ערב טוב ושבוע טוב...
אני מנסה להזרים מדיה לטלוזיה שלי שהיא לא סמארט הטלוזיה של סאמסונג פלזמה 43 אינץ' תלת מימד,
אם הדגם חשוב אני יעשה מאמץ וישיג אותו
[בכל אופן הורדתי את ה-ALLSHARE של סאמסונג לא מתפקד משהו ואז הורדתי סרביו ופלקס ורק אחרי זה הבנתי שאני צריך סמארט טי וי בשבילם חחחח לקח המון זמן להבין את זה
בכל אופן יש דרך כלשהיא להזרים מדיה לטלוזיה ללא סטרימר, הטלויזיה מחוברת למודם קווי על אותה רשת עם הטלפון והמחשב
דרך אגב מהטלפון(lumia 920 wp8) הצלחתי ללא בעיה עם אפליקציה של נוקיה שנקראת PLAY TO
עכשיו נשאר לי לעשות אותו דבר עם הטלויזיה ואני מסודר(דרך אגב יש עדיפות לאופציה של הפעלה עם כתוביות)
תודה רבה לעוזרים
הזרמת מדיה לטלוזיה לא סמארט
- x-dream
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 227
- שם מלא: Uri
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
- יצירת קשר:
אתה לא יכול להזרים מדיה מהסיבה הפשוטה שלדעתי ( לא נתת את הדגם), אין לך תקשורת לרשת ( לא LAN ולא WIFI ).
במידה ויש לך חיבור usb אתה יכול לקנות דונגל אלחוטי USB עם מערכת אנדרואיד עליו ולהנות מאותן אפליקציות שיתנו לך לשתף קבצים עליו.
ניתן לקנות בחנויות של קולנוע ביתי.
אם אתה מאזור ר"ג גבעתיים יש חנות אחת שראיתי את המכשיר שם. בהודעה פרטית אתן לך את שמם.
במידה ויש לך חיבור usb אתה יכול לקנות דונגל אלחוטי USB עם מערכת אנדרואיד עליו ולהנות מאותן אפליקציות שיתנו לך לשתף קבצים עליו.
ניתן לקנות בחנויות של קולנוע ביתי.
אם אתה מאזור ר"ג גבעתיים יש חנות אחת שראיתי את המכשיר שם. בהודעה פרטית אתן לך את שמם.