הצטרפות להוט
-
ArielAberjil
- חבר ותיק

- תגובות: 2011
- נתן תודות: 178 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
שלום
רציתי לברר האם הצטרפות היום לשירותי האינטרנט מוגבלת בהצטרפות לכרטיס אשראי או שאפשר גם כן להצטרף עם הוראת קבע?
רציתי לברר האם הצטרפות היום לשירותי האינטרנט מוגבלת בהצטרפות לכרטיס אשראי או שאפשר גם כן להצטרף עם הוראת קבע?
-
ArielAberjil
- חבר ותיק

כעת התנו אותי בהצטרפות עם כרטיס אשראי בלבד.
האם יש מנוי שקיבל הוזלה מסויימת בדמי התקנה(אני לקוח שמעוניין להצטרף בתור לקוח עבר ותשתית קיימת),נאמר לי שהדמי התקנה שונים בעקבות כך שאין צורך בהתקנת תשתית חדשה אלא רק חיבור ראוטר שזה פעולה שאני מסוגל לעשות בעצמי אבל הם מתעקשים שהטכנאי יגיע).
ללקוחות קיימים מאפשרים לאסוף את המודם מסניף HOT MOBILE כי יש להם תשתית קיימת,אז למה אצלי זה לא אפשרי?
האם יש מנוי שקיבל הוזלה מסויימת בדמי התקנה(אני לקוח שמעוניין להצטרף בתור לקוח עבר ותשתית קיימת),נאמר לי שהדמי התקנה שונים בעקבות כך שאין צורך בהתקנת תשתית חדשה אלא רק חיבור ראוטר שזה פעולה שאני מסוגל לעשות בעצמי אבל הם מתעקשים שהטכנאי יגיע).
ללקוחות קיימים מאפשרים לאסוף את המודם מסניף HOT MOBILE כי יש להם תשתית קיימת,אז למה אצלי זה לא אפשרי?
אני מחובר לתשתית של HOT עם הוראת קבע. ( התחברתי לפני 4 חודשים )
זה לקח לי לעבור איזה 8 נציגים
אבל בסוף נופלים על מוקד שכן יכול לצרף בהוראת קבע ולא רק בכרטיס אשראי.
שילמתי דמי התקנה מלאים בגלל שאני מחובר רק לתשתית לא הוזילו לי אפילו לא בשקל אחרי מלחמות.
זה לקח לי לעבור איזה 8 נציגים
אבל בסוף נופלים על מוקד שכן יכול לצרף בהוראת קבע ולא רק בכרטיס אשראי.
שילמתי דמי התקנה מלאים בגלל שאני מחובר רק לתשתית לא הוזילו לי אפילו לא בשקל אחרי מלחמות.
-
ArielAberjil
- חבר ותיק

אז מאמצים להוזיל התקנה עבור מנוי אינטרנט שהתשתית כולה קיימת ומחוברת ורק צריך מודם HOTBOX יהיו לשווא במקרה זה?
בנוסף אשמח להתעניין-המודם HOTBOX מתפקד טוב כאשר אני מגדיר אותו כראוטר והמהירות המתוכננת היא 100 מגה?
בנוסף אשמח להתעניין-המודם HOTBOX מתפקד טוב כאשר אני מגדיר אותו כראוטר והמהירות המתוכננת היא 100 מגה?
-
ArielAberjil
- חבר ותיק

אבל אני לקוח ביס והטכנאי שיגיע בוודאי ירצה להתקין טלויזיה של הוט(ואולי לנתק את יס) וזה יחייב אותי גם לנתק את הטלפון של בזק בינ"ל,לא כך?
אשמח לעזרה כי הפחד שלי הוא רק להסתבך ואולי עדיף לשלם בשביל פחות סיבוכים?
אשמח לעזרה כי הפחד שלי הוא רק להסתבך ואולי עדיף לשלם בשביל פחות סיבוכים?