פלזמה 50'' האייר
שלום לכולם.
אשמח לשמוע חוות דעת מיקצועית על המסך :50v6 של חברת Haier .
http://brand.co.il/mahsanei-hashmal/site.asp
אני יודע שזה לא מקבוצת המסכים ה"מובילים" בפורום,
לפי הנתונים נראה לא רע, על הנייר כמובן,אך אשמח לשמוע אם יש משהו מיוחד שכדאי להזהר ממנו .
אשמח לשמוע חוות דעת מיקצועית על המסך :50v6 של חברת Haier .
http://brand.co.il/mahsanei-hashmal/site.asp
אני יודע שזה לא מקבוצת המסכים ה"מובילים" בפורום,
לפי הנתונים נראה לא רע, על הנייר כמובן,אך אשמח לשמוע אם יש משהו מיוחד שכדאי להזהר ממנו .
אני רק רוצה לציין שהיעוד העיקרי של המסך הוא לצפיה בסרטי DVD (אני מקווה שבקרוב מאוד גם HD DVD )ומשחקי PLAYSTATION3 / XBOX360 .אני משתמש בכבלים רק עבור צפיה במשחקי ספורט(כדורגל בעיקר וקצת מכבי תל-אביב בכדורסל).
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
כנראה שמדובר בפאנל של LG או פנסוניק מדור אחד או שניים אחורה.
כלומר, אל תצפה למשהו מזהיר, אבל זה גם לא יהיה זוועת עולם.
כלומר, אל תצפה למשהו מזהיר, אבל זה גם לא יהיה זוועת עולם.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
כשאמרתי דור חדש התכוונתי חדש ביחס למה שאמר oferlaoroferlaor כתב:כנראה שמדובר בפאנל של LG או פנסוניק מדור אחד או שניים אחורה.
כלומר, אל תצפה למשהו מזהיר, אבל זה גם לא יהיה זוועת עולם....
בכלל ,האם המסך הזה הוא ברמה סבירה למה שאני צריך?
אני לא מומחה,אבל בהחלט חשוב לי שהתמונה תהיה ללא הפרעות/פגמים או כל דבר אחר
שיפגע בהנאת הצפיה.(ראה המסך של ספקטרה עם הנקודות הירוקות)
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6607
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
- יצירת קשר:
mikyt12,
אני מציע לך בחום לראות את המסך הספציפי הזה לפני קנייה. אני עשיתי בדיקה של דגם ה 42" שלהם בשביל חבר ואפשר היה לעשות סרט אימה מהתמונה הירקרקה וכמות הנקודות הירוקות שריצדו במסך. יכול להיות שהיה מדובר במסך דפוק (דבר שהוכחש ע"י המוכר), ויכול להיות שמדובר במחלה של הרבה מהפלזמות הסיניות הזולות.
אני מציע לך בחום לראות את המסך הספציפי הזה לפני קנייה. אני עשיתי בדיקה של דגם ה 42" שלהם בשביל חבר ואפשר היה לעשות סרט אימה מהתמונה הירקרקה וכמות הנקודות הירוקות שריצדו במסך. יכול להיות שהיה מדובר במסך דפוק (דבר שהוכחש ע"י המוכר), ויכול להיות שמדובר במחלה של הרבה מהפלזמות הסיניות הזולות.
ברור לחלוטין שאני ילך לראות במו עיניי את המסך,רק רציתי לפני כן לשמוע את דעת ה"מקצוענים" בעיניין.זה הכל.ride כתב:mikyt12,
אני מציע לך בחום לראות את המסך הספציפי הזה לפני קנייה. אני עשיתי בדיקה של דגם ה 42" שלהם בשביל חבר ואפשר היה לעשות סרט אימה מהתמונה הירקרקה וכמות הנקודות הירוקות שריצדו במסך. יכול להיות שהיה מדובר במסך דפוק (דבר שהוכחש ע"י המוכר), ויכול להיות שמדובר במחלה של הרבה מהפלזמות הסיניות הזולות....
ועדיין לא קיבלתי שום דעה מיקצועית.
יכול להיות שעדיין לא מכירים את המסך הזה מספיק טוב,אבל על הנייר שווה לבדוק(14000 ש"ח למסך 50" לא נשמע מציאותי) ואני לא מספיק מיומן לכן פניתי לפורום זה(קיבלתי המלצות חמות מאוד על הפורום הזה)
עוד הבהרות
אין ספק שאם יש למישהו תקציב לא כדאי ללכת על HAIER!
אפשר לומר שהפלזמות בגודל 50 של רוב המתחרות המוכרות(!) טובות יותר
אפשר לומר שהפלזמות בגודל 50 של רוב המתחרות המוכרות(!) טובות יותר
- yoav4x4
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2611
- שם מלא: יואב בן חורין
- נתן תודות: 233 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
mikyt12
אתה סגור על פלסמה 50" מה המרחק שאתה מתכוון
לצפות ממנו בTV?
ואם אתה לא מתכוון לראות הרבה שידורי טלוויזיה
אולי כדי לך לחשוב יותר לכיוון של LCD (תלוי בגודל מסך)
חוץ מזה אמרת שאתה רואה רק כדור רגל ומכבי ת"א בכדורסל
אז בהתחשב בקבוצה שבנו השנה אתה יכול לוותר על זה- הרבה לא יהיה מה לראות.
אתה סגור על פלסמה 50" מה המרחק שאתה מתכוון
לצפות ממנו בTV?
ואם אתה לא מתכוון לראות הרבה שידורי טלוויזיה
אולי כדי לך לחשוב יותר לכיוון של LCD (תלוי בגודל מסך)
חוץ מזה אמרת שאתה רואה רק כדור רגל ומכבי ת"א בכדורסל
אז בהתחשב בקבוצה שבנו השנה אתה יכול לוותר על זה- הרבה לא יהיה מה לראות.
ככל שאני לומד יותר אני מבין שאני יודע פחות...
josef_he
ברור שאין לי תקציב(אני שכיר).אני מחפש מסך גדול וסביר במחיר קטן.לא אמרתי שאני מחפש את המסך הטוב ביותר בשוק ,ברור שיש והרבה,אבל האם יכול להיות שלצרכים שלי (סרטים ומשחקים) המסך הזה מספיק?
yoav4x4
מרחק הצפיה שלי הוא כגודל סלון סטנדרטי בישראל,משהו כמו 3.5-4 מטר,וכן 50" ואפילו אם אפשר יותר(חוויה קולנועית,כבר אמרנו).
לגבי ה- LCD לא ממש התרשמתי בתערוכה שהיתה בסוכות מה- LCD (כל LCD שהוצגה)ביחס לפלזמה,במיוחד בגודל הזה.
מכבי תל-אביב היא עדיין ההצגה הטובה בעיר!!!
ברור שאין לי תקציב(אני שכיר).אני מחפש מסך גדול וסביר במחיר קטן.לא אמרתי שאני מחפש את המסך הטוב ביותר בשוק ,ברור שיש והרבה,אבל האם יכול להיות שלצרכים שלי (סרטים ומשחקים) המסך הזה מספיק?
yoav4x4
מרחק הצפיה שלי הוא כגודל סלון סטנדרטי בישראל,משהו כמו 3.5-4 מטר,וכן 50" ואפילו אם אפשר יותר(חוויה קולנועית,כבר אמרנו).
לגבי ה- LCD לא ממש התרשמתי בתערוכה שהיתה בסוכות מה- LCD (כל LCD שהוצגה)ביחס לפלזמה,במיוחד בגודל הזה.
מכבי תל-אביב היא עדיין ההצגה הטובה בעיר!!!
- yoav4x4
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2611
- שם מלא: יואב בן חורין
- נתן תודות: 233 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
mikyt12
אין ספק בקשר למכבי, אני בעצמי מנוי כבר הרבה שנים ואני אהיה היום גם במשחק נגד אשקלון
פשוט השנה אני קצת פאסימי
אבל את זה נשאיר לפורום אחר!
לעיניננו, אם לא אהבת LCD סבבה. ובקשר לגודל הסלון "3.5 -4 מטר" זה מרחק מעל הממוצע אני חושב
אולי כדי שתמדוד. ואם זה הגודל אני מתחלף איתך בבית בכיף.
אין ספק בקשר למכבי, אני בעצמי מנוי כבר הרבה שנים ואני אהיה היום גם במשחק נגד אשקלון
פשוט השנה אני קצת פאסימי
לעיניננו, אם לא אהבת LCD סבבה. ובקשר לגודל הסלון "3.5 -4 מטר" זה מרחק מעל הממוצע אני חושב
אולי כדי שתמדוד. ואם זה הגודל אני מתחלף איתך בבית בכיף.
ככל שאני לומד יותר אני מבין שאני יודע פחות...
mikyt12
, אמרו לך כבר שיש טובות ממנה , אמרת שהבנת
מה עוד יש לומר , נראה לי שננעלת על הפלזמה הזו ואתה מחפש חיזוקים לרכוש אותה אז הנה שוב ,אם איכות התמונה מוצאת חן בעיניך בהשוואה מול האחרות , אז קנה אותה , קשה לי להאמין שתמצא זול ממנה
, אמרו לך כבר שיש טובות ממנה , אמרת שהבנת
מה עוד יש לומר , נראה לי שננעלת על הפלזמה הזו ואתה מחפש חיזוקים לרכוש אותה אז הנה שוב ,אם איכות התמונה מוצאת חן בעיניך בהשוואה מול האחרות , אז קנה אותה , קשה לי להאמין שתמצא זול ממנה
ההשכלה מטשטשת את הבערות אך אינה מעלימה את הטפשות
MIKYT את הפלזמה שלך לא ראיתי
כן ראיתי את ה50 אינץ' של ויזיו בשידורי DVD והייתה תמונה לא רעה בכלל. מחיר המחירון שם הוא קצת פחות מ- 20000 אז אני מניח שהמחיר לסגירה הוא איפשהו באמצע בין ה20 לאלף לבין ה- 14 אלף שהציעו לך. שווה אולי לבדוק גם אותה.