מהי הדרך הקצרה ביותר לצפות בתכני 3D?
-
xena
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 497
- שם מלא: xena
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
יש לי PS51E550 ועדיין לא בחנתי את נושא התלת מימד. אין לי שום מושג בזה ולפני שאני בכלל צולל לתחום, הייתי שמח לדעת מהי הדרך הפשוטה ביותר לצפות בגימיק הזה פועל במלוא הדרו.
כרגע הטלויזיה מחוברת לרשת אלחוטית ובנוסף למחשב נייח דרך HDMI. במחשב יש לי כרטיס שתומך בתלת מימד, אבל אין לי מושג אם אני צריך להגדיר משהו במחשב לשם כך. אשמח להכוונה פשוטה.
כרגע הטלויזיה מחוברת לרשת אלחוטית ובנוסף למחשב נייח דרך HDMI. במחשב יש לי כרטיס שתומך בתלת מימד, אבל אין לי מושג אם אני צריך להגדיר משהו במחשב לשם כך. אשמח להכוונה פשוטה.
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- קיבל תודות: 196 פעמים
תוריד סרט בפורמט half. נגיד SBS.
תנגן אותו במסך כאילו זה 1080p רגיל.
כשהוא מתחיל תלחץ על כפתור 3D בשלט ותגיד למסך שזה 3D SBS.
זהו.
תנגן אותו במסך כאילו זה 1080p רגיל.
כשהוא מתחיל תלחץ על כפתור 3D בשלט ותגיד למסך שזה 3D SBS.
זהו.
זהו שלא. זה ממש לא 3d מלא אלא half - חצי רזולוציה.avve1959 כתב:במילה HALF הכוונה שהסרט מחולק ל-2 חצאים המופיעים במקביל על גבי המסך. זהו 3D מלא.xena כתב:באפשרויות בטלויזיה אני רואה SBS ,OU ו 2D ל 3D. אם כך, מהי האפשרות להקרין 3D מלא (לא HALF)?......
3dמלא ניתן לקבל מכותרי בלו ריי או הורדת קבצי iso.
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- קיבל תודות: 196 פעמים
ברגע שאתה משדר 3D מלא למסך הוא מזהה את זה מיד ומעביר למצב 3D. אין לו אפשרות אחרת לשדר את התוכן שנכנס אליו שכן זו רזולוציה כפולה מ 1080p.
בשביל לעשות את זה ממחשב, צריך קודם כל לעשות Mount ל iso של bluray (נגיד עם daemon tools) אחרי זה אפשר:
1. להשתמש בתוכנה כמו PowerDVD. אני שמתי לב שגרסה 12 עובדת קצת יותר טוב עם אודיו מ 13 איכשהו.
2. להתקין Nightly build של XBMC 13 ולנסות להשתמש בו בתור נגן דיסקים. הוסיפו תמיכה של 3D ממש לאחרונה שם אבל לא בדקתי את זה לעומק, רק ראיתי שזה קיים.
בשביל לעשות את זה ממחשב, צריך קודם כל לעשות Mount ל iso של bluray (נגיד עם daemon tools) אחרי זה אפשר:
1. להשתמש בתוכנה כמו PowerDVD. אני שמתי לב שגרסה 12 עובדת קצת יותר טוב עם אודיו מ 13 איכשהו.
2. להתקין Nightly build של XBMC 13 ולנסות להשתמש בו בתור נגן דיסקים. הוסיפו תמיכה של 3D ממש לאחרונה שם אבל לא בדקתי את זה לעומק, רק ראיתי שזה קיים.