מהי הדרך הקצרה ביותר לצפות בתכני 3D?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
xena פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 497
שם מלא: xena
נתן תודות: 80 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #1 

יש לי PS51E550 ועדיין לא בחנתי את נושא התלת מימד. אין לי שום מושג בזה ולפני שאני בכלל צולל לתחום, הייתי שמח לדעת מהי הדרך הפשוטה ביותר לצפות בגימיק הזה פועל במלוא הדרו.

כרגע הטלויזיה מחוברת לרשת אלחוטית ובנוסף למחשב נייח דרך HDMI. במחשב יש לי כרטיס שתומך בתלת מימד, אבל אין לי מושג אם אני צריך להגדיר משהו במחשב לשם כך. אשמח להכוונה פשוטה.

freedom_il
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2159
קיבל תודות: 196 פעמים

שליחה #2 

תוריד סרט בפורמט half. נגיד SBS.
תנגן אותו במסך כאילו זה 1080p רגיל.
כשהוא מתחיל תלחץ על כפתור 3D בשלט ותגיד למסך שזה 3D SBS.
זהו.

xena פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 497
שם מלא: xena
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #3 

באפשרויות בטלויזיה אני רואה SBS ,OU ו 2D ל 3D. אם כך, מהי האפשרות להקרין 3D מלא (לא HALF)?

avve1959
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 367
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #4 

xena כתב:באפשרויות בטלויזיה אני רואה SBS ,OU ו 2D ל 3D. אם כך, מהי האפשרות להקרין 3D מלא (לא HALF)?
...
במילה HALF הכוונה שהסרט מחולק ל-2 חצאים המופיעים במקביל על גבי המסך. זהו 3D מלא.

dor8
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4835
נתן תודות: 295 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #5 

avve1959 כתב:
xena כתב:באפשרויות בטלויזיה אני רואה SBS ,OU ו 2D ל 3D. אם כך, מהי האפשרות להקרין 3D מלא (לא HALF)?
...
במילה HALF הכוונה שהסרט מחולק ל-2 חצאים המופיעים במקביל על גבי המסך. זהו 3D מלא.
...
זהו שלא. זה ממש לא 3d מלא אלא half - חצי רזולוציה.
3dמלא ניתן לקבל מכותרי בלו ריי או הורדת קבצי iso.

freedom_il
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2159
קיבל תודות: 196 פעמים

שליחה #6 

ברגע שאתה משדר 3D מלא למסך הוא מזהה את זה מיד ומעביר למצב 3D. אין לו אפשרות אחרת לשדר את התוכן שנכנס אליו שכן זו רזולוציה כפולה מ 1080p.
בשביל לעשות את זה ממחשב, צריך קודם כל לעשות Mount ל iso של bluray (נגיד עם daemon tools) אחרי זה אפשר:
1. להשתמש בתוכנה כמו PowerDVD. אני שמתי לב שגרסה 12 עובדת קצת יותר טוב עם אודיו מ 13 איכשהו.
2. להתקין Nightly build של XBMC 13 ולנסות להשתמש בו בתור נגן דיסקים. הוסיפו תמיכה של 3D ממש לאחרונה שם אבל לא בדקתי את זה לעומק, רק ראיתי שזה קיים.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”