תגידו ממה נובעים החלקיקים האלה?
אני מאוד מואכזב משירות נספרסו גם בגלל הקפה וגם בגלל שלא משנה כמה פעמים ניקיתי את המכונה לטיסימה + במסיר אבנית ואחרי שנקיתי את המקציף יש עדין חלקיקים שחורים, לבנים במים שצפים ושוקעים. באמת כך שותים קפה מתחרט שקניתי את המכונה שלהם היה עדיף להשקיץ במכונת קפה עם קפה קלוי ואמיתי ומקציף קיטור חבל שרק עברו חודשיים מאז ואת הכסף בטח לא מקבלים בחזרה.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
איזה חלקיקים? יש תמונה?
התרמובלוק של נספרסו הוא מאלומיניום, צריך להיות עדין אתו כשמסירים אבנית.
בכל מקרה לא תהיה לך אבנית אחרי חודשיים
התרמובלוק של נספרסו הוא מאלומיניום, צריך להיות עדין אתו כשמסירים אבנית.
בכל מקרה לא תהיה לך אבנית אחרי חודשיים
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
איזה מים אתה מכניס למיכל של המכונה?
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
לי יש את המכונה כבר מינואר ובנתיים אני דווקא מאוד מרוצה, הדבר היחיד שמפריע לי הוא שהקפסולות שלהם מספיקות לכוס קטנה של קפה. לגבי המקציף - אם אני לא טועה רשום שיש להחליף את החלב שנשאר במקציף במקרר כל יומיים-שלושה, ואז גם לפרק את המקציף ולשטוף את כל חלקיו. רשום שכל החלקים (זכוכית פלסטיק, המכסה השחור שמעליה, בורר מידת הקצפה, המחבר בין המקציף למכונה והצינורית שמוזגת את החלב) עמידים בשטיפה במדיח, לי אין מדיח אז אני פשוט מפרק, שוטף מתחת לברז ושם לייבוש. לגבי האבנית, מאז שקניתי את המכונה עוד לא היה צורך בניקוי אבנית, אני מוזג למיכל המכונה רק מים מסוננים (בריתה) ומסתבר שזה מאוד עוזר.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
היי דני,
אמנם אין ברשותי לטיסימה (יש D101 האדומה) והצלחתי להבין מהות הבעיה.
להערכתי,
מדובר בעצם בהרגל שאם תעמוד בו - תקבל מים נקיים יותר ויותר.
העיקרון הוא פשוט,
לאחר ניקוי במסיר אבנית - תן למכונה 3 הרצות מלאות. (חד פעמי).
מהרגע הזה, בכל פעם שתסיים למזוג הקפה - תוציא הקפסולה ותריץ שטיפה קלה עם לחיצה על הכוס הקטנה (שוט אספרסו), בשטיפה של מים.
כך בעצם, לכוס הבאה לא יווצרו שיירים של קפה\שומן במכונה והיא אמורה להיות מוכנה לכוס הבאה.
אני אישית מריץ שטיפה של שוט אספרסו (מים) גם בפעם הראשונה בבוקר, כדי לנקות הצינורות מהמים של יום האתמול.
נשמעתי לעצמי אפילו פלצני, אבל כך שמרתי עליה יופי כמה שנים טובות - וכך אמשיך לעשות אם הדבר תורם לעמידותה.
אמנם אין ברשותי לטיסימה (יש D101 האדומה) והצלחתי להבין מהות הבעיה.
להערכתי,
מדובר בעצם בהרגל שאם תעמוד בו - תקבל מים נקיים יותר ויותר.
העיקרון הוא פשוט,
לאחר ניקוי במסיר אבנית - תן למכונה 3 הרצות מלאות. (חד פעמי).
מהרגע הזה, בכל פעם שתסיים למזוג הקפה - תוציא הקפסולה ותריץ שטיפה קלה עם לחיצה על הכוס הקטנה (שוט אספרסו), בשטיפה של מים.
כך בעצם, לכוס הבאה לא יווצרו שיירים של קפה\שומן במכונה והיא אמורה להיות מוכנה לכוס הבאה.
אני אישית מריץ שטיפה של שוט אספרסו (מים) גם בפעם הראשונה בבוקר, כדי לנקות הצינורות מהמים של יום האתמול.
נשמעתי לעצמי אפילו פלצני, אבל כך שמרתי עליה יופי כמה שנים טובות - וכך אמשיך לעשות אם הדבר תורם לעמידותה.