ניטו מטעין את עצמו שוב ושוב
-
ChedvaRubner
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
היי
רכשתי שואב ניטו 25vx, הטענו אותו יותר מ 12 שעות והפעלנו אותו היום לראשונה. משום מה הוא מסוגל לעבוד רק כחצי שעה רצוף ואחרי כן חוזר להטעין את עצמו לעוד רבע שעה וחוזר חלילה. לפי מה שהבנתי זה לא אמור להיות כך, הוא אמור לנקות את כל הדירה בפעם אחת (135 מ"ר) אשמח לשמוע מה אפשר לעשות.
תודה
רכשתי שואב ניטו 25vx, הטענו אותו יותר מ 12 שעות והפעלנו אותו היום לראשונה. משום מה הוא מסוגל לעבוד רק כחצי שעה רצוף ואחרי כן חוזר להטעין את עצמו לעוד רבע שעה וחוזר חלילה. לפי מה שהבנתי זה לא אמור להיות כך, הוא אמור לנקות את כל הדירה בפעם אחת (135 מ"ר) אשמח לשמוע מה אפשר לעשות.
תודה
-
ChedvaRubner
- חבר שרק התחיל

מייל שירות לקוחות
תודה על תשובתך
מה המייל של שירות הלקוחות?
אני לקויית שמיעה ויותר קל לי להיות בקשר באמצעות המייל, ואשלח מיידית.
שוב תודה
מה המייל של שירות הלקוחות?
אני לקויית שמיעה ויותר קל לי להיות בקשר באמצעות המייל, ואשלח מיידית.
שוב תודה
-
ChedvaRubner
- חבר שרק התחיל

היי אמיר
תודה על התשובה המהירה ועל הזמינות. פניתי לשירות הלקוחות ושם נאמר לי כי זה נורמלי וכך הרובוט אמור לעבוד.
להערכתי זה לא נכון - הן מסקרים שערכתי בין אלה שיש להם ניטו והן ממה שנאמר לי טרם הקנייה, הרובוט יכול לעבור על רוב הבית בפעם אחת ללא צורך בהטענות חוזרות.הפעלתי שוב והוא מטעין את עצמו שוב ושוב לאחר 30-45 דקות של עבודה, הטענות שנעות בין 15 דקות לשעתיים.
אודה לך אם תיצור איתי קשר ישירות במייל - [email protected] ונוכל לתאם מועד להחלפת הסוללות.
אני מאד רוצה להיות מרוצה, ולהעביר הלאה את שביעות הרצון.
תודה ושבת שלום
תודה על התשובה המהירה ועל הזמינות. פניתי לשירות הלקוחות ושם נאמר לי כי זה נורמלי וכך הרובוט אמור לעבוד.
להערכתי זה לא נכון - הן מסקרים שערכתי בין אלה שיש להם ניטו והן ממה שנאמר לי טרם הקנייה, הרובוט יכול לעבור על רוב הבית בפעם אחת ללא צורך בהטענות חוזרות.הפעלתי שוב והוא מטעין את עצמו שוב ושוב לאחר 30-45 דקות של עבודה, הטענות שנעות בין 15 דקות לשעתיים.
אודה לך אם תיצור איתי קשר ישירות במייל - [email protected] ונוכל לתאם מועד להחלפת הסוללות.
אני מאד רוצה להיות מרוצה, ולהעביר הלאה את שביעות הרצון.
תודה ושבת שלום
- neato
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 26
- שם מלא: אמיר עציון
- קיבל תודות: 2 פעמים
ניטו אמור לפעול לפחות 45 דקות.
הבנתי שכך הוא פועל גם אצלך- זה תקין.
אנא עקבי אחר זמני הפעולה.
גם בחזרה להשלמת ניקוי הבית הוא יפעל זמן דומה.
אין לנו תופעות שניטו לא פועל בצורה כזאת.
במידה ואת צריכה תמיכה נשמח לעזור.
הבנתי שכך הוא פועל גם אצלך- זה תקין.
אנא עקבי אחר זמני הפעולה.
גם בחזרה להשלמת ניקוי הבית הוא יפעל זמן דומה.
אין לנו תופעות שניטו לא פועל בצורה כזאת.
במידה ואת צריכה תמיכה נשמח לעזור.
-
ChedvaRubner
- חבר שרק התחיל

אני אפעיל אותו עוד פעמיים ביומיים הקרובים וארשום זמני פעולה מדוייקים. אעדכן גם כאן וגם במייל.