הצגת כתוביות בסרט 3D עם הסטרימר mede8er - הסתבכתי לגמרי עם המדריך...

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
motiyairl פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 648
שם מלא: מוטי
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,

עבדתי לפי המדריך http://www.hometheater.co.il/article03511 הזה.
עשיתי הכל טוב, והפכתי את הSRT ל SUP, כאשר הפעלתי את התוכנה tsMuxeR וניסתי לעשות ADD לסרט קיבלתי הודעת שגיאה:
Matroska parse error: invalid H264 NAL unit size. NAL unit truncated

קראתי בתגובות למדריך שיש יש להעביר את ה MKV המרה דרך MKVmerge גרסה 4.1 ולבטל Header Compression אז הורדתי את התוכנה אבל מה עושים עכשיו?? איך מבטלים את ה Header Compression ? אין אופציה קלה יותר למשל לקחת את הקובץ SUB הרגיל ואיכשהו להכפיל אותו שהוא יהיה למעלה ולמטה?)
בקיצור אשמח לעזרתכם...

danyb
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 122
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #2 

לי זה דווקא עבד מצויין ללא הודעת שגיאה כמוך ,אבל הרבה פעמים הכתוביות היו נעלמות באמצע הסרט ושוב חוזרות ,עד שנמאס לי וקניתי סטרימר בזול 490 ש"ח כולל משלוח - הוא מחבר לי את הכתוביות ל -3D כמו גדול.
כמו ב 2D , קובץ MKV ועוד קובץ SRT - מפעיל מוד בסטרימר של 3D והכתוביות עובדות ב- 3D , רואים במקרן 3D עם כתוביות בלי הבעיות שאתה נתקל להטמיע לתוך הסרט , וגם אלה שאני נתקלתי (כתוביות נעלמות וזה מעצבן)
שם הסטרימר הזול הזה והפשוט
סטרימר HiMedia HD910A

לינק :
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=837471

לא בדקתי את הסטרימר דרך רשת אלא רק דרך ה USB ככה שלא ידוע לי איך הוא עובד בסטרימינג על רשת.
יש בג קצת לא נוח שבכל סרט חדש צריך להגדיר כתוביות HEB במניו , הוא לא זוכר וחוזר לסינית ,(אפשר שיפתר ע"י שידרוג תוכנה.ל לא נתקלתי בבעיה נוספת - עובד עבורי עם USB מאד נוח ל -2D ו 3D ולא צריך יותר להטמיע כתוביות בסרט.

motiyairl פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 648
שם מלא: מוטי
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

ראשית תודה על התגובה. אני לא מעוניין כרגע ברכישה של סטרימר נוסף אלא פשוט להמיר קובץ sub רגיל שיתאים לסרט 3d? יש חיה כזאת?

danyb
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 122
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #4 

תשמע אני לא עשיתי שום פעולה מיוחדת זה עבד לי ישר ההטמאה של הכתוביות בסרט בלי שום הודעת שגיאה , כפי שמוסבר באתר.
ועשיתי את זה לפחות על 10 סרטים שונים.
הייתי מנסה MKV אחר אולי הבעיה בסרט.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46421
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5084 פעמים

שליחה #5 

למותג Mede8er יש מספר דגמים, כאלו שתומכים ב- 3D ועבורם אין שום תהליך מיוחד שצריך לעשות לכתוביות עבור התאמתם לכותר ב- 3D ודגמים נוספים שלא תומכים ב- 3D ועבורם יש צורך בתהליך אשר מודגם בכתבה. יעזור אם ירשם דגם הסטרימר.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”