Keloid - מדהים!
-
MartinHSabag
-
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- toxin
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9357
מחכה ליום שרמת פירוט כזו תגיע למשחקי מחשב.
- esloan
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2796
כן, אך המבחן האמיתי הוא פנים אנושיות שהקטע הזה נמנע מלהציג, וככל הנראה לא בכדי.
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73415
- שם מלא: ערן
בהתחשב בזה שלקח להם שנתיים ליצור קטע קצר שכזה, קל להבין למה אין לצפות לזה במשחקי מחשב, אבל לפחות קרוב לשם הגענו כבר היום:toxin כתב:מחכה ליום שרמת פירוט כזו תגיע למשחקי מחשב....
- scsa
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 1428
קטע מדהים! בדיוק חשבתי לשים אותו פהHuber כתב:בהתחשב בזה שלקח להם שנתיים ליצור קטע קצר שכזה, קל להבין למה אין לצפות לזה במשחקי מחשב, אבל לפחות קרוב לשם הגענו כבר היום:toxin כתב:מחכה ליום שרמת פירוט כזו תגיע למשחקי מחשב....
...
דרך אגב כל היופי מתחיל מ1:45
אם כל הכבוד לסרטון Keloid (אמת שנראה מדהים)
אבל הסרטון עם הקוסם הרבה יותר מרשים כי הוא רץ בזמן אמת ולא קטע CGI שערכו ושיפצו ושיפצו..
מי שלא הבין, הסרטון עם הקוסם זה בעצם לא סרטון אלא תצוגת מנוע גרפי בזמן אמת
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78945
- שם מלא: עפר לאור
מדהים.
זה נראה כמו אחד מה פרוייקטים האלה שהוליווד הופך לסרט והיוצרים לכוכבים. Despicable me נוצר בדיוק ככה.
זה נראה כמו אחד מה פרוייקטים האלה שהוליווד הופך לסרט והיוצרים לכוכבים. Despicable me נוצר בדיוק ככה.
- toxin
-
- חבר שלא מהעולם הזה

הובר, הדוגמה שלך לא טובה כי עם כל הכבוד לPS4, המחשב האישי יעבור אותו בכוח העיבוד בעוד שנה עד שנה וחצי מהיום. אם היכולת הזאת תגיע מתישהו היא קודם תגיע למחשב ולא לקונסולות.
- Huber
-
- חבר במועדון HT

toxin - כדור הבדולח שלי בתיקון, אני יכול לדבר רק על מה שקורה כרגע, אינני מתיימר לדעת מה יהיה עוד שנה-שנתיים. אם מדברים על כרגע, הקונסולות וה PC מבוססים על אותה פלטפורמת חומרה (X86). אז נכון שאפילו כיום ישנם PC חזקים יותר מהקונסולות שעדיין לא שוחררו, אך הפיתוח לקונסולות קל יותר מכיוון שמפתחים לחומרה אחת יעודית ולא למגוון אדיר של מפרטי חומרה.
בכל מקרה - זה כבר הגיע לקונסולות, הדמו שאתה רואה בלינק שצירפתי כבר קיים וכבר רץ על החומרה של ה PS4 בזמן אמת. למיטב ידיעתי אין עדיין משהו שמתקרב לזה על ה PC (למעט אולי הראש המרחף של נווידיה שלא מתקרב לקרסוליים של זה ברמת המורכבות הכללית).
בכל מקרה - זה כבר הגיע לקונסולות, הדמו שאתה רואה בלינק שצירפתי כבר קיים וכבר רץ על החומרה של ה PS4 בזמן אמת. למיטב ידיעתי אין עדיין משהו שמתקרב לזה על ה PC (למעט אולי הראש המרחף של נווידיה שלא מתקרב לקרסוליים של זה ברמת המורכבות הכללית).
- toxin
-
- חבר שלא מהעולם הזה

אתה יכול להשאיר את הכדור בדולח שלך אצל הטכנאי. פשוט צריך להסתכל על העבר הלא רחוק כל כך. כשיצאו הPS3 וה XBOX360 הם היו יותר חזקות חומרתית מהמחשב אבל הוא צמצם את הפער די מהר אחרי שנה וחצי בגלל היכולות שדרוג שלו. היתרון היחיד של הקונסולות על המחשב זה שמוציאים להם משחקים בלעדיים (וגם בגלל שקשה יותר לפרוץ אותם).
אני די בטוח שדמו כזה יתאפשר גם על המחשב בעתיד הלא רחוק.
אני די בטוח שדמו כזה יתאפשר גם על המחשב בעתיד הלא רחוק.
- amiti
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1184
מרטין , העובדה שניתן לייצר פירוט כזה היא חשובה אבל עוד יותר חשוב היא העלות. אם סרט קצרצר כזה לוקח שנתיים לייצור , אזי אנחנו עדיין רחוקים מאוד משימוש יומיומי בטכנולוגיות שהודגמו כאן.
- Huber
-
- חבר במועדון HT

toxin - אין שום וויכוח שהקונסולות חלשות יותר מה PC, במקביל שום וויכוח שהרבה יותר קל לפתח לקונסולה מאשר ל PC (חומרה אחת סגורה מול מגוון עצום של חומרות). העובדה היא שכרגע יש דמו.מוע גרפי שרץ בזמן אמת ובצורה מדהימה על ה PS4 בעוד ל PC אין משהו שאפילו מתקרב לזה. למה? שוב - לא בגלל שהקונסולה יותר חזקה, בגלל שיותר קל לפתח לקונסולה.
- scsa
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 1428
אבל הבעיה שאין!
אז הכל נמדד לפי הקונסולות
וגם האופטימיזציה של הקונסולות הרבה הרבה יותר טובה מהמחשב
הרי הקוסולות של היום בשוק כמעט 8 שנים , עוד מ2005 ומריצות לא רחוק ממחשב את רוב המשחקים
BIOSHOCK,BATTLEFIELD3,ASSASIN CREED,CRYSIS...
תראה לי היום מחשב אחד שנקנה ב2005\2006 שיכול להריץ אפילו על הכי נמוך אחד המשחקים האלה
זה ממש טעות לזלזל בקונסולות
ואני ממליץ למי שיש כרטיס די חזק לבדוק את הדמו הזה של NVIDIA (ב 570 שלי זה עובד)
דמו הFace Works נראה מאוד מרשים, למרות שכנראה בגלל שלא השקיעו יותר מדי בMotion Capture של הבעת פנים, הקוסם עדיין נראה מרשים יותר
Face Works
עוד משהו קטן
לפני כמה ימים יצא משחק חדש לפס3 של החברה שעשתה את הדמו של הקוסם (Quantic Dream, אלה שעשו Heavy Rain )
יש שם קטעים עם אחד הגרפיקות המרשימות שהיו עד היום ואני מדבר גם על המחשב
צריך לראות כדי להאמין שזה רץ על פס3
Beyond: Two Souls
משתתפים שם ווילם דפו ואלן פייג'
עוד משהו קטן
לפני כמה ימים יצא משחק חדש לפס3 של החברה שעשתה את הדמו של הקוסם (Quantic Dream, אלה שעשו Heavy Rain )
עוד משהו קטן