מתכנן לרכוש מיני מחשב zbox id18-e
היי,
אני מתכנן לרכוש מיני מחשב (zotac zbox id18-e קישור) בשביל להריץ xbmc עם כל התוספים המוכרים וכמובן הרצת תכנים מהמחשב עצמו. ותכננתי להוסיף לו דיסק קשיח וזיכרון פנימי. עכשיו לגבי נושא הזיכרון אני טיפה מבולבל..
איזה סוג של זיכרון צריך לשים לו? של ניידים או נייחים? ואיזה מהירויות מתאימות לו? (KSP אומרים ddr3 1066mhz ואתר החברה אומר ddr 1600mhz) אני שואל את זה כי תהיתי האם זה תומך בכמה מהירויות או רק אחת? (1600mhz)
אני מתכנן לרכוש מיני מחשב (zotac zbox id18-e קישור) בשביל להריץ xbmc עם כל התוספים המוכרים וכמובן הרצת תכנים מהמחשב עצמו. ותכננתי להוסיף לו דיסק קשיח וזיכרון פנימי. עכשיו לגבי נושא הזיכרון אני טיפה מבולבל..
איזה סוג של זיכרון צריך לשים לו? של ניידים או נייחים? ואיזה מהירויות מתאימות לו? (KSP אומרים ddr3 1066mhz ואתר החברה אומר ddr 1600mhz) אני שואל את זה כי תהיתי האם זה תומך בכמה מהירויות או רק אחת? (1600mhz)
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
ברוך הבא לפורום!
מחיר המוצר נראה אטרקטיבי ביותר, אך שים לב שאין אותו עדיין במלאי באף אחד מהסניפים של KSP.
גם הזכרון וגם הכונן הקשיח הם כאלה שמתקינים במחשבים ניידים. לגבי המהירות - סביר להניח שמה שכתוב באתר היצרן זה מה שנכון, אבל אפשר לשים גם זכרונות איטיים יותר.
מחיר המוצר נראה אטרקטיבי ביותר, אך שים לב שאין אותו עדיין במלאי באף אחד מהסניפים של KSP.
גם הזכרון וגם הכונן הקשיח הם כאלה שמתקינים במחשבים ניידים. לגבי המהירות - סביר להניח שמה שכתוב באתר היצרן זה מה שנכון, אבל אפשר לשים גם זכרונות איטיים יותר.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
תודה רבה על המענה =]pixies כתב:ברוך הבא לפורום!
גם הזכרון וגם הכונן הקשיח הם כאלה שמתקינים במחשבים ניידים. לגבי המהירות - סביר להניח שמה שכתוב באתר היצרן זה מה שנכון, אבל אפשר לשים גם זכרונות איטיים יותר....
כן שמתי לב לזה ואם לא יהיה במלאי כשאקנה, אני אעשה הזמנה.
אתה בטוח שאני אוכל לשים זיכרון DDR3 1333MHZ של מחשב נייד וזה יעבוד בלי בעיה?
אה אוקיי, אבל הביוס של ה id18-e לא מאפשר עד 1600mhz? (לפי האתר) ככה שאם לדוגמא אני אשים זכרון של 1333mhz, זה יאפשר 1333mhz?toxin כתב:אתה יכול לשים בלי בעיה הוא פשוט יעבוד במהירות שהביוס מאפשר שזה 1066MHZ....
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

לא צריכה להיות בעייה גם אם המהירות המירבית היא 1600.
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9357
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 742 פעמים
אלון, כל זיכרון SODIMM במהירות 1333 MHZ יתאים:
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=807459
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=779823
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=807459
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=779823
היום קיבלתי את מכשיר מ ksp
שמתי לו סטיק זיכרון של dd3 1066 ולא עובד, ניסיתי סטיק שני (אותם הנתונים) ללא הועיל
בבדיקת מעבדה ב ksp נאמר לי שרק זיכרונות ulv מתאימים וגם הראו לי זאת על המכשיר שלי (שמו gskil רגיל וגם לא עבד) וז זיכרון 1.35v שעבד
מישהו מכיר במה מדובר ?
אני לא רואה באתר היצרן איזו הנחיה מיוחדת לגבי זיכרונות
שמתי לו סטיק זיכרון של dd3 1066 ולא עובד, ניסיתי סטיק שני (אותם הנתונים) ללא הועיל
בבדיקת מעבדה ב ksp נאמר לי שרק זיכרונות ulv מתאימים וגם הראו לי זאת על המכשיר שלי (שמו gskil רגיל וגם לא עבד) וז זיכרון 1.35v שעבד
מישהו מכיר במה מדובר ?
- hometheater
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 104
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
הי
גם אני מתכנן רכישה של המחשב הזה כמובן שיהיה במלאי .
מעוניין להתקין רק 2g RAM openelec מספיק או שבכל זאת לקנות 4G .
מערכת תרוץ על disk on key .
גם אני מתכנן רכישה של המחשב הזה כמובן שיהיה במלאי .
מעוניין להתקין רק 2g RAM openelec מספיק או שבכל זאת לקנות 4G .
מערכת תרוץ על disk on key .
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

2GB מספיקים בהחלט. אם לא שמת לב, הוא כבר חזר למלאי של KSP.
היום קיבלתי את מכשיר מ ksp
מישהו מכיר במה מדובר ?
מישהו ??
מישהו מכיר במה מדובר ?
מישהו ??
אני מקווה שהמידע הבא יעזור לך:
אני גם קניתי את המכשיר,עכשיו באותו זמן קניתי 2 סטייקים של 4 גיגה של המוצר הזה:
http://ksp.co.il/?select=.268..316..99. ... maxprice=0
Kingston 1x4GB DDR3 1333Mhz ValueRam SODIMM
ושמתי במחשב הנייד שלי, מה שהוצאתי מהנייד זה 2 סטיקים של 2 גיגה ושמתי בzotac zbox id18-e שלי.
מהירות הזיכרונות היו 1066, ומבחינת המתחים לא היה הבדל (למייטב זכרוני) בין הזכרונות החדשים לישנים.
אני מקווה שהנתונים האלה יעזרו לך....יום טוב
אני גם קניתי את המכשיר,עכשיו באותו זמן קניתי 2 סטייקים של 4 גיגה של המוצר הזה:
http://ksp.co.il/?select=.268..316..99. ... maxprice=0
Kingston 1x4GB DDR3 1333Mhz ValueRam SODIMM
ושמתי במחשב הנייד שלי, מה שהוצאתי מהנייד זה 2 סטיקים של 2 גיגה ושמתי בzotac zbox id18-e שלי.
מהירות הזיכרונות היו 1066, ומבחינת המתחים לא היה הבדל (למייטב זכרוני) בין הזכרונות החדשים לישנים.
אני מקווה שהנתונים האלה יעזרו לך....יום טוב
מוזר,
ניסיתי 4 סטיקים שונים של 1066 ddr3 (שניים של סמסונג) ואני מקבל 4 צפצופים (ביפים) דהיינו לא מזוהה זיכרון
לא מבין מה קורה פה
בנוסף במדריך לא כתוב שיש צורך בזיכרון במתח 1,35v (מה שאמרו לי ב ksp סניף ראשל"צ)
אך כתוב זיכרונות ddr3 במהירות 1600
מישהו מכיר?
מישהו מודע למגבלות כלשהן?
ניסיתי 4 סטיקים שונים של 1066 ddr3 (שניים של סמסונג) ואני מקבל 4 צפצופים (ביפים) דהיינו לא מזוהה זיכרון
לא מבין מה קורה פה
בנוסף במדריך לא כתוב שיש צורך בזיכרון במתח 1,35v (מה שאמרו לי ב ksp סניף ראשל"צ)
אך כתוב זיכרונות ddr3 במהירות 1600
מישהו מכיר?
מישהו מודע למגבלות כלשהן?
- bashanam
-
- חבר פעיל

- תגובות: 53
- שם מלא: עמית בשן
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
אני שלפתי איזה 1 גיגה מלפטופ, דחפתי, עבד. קניתי עוד יחידה של id18, אני מקבל אותה היום - אני אבדוק ואעדכן.most כתב:היום קיבלתי את מכשיר מ ksp
מישהו מכיר במה מדובר ?
מישהו ??...