האם יש הנחתה בכבל לרמקולים ( עובי 1.5 ) למרחק של 25 מטר ?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
ואם אני שם קבל כלשהו בקצה החוט ( לפני שהוא מתחבר לרמקול )
האם זה יעזור?
קיבלתי כבר כבל של 2X1.5
השאלה היא מה הסבירות שאני יקבל הנחתה וגם אם כן , האם אני יבחין בה במידה ואני לא אודיאופיל ?
תודה רבה!
קיבלתי כבר כבל של 2X1.5
השאלה היא מה הסבירות שאני יקבל הנחתה וגם אם כן , האם אני יבחין בה במידה ואני לא אודיאופיל ?
תודה רבה!
מה קשור קבל..?
זניח לחלוטין, ולא תבחין בזה.
הזרם המקסימלי בהספק הנ"ל הוא 1.8A, ובאורך המקסימלי של הכבל יכול להתפתח עליו הספק מקסימלי של 0.7W. לא רק שזה זניח, אלא שההפרש בינו לכבל 2.5 מ"מ הוא 0.3W, כך שהבחירה ההגיונית מראש היא כבל 1.5 ולא 2.5.
הזרם המקסימלי בהספק הנ"ל הוא 1.8A, ובאורך המקסימלי של הכבל יכול להתפתח עליו הספק מקסימלי של 0.7W. לא רק שזה זניח, אלא שההפרש בינו לכבל 2.5 מ"מ הוא 0.3W, כך שהבחירה ההגיונית מראש היא כבל 1.5 ולא 2.5.
..
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
Re: מה קשור קבל..?
רק ששכחת פאקטור מאוד בולט הוא התנגדות הכבל ובמיוחד אם זה כבל 1.5 מחמרן ולא נחושת...ZiggyMan כתב:זניח לחלוטין, ולא תבחין בזה.
הזרם המקסימלי בהספק הנ"ל הוא 1.8A, ובאורך המקסימלי של הכבל יכול להתפתח עליו הספק מקסימלי של 0.7W. לא רק שזה זניח, אלא שההפרש בינו לכבל 2.5 מ"מ הוא 0.3W, כך שהבחירה ההגיונית מראש היא כבל 1.5 ולא 2.5....
מכוון ואנו מדברים כאן על Z ולא OHM החישובים שלך אינם נכונים ללא בדיקה בפועל...
בכבל 1.5 באורך הזה תהיה הנחתה גדולה יותר בגלל שטח חתך של הגידים.
כבל 2.5 יוכל להחזיק הספק גדול יותר לאורך גדול יותר... כך זה 2.5 זה עדיף מפני 1.5.
לא שכחתי, זה הוכנס בחישוב. ומה קשור אלומיניום עכשיו? אולי גם הכבל 2.5 שהוא היה יכול לקנות עשוי מאלומיניום היפותטי...?? ומאיפה כבודו יודע כמה גידים יש בכבל ה1.5? אולי יש יותר מאשר בכבל ה2.5 ההיפותטי, ואז מקבלים שטח פנים גדול יותר בכבל הזה?
קיצור, מספיק להניח הנחות ולהגיד שאני לא צודק, בעוד ההנחות שלך לא שוות הרבה יותר. אין ספק ש2.5 טוב יותר, השאלה אם זה שווה השקעה, במיוחד שהוא כבר קנה את הכבל. התשובה היא לא.
קיצור, מספיק להניח הנחות ולהגיד שאני לא צודק, בעוד ההנחות שלך לא שוות הרבה יותר. אין ספק ש2.5 טוב יותר, השאלה אם זה שווה השקעה, במיוחד שהוא כבר קנה את הכבל. התשובה היא לא.
..