שלום,
אני רוצה לרכוש טלוויזיה לסלון (מרחק צפייה כ 3 מטרים ).
שתהיה לי גישה מלאה לאינטרנט כך שאוכל לגלוש ולמצוא סרטים ומיני תכנים לצפייה ישירה. המחשבה הראשונית היתה לרכוש סמארט טיוי אך לאחר חיפוש ולימוד הנושא גיליתי שישנו תוסף בדמות דונגל אנדרואיד (הגדם שקסם לי הוא MK802IIIs) שהופך כל טלוויזיה לחכמה ,כזו ממנה ניתן לגלוש .
אני משתדל למצוא תכנים באיכות טובה למרות שמדובר בתכנים המשודרים אונליין .
במחשב הביתי שנמצא בחדר השינה אני גם צופה בערוצים אונליין , חדשות ,שידורי ספורט
מצאתי מספר דגמים ובינהם :
סמסונג F6400
LG 621Y
האם תוכלו להמליץ על דגמים נוספים שייכנסו בתקציב שלי
אשמח לחוות דעת לגבי שני הדגמים שמצאתי ודגמים נוספים שיהוו תמורה טובה לכסף
שתי הטלוויזיות שמצאתי ,תומכות גם ב 3D , עד כמה העניין רלוונטי כאשר מדובר בתכני אונליין ?
אני לא נוהג לשמור סרטים במחשב הביתי ,אין לי את הזמן והסבלנות לכך .
אם ישנו סרט שאני רוצה לראות , אני מעדיף לחכות עד שאמצא אותו בצפייה ישירה באיכות טובה (HD ,1080 )
תודה למגיבים
לפני רכישת טלוויזיה ב-5000 ש"ח
אם הסמארט חשוב לך אז עדיף תרכוש את הmini pc בנפרד או שתקנה LG. הסמארט של הסמסונג די גרוע ביחס לאנדרואיד, הוא מריץ מערכת הפעלה שסמסונג פיתחו במיוחד בשבילה לעומת הMINI PC או LG שמריצים אנדרואיד שזאת מערכת הפעלה עם הרבה יותר שעות של פיתוח וניסיון, יותר אפליקציות וכו'. לסמארט המובנה יש יתרון בכך שהיא מובנית, למשל אתה לא צריך להחליף לערוץ HDMI כדי להזרים סרט, אתה פשוט לוחץ לחיצה אחת בטלפון להזרים את התמונה או הוידאו וזה עובד למרות שהיה אפשר לעשות את זה גם בMINI PC אבל לא עשו. הסמארט של הסמסונג איטי ולא נוח. הדגם האחרון זה MK802 IV ואתה יכול לקנות איתו שלט air mouse למשל RC11, RC13, F10
אני מעדיף סמסונג בגלל המסך עצמו, לא בגלל הסמארט
בתקציב שלך יש את UA46F6400 של סמסונג. לדעתי זה קטן מידי אבל זה הכי טוב בתקציב שלך
אני מעדיף סמסונג בגלל המסך עצמו, לא בגלל הסמארט
בתקציב שלך יש את UA46F6400 של סמסונג. לדעתי זה קטן מידי אבל זה הכי טוב בתקציב שלך
ממה שקראתי , בהשוואות שעשו דונגל מול סמארט טיוי, הדונגל עדיף וכאשר השוו דונגל ל HTPC ,לא הגיעו לתשובה חד משמעית .
כדי להזרים תוכן ,צריך שיהיה מה להזרים, אף פעם לא הבנתי את העניין של שמירת סרטים במחשב , עד שיוצא סרט באיכות ממש טובה שניתן לשמור, אפשר למצוא את אותו סרט באיכות אולי טיפה פחות טובה אבל לצפייה ישירה . אם ניתן היה למצוא סרטים באיכות מעולה ולשמור אותם תוך דקות , זה כמובן היה משנה את התמונה והופך את הסטרימינג ליותר רלוונטי מבחינתי .
בעיה שאכן קיימת ואני לא בטוח אם ישנו פתרון שאינו כרוך בהשקעה כספית נוספת (רכישת צלחת לייון ) הוא איכות התכנים אונליין
נראה לי די בעייתי לרכוש טלוויזיה מצויינת שמסוגלת לשדר באיכויות גבוהות ביותר ואז למצוא מקור שידור סביר או טוב אבל לא מעולה
אני לא יודע מהו שביל הזהב ,על מה ניתן להתפשר ועל מה כדאי לא להתפשר
אני גם לא הולך להפוך את הסלולרי למקור לסטרימינג, הסלולרי מיועד לתקשורת (שיחות,הודעות...) לא צריך להפוך אותו למשהו שהוא לא.
כדי להזרים תוכן ,צריך שיהיה מה להזרים, אף פעם לא הבנתי את העניין של שמירת סרטים במחשב , עד שיוצא סרט באיכות ממש טובה שניתן לשמור, אפשר למצוא את אותו סרט באיכות אולי טיפה פחות טובה אבל לצפייה ישירה . אם ניתן היה למצוא סרטים באיכות מעולה ולשמור אותם תוך דקות , זה כמובן היה משנה את התמונה והופך את הסטרימינג ליותר רלוונטי מבחינתי .
בעיה שאכן קיימת ואני לא בטוח אם ישנו פתרון שאינו כרוך בהשקעה כספית נוספת (רכישת צלחת לייון ) הוא איכות התכנים אונליין
נראה לי די בעייתי לרכוש טלוויזיה מצויינת שמסוגלת לשדר באיכויות גבוהות ביותר ואז למצוא מקור שידור סביר או טוב אבל לא מעולה
אני לא יודע מהו שביל הזהב ,על מה ניתן להתפשר ועל מה כדאי לא להתפשר
אני גם לא הולך להפוך את הסלולרי למקור לסטרימינג, הסלולרי מיועד לתקשורת (שיחות,הודעות...) לא צריך להפוך אותו למשהו שהוא לא.