החלפת אלמנטים ברמקולים ישנים
היי חברים,
יש לי זוג רמקולים של פיוניר משנות השמונים עם וופרים 12" שכבר הוחלפו בעבר ואני שוקל לשדרג את כל האלמנטים, כולל מיד וטוויטר.
רציתי לשאול את אלו מכם שכבר היו בדילמה הזאת, האם זה בכלל משתלם בהתחשב שכל מה שישאר מהרמקול המקורי הוא הארגז (שגם הוא לא בדיוק יצירת אומנות) ואם זה משתלם אז איפה בארץ הכי כדאי לבדוק אופציה לשדרוג (חשבתי על מורל אבל נראה לי שהם יקרים מאוד).
תודה,
טל
יש לי זוג רמקולים של פיוניר משנות השמונים עם וופרים 12" שכבר הוחלפו בעבר ואני שוקל לשדרג את כל האלמנטים, כולל מיד וטוויטר.
רציתי לשאול את אלו מכם שכבר היו בדילמה הזאת, האם זה בכלל משתלם בהתחשב שכל מה שישאר מהרמקול המקורי הוא הארגז (שגם הוא לא בדיוק יצירת אומנות) ואם זה משתלם אז איפה בארץ הכי כדאי לבדוק אופציה לשדרוג (חשבתי על מורל אבל נראה לי שהם יקרים מאוד).
תודה,
טל
מדובר ברמקול דגם CS-F9000
את הבס ואת הטוויטרים החלפתי לפני המון שנים עם סתם אלמנטים שמצאתי אז בחנות אלקטרוניקה.
נערך לאחרונה על ידי drumace ב 25/10/2018 13:33, נערך פעם 1 בסך הכל.
- RAMIRAMI68
- חבר ותיק

- תגובות: 2548
- נתן תודות: 166 פעמים
- קיבל תודות: 263 פעמים
למה שלא תחפש רמקולים יד 2 אשר עדיפים על מה שיש לך כרגע ואף יחסכו לך את ''קומבינת'' ההתקנה של אלמנטים בתיבות שלא שייכות,ושלא לדבר על הקרוס שלא יתאים אף הוא,חסוך את הכסף והטירחה.
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
למעשה כבר לא ניתן לקרוא לרמקול הזה "דגם CS-F9000".... זהו כבר דגם DIY...
בכל אופן, כמו שאמרו קודמי, יכול להיות שלא כדאי בכלל להתעסק עם שיפוץ אלא אם אתה הולך להחזיר אותם למצבם המקורי עם האלמנטים המקוריים...
יש כמה רעיונות כיצד אפשר לשפץ רמקולים (יש גם בפורום DIY, דפדף)... ובאותו מחיר תוכל בהחלט לרכוש משהו יד2 שיענה לדרישות שלך...
בכל אופן, כמו שאמרו קודמי, יכול להיות שלא כדאי בכלל להתעסק עם שיפוץ אלא אם אתה הולך להחזיר אותם למצבם המקורי עם האלמנטים המקוריים...
יש כמה רעיונות כיצד אפשר לשפץ רמקולים (יש גם בפורום DIY, דפדף)... ובאותו מחיר תוכל בהחלט לרכוש משהו יד2 שיענה לדרישות שלך...