שלום וברכה,
יש ברשותי רסיבר של Onkyo tx-sr309w. אני מחבר את האוזניות Beats monster שלי למגבר עם מתאם PL ואני מקבל רק סאונד... ויש גם מיקרופון לאוזניות הללו...ואני לא מצליח לתקשר עם אנשים ב-steam או ב-Skype. דרך אגב הרסיבר מחובר באמצעות כבל HDMI ישירות לכרטיס מסך של המחשב GT 430 Nvidia. במידה ואני קונה רק מיקרופון איך אני מחבר את זה... והאם יש אפשרות למקירופון אלחוטי?
חיבור מיקרופון ל- Onkyo 309
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
לא מובן הקשר בין האוזניות למיקרופון לסקייפ למגבר ולמחשב...
אם זה אוזניות שיש להם מיקרופון מובנה ויש לך רק מחבר אחד (PL 3.5), אתה לא יכול בשום צורה לחבר את זה לא למערכת ולא למחשב, אלו אוזניות הנועדו לטלפון...
בכדי לחבר את המחשב לסקייפ אתה צריך מיקרופון נפרד... מעבר לזה תחבר בHDMI את המחשב לרסיבר, תגדיר בכרטיס קול שיוציא אודיו בHDMI ואז תוכל לשמוע את האנשים של הסקייפ במערכת ולדבר איתם דרל מיקרופון עצמאי.
אם זה אוזניות שיש להם מיקרופון מובנה ויש לך רק מחבר אחד (PL 3.5), אתה לא יכול בשום צורה לחבר את זה לא למערכת ולא למחשב, אלו אוזניות הנועדו לטלפון...
בכדי לחבר את המחשב לסקייפ אתה צריך מיקרופון נפרד... מעבר לזה תחבר בHDMI את המחשב לרסיבר, תגדיר בכרטיס קול שיוציא אודיו בHDMI ואז תוכל לשמוע את האנשים של הסקייפ במערכת ולדבר איתם דרל מיקרופון עצמאי.