רמקולים מעניינים שצצו בלוחות

פורום המיועד לציוד אודיו וינטאג' על כל סוגיו וכן אודיו אנלוגי - פטיפונים, ויניל וטייפים
שלח תגובה
Roy_LF פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 379
נתן תודות: 80 פעמים
קיבל תודות: 74 פעמים

שליחה #1 

בשיטוטיי המשועממים בלוחות גיליתי שמישהו מוכר Kef Carina 2. מישהו יודע עליהם משהו מעבר למה שכתוב באתר הרשמי של KEF? (שנות ה- 80', שני וופרים 8 אינץ', תיבה אטומה, תוכננו גם לעבודת אולפן).
לא מצאתי עליהם יותר מידי אינפורמציה מעבר לכך...
נראה שעל רמקולים של KEF משנות ה- 70 (כמו Kef Concerto ודומיו) יש הרבה יותר באז בהשוואה לאלו של שנות ה- 80 משום מה.

noam3039
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3441
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 487 פעמים

שליחה #2 

אשמח לקבל כישור ללוח שמפרסם
תודה
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html

SHMUELM
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 198
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #3 

תגיד בן אדם אתה רציני?אם כבר יש בלוח במחיר טוב קיט קונצרטו ביותר כסף כן ,אבל,לקונצרטו יש כסם אמנם זה קיט ואם הוא בנוי היטב אז אין בעייה איך הרמקול שאל את המוכר וצא לדרך.רק מה אתה צריך מגבר שמחזיק רמקול קשה אבל איזה בס,חבל על הזמן ולי יש את המקורי ותאמין לי בלי לשמוע את הקרינה שווה את ההפרש דא לא מכיר את המוכר.מעבר לזה יש דברים אחרים כמובן.תהנה

Roy_LF פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

מכיר את הקונצ'רטו היטב. אני בטוח שאתה נהנה ממנו, אבל לי הוא לא מתאים.
כמו כן, הרמקול שפורסם, כמו שכתבת, הוא קיט ולא בתיבה המקורית, דבר שאישית לא נכנס אלי הביתה (בטח לא במחיר המופרך שפורסם).

SHMUELM
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

אתה יודע יכול להיות שאתה צודק וחוץ מזה יכול להיות שהקרינה גם צריכים מגבר קצת יותר חזק

SHMUELM
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

סבירגם להניח שאתה מכיר את הקונצרטו טוב ממני כי אצלי הם היו מחוברים לזמן קצר בלבד כן,כרגע הם משמשי אותי לנוי שלשום הוצאתי להם את הגלגלים וקצת שיפשפתי אותם לפי הפוסטים של טומי

SHMUELM
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

אבל תשמע,כשהם מחוברים בן אדם כתוב עליהם 30 וואט 8 אוהם אתה קולט 30 וואט :lol: :lol: :lol: :lol: וואו רמקול טוב ועוד אפשר לשפר לו את הקרוס ולעשות אותו עוד יותר טוב לדעתי רמקול קלאסי אצלי הוא עם מגבר לא היי היי כן.לוינטג יש קסם ולקונצרטו יש אותו לדעתי

Roy_LF פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

הקונצ'רטו, קלינדה, 104AB, קוראל ואפילו ה- LS3/5 המפורסם (ועוד) חולקים מאפיינים דומים שהתאימו לתקופתם: טוויטר T27 של KEF, תיבת עץ אחודה (ולא MDF) עם דיפון פנימי וללא כל חלוקה לתאים, בחלקם וופר אובאלי מקלקר (ה- B139, לפעמים כוופר ממש ולפעמים כרדיאטור פסיבי), ואלמנטים מפולימר בשם Bextrene עם סראונדים מגומי רך. כל זה נחמד מאוד ואכן נותן צליל וינטג'י חמים ונעים, אבל לא משהו שהייתי חי איתו כרמקולים ראשיים לאורך זמן.

SHMUELM
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

בוקר טוב :lol: וואלה כן אבל אל תשווה את הרמקולים שמנית למעלה לזוג הנל :lol: :roll: ותבין לא שמעתי מעולם 104 אב וכולי ואני בטוח שהם ברמה למעלה מהקרינה 2 שוב בהצלחה

שלח תגובה

חזור אל “וינטאג' ואנלוגי”