מבקש המלצתכם לשירות אחסון
-
vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3548
- נתן תודות: 1111 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
שלום לכולם,
כבר זמן מה שאני שוקל לאחסן את הקבצים שלי בשירות גיבוי חיצוני.
קראתי על שירות של אמאזון S3, השירות כמעט מושלם בשבילי מאחר ואני צריך לגבות קבצי סרטים והופעות ששוקלים 10-20GB והשירות שלהם תומך עד 5GB.
איזה שירות אתם ממליצים, הכי זול והכי נוח?
השימושים שלי:
גיבוי של 3TB: סרטים, סדרות, מוסיקה, תמונות
אין צורך בשירותי ענן, אני לא צריך שירות שיודע להזרים תכנים או לסנכרן בין כל המכשירים שלי אלא רק שידע לגבות ויהיה אמין כך שבמידת הצורך בעתיד אוכל לשחזר את כל המידע למחשב בלחיצת כפתור.
לא קריטי לי מהירות ההורדה, הסיכוי שאשתמש בשירות בעתיד נמוך, אני כרגע עם כונן חיצוני ששוקל 3TB, שהולך ומתמלא, ואני מתייעץ איתכם על שירות זול ואמין.
תודה מראש לכל העוזרים.
כבר זמן מה שאני שוקל לאחסן את הקבצים שלי בשירות גיבוי חיצוני.
קראתי על שירות של אמאזון S3, השירות כמעט מושלם בשבילי מאחר ואני צריך לגבות קבצי סרטים והופעות ששוקלים 10-20GB והשירות שלהם תומך עד 5GB.
איזה שירות אתם ממליצים, הכי זול והכי נוח?
השימושים שלי:
גיבוי של 3TB: סרטים, סדרות, מוסיקה, תמונות
אין צורך בשירותי ענן, אני לא צריך שירות שיודע להזרים תכנים או לסנכרן בין כל המכשירים שלי אלא רק שידע לגבות ויהיה אמין כך שבמידת הצורך בעתיד אוכל לשחזר את כל המידע למחשב בלחיצת כפתור.
לא קריטי לי מהירות ההורדה, הסיכוי שאשתמש בשירות בעתיד נמוך, אני כרגע עם כונן חיצוני ששוקל 3TB, שהולך ומתמלא, ואני מתייעץ איתכם על שירות זול ואמין.
תודה מראש לכל העוזרים.
אני אישית ממליץ לך על www.crashplan.com
הוא גם יאפשר לך גיבוי לענ (בתשלום)ן, גם גיבוי למחשב אחר ברשת וגם לחברים\משפחה במקומות פיזיים אחרים (שתי האופציות בחינם).
הוא גם יאפשר לך גיבוי לענ (בתשלום)ן, גם גיבוי למחשב אחר ברשת וגם לחברים\משפחה במקומות פיזיים אחרים (שתי האופציות בחינם).
-
vivi
- חבר מביא חבר

תודה רבה
, נראה שירות איכותי אך האמת שאני מצפה לשלם בערך חצי מזה, הם דורשים 6 דולר לחודש, לחבילה שהיא ללא הגבלת נפח.
באמאזון דורשים באזור הדולר לחודש רק שאין אפשרות לעלות קבצים ששוקלים מעל 5GB.
מאחר ובאמת ואני לא אשתמש בשירותי ענן או כל שאר השירותים אני מחפש שירות יציב אמין עם נפח ללא הגבלה בסכום הנמוך ביותר.
באמאזון דורשים באזור הדולר לחודש רק שאין אפשרות לעלות קבצים ששוקלים מעל 5GB.
מאחר ובאמת ואני לא אשתמש בשירותי ענן או כל שאר השירותים אני מחפש שירות יציב אמין עם נפח ללא הגבלה בסכום הנמוך ביותר.
-
vivi
- חבר מביא חבר

כל הסרטים והסדרות שאני מגבה עוברים תיקוני כתוביות וברובם מדובר בחומר שלא תמיד זמין בטורנטים וניוז ברשת.
בחומר שאני מגבה יש עשרות סרטים וסדרות שאני באופן אישי סינכרנתי כתובית וביצעתי תיקון ולא תמיד יצא לי לעלות את זה לאתרי כתוביות.
לדוגמה הסדרה הישרדות האמריקאית שיש לה 27 עונות, רוב העונות הראשונות כמעט ונמחקו מהרשת ומאוד נדיר למצוא אותם.
נקודה אחרונה, מי יודע מה יהיה בעוד כמה שנים מבחינת הסצינה וכמה יהיה נדיר אז להשיג סדרות וסרטים, אני בטוח שבעוד כמה שנים אני אעשה סבב שני לחלק מהחומר שאני מגבה.
בחומר שאני מגבה יש עשרות סרטים וסדרות שאני באופן אישי סינכרנתי כתובית וביצעתי תיקון ולא תמיד יצא לי לעלות את זה לאתרי כתוביות.
לדוגמה הסדרה הישרדות האמריקאית שיש לה 27 עונות, רוב העונות הראשונות כמעט ונמחקו מהרשת ומאוד נדיר למצוא אותם.
נקודה אחרונה, מי יודע מה יהיה בעוד כמה שנים מבחינת הסצינה וכמה יהיה נדיר אז להשיג סדרות וסרטים, אני בטוח שבעוד כמה שנים אני אעשה סבב שני לחלק מהחומר שאני מגבה.
-
vivi
- חבר מביא חבר

דרך אמאזון כמעט נפלתי ולא שמתי לב שמדובר במחיר לג'יגה, למזלי שלחתי להם מייל וקיבלתי תשובה:
הגיבוי לבסוף שעשיתי הוא דרך ZOOLZ, שהם עובדים על השרתים של אמאזון אך חברה בפני עצמה, [סיפרתי לך עליהם בשירשור אחר] ושם אני בטוח לגבי העלויות, זה יוצא בערך 9 ש"ח לחודש.
זה יכל להיות חצי מצחיק וחצי עצוב אם הייתי מתחבר בסופו של דבר דרך אמאזון.According to our calculator (http://calculator.s3.amazonaws.com/calc5.html) you would pay $260 per month storing 3TB/month assuming you’re on the EU region....
הגיבוי לבסוף שעשיתי הוא דרך ZOOLZ, שהם עובדים על השרתים של אמאזון אך חברה בפני עצמה, [סיפרתי לך עליהם בשירשור אחר] ושם אני בטוח לגבי העלויות, זה יוצא בערך 9 ש"ח לחודש.
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
מעולה תודה!!
הבעיה שלי אם אפשר לסמוך על שירות כזה לאורך שנים... במיוחד חברה לא מוכרת.
בנוסף מה זה אומר מחשב אחד? אני חייב לבצע בו זמנית או במקביל רק אחד?
הבעיה שלי אם אפשר לסמוך על שירות כזה לאורך שנים... במיוחד חברה לא מוכרת.
בנוסף מה זה אומר מחשב אחד? אני חייב לבצע בו זמנית או במקביל רק אחד?
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
-
vivi
- חבר מביא חבר

תראה, השירות קיים בערך שנתיים, ועובד בצורה די יציבה, אני מתנחם בעובדה שהחומר מגובה גם בשרתים שלהם וגם במחשב שלי, כך שהסיכוי שמשהו ילך לאיבוד הוא נמוך, עשיתי מנוי לשנתיים והם בתקופת מבחן, אם השירות יוכיח את עצמו נאריך לעוד 5 שנים.
לגבי המחשב אחד, הם מאפשרים לך לבצע את כל העלאות ממחשב אחד [לצורך הדוגמה נניח מחשב נייח], אין בעיה של כונן חיצוני, כוננים פנימיים ללא הגבלה וכו, אך אם תרצה לגבות בנוסף מהלפטופ תצטרך לעשות אחד מהשניים: 1. ליצור חשבון חדש נוסף ובתשלום 2. להעביר את המידע למחשב הראשי ולעלות ממנו.
אני מאוד אהבתי שהמידע שלך שמור ולא מסונכרנן עם המחשב, כך שאפשר לעלות את החומר לשרת, למחוק מהמחשב, המידע עדיין יישמר בשרתים [עם גישה מלאה דרך האתר שלהם \ אפליקצייה שלהם]
לאחי יש מחשב אחר, עם כונן חיצוני, הוא הביא לי את הכונן החיצוני שלו ופשוט גיביתי את הדברים שהיו חשובים לו, כך שנושא המחשב הבודד בעיקר מכוון לשוק העיסקי.
לגבי המחשב אחד, הם מאפשרים לך לבצע את כל העלאות ממחשב אחד [לצורך הדוגמה נניח מחשב נייח], אין בעיה של כונן חיצוני, כוננים פנימיים ללא הגבלה וכו, אך אם תרצה לגבות בנוסף מהלפטופ תצטרך לעשות אחד מהשניים: 1. ליצור חשבון חדש נוסף ובתשלום 2. להעביר את המידע למחשב הראשי ולעלות ממנו.
אני מאוד אהבתי שהמידע שלך שמור ולא מסונכרנן עם המחשב, כך שאפשר לעלות את החומר לשרת, למחוק מהמחשב, המידע עדיין יישמר בשרתים [עם גישה מלאה דרך האתר שלהם \ אפליקצייה שלהם]
לאחי יש מחשב אחר, עם כונן חיצוני, הוא הביא לי את הכונן החיצוני שלו ופשוט גיביתי את הדברים שהיו חשובים לו, כך שנושא המחשב הבודד בעיקר מכוון לשוק העיסקי.