תחביבן מדוכא שמנסה לחזור לעניינים - בקשת עזרה HD

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
rberkner פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 375
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #1 

שלום

לפני 5 שנים הצטרף לנו הפלא הראשון למשפחה – הבן הבחור (מאז הגיעה עוד נסיכה....).

אך כפי שרובכם בודאי יודעים – פלא דורש ובדכ"כ מקבל את כל הכבוד הראוי – כולל הזנחה פושעת
של התחביבים הישנים והטובים. שלא נדבר על השקט המוחלט שחייב להיות בבית שסוף סוף הוא החליט
לישון בערך 20 דקות.

אז מתחביב נהדר (ויקר) כדוגמת Onkyo Integra Pre + AMP רמקולים מדהימים של פולק אדיו וכו'', הפכתי לחובב נלהב של אוזניות אלחוטיות שהסטריאו ממש מיותר בהן – אוזן אחת חייבת להישאר
קשובה לכל ציוץ שישמיע הפלא.

בקיצור – אחרי עוד שנתיים שקטות מאוד על פי דרישת הנסיכה, החלטתי שהגיע הזמן לצאת לחופשי (עד שיצטרף עוד פלא או פלאית תוך שנתיים שלוש) ולחזור לתחביב הישן והטוב.

אבל שומו שמיים, מי שיצא לתקופה כל כך ארוכה מבין שמה שהוא ידע לפני 5 שנים כבר לא ממש רלוונטי במיוחד אחרי מה שראיתי בתערוכה בסוף סוכות.

אז התחדשתי בפלזמה בערך לפני שנה והיום אני חושב שאני יכול כבר סוף סוף להחליף את האוזניות.
חזרתי לשמוע עם המגבר שלי (דנון 3801) בעוצמות סבירות (במיוחד שהפלא ונסיכה הולכים לשעתיים לסבתא), למחשב שלי יש יציאת DVI והוא מוקם לאחר כבוד ליד הטלוויזיה. DVD אני רואה ושומע נהדר במונחי אוזניות אלחוטיות.

אבל אני צריך קצת עזרה עםHD. חרשתי את הפורום, ניסיתי וניסיתי ולא הצלחתי להעלות אפילו סרט אחד לרפואה. שלא נדבר על מדיה סנטר לסוגיה.

האם יש מישהו שמוכן להקדיש קצת מזמנו להחזיר אותי למוטב והראות ולהשמיע איך הכל צריך לעבוד היום ?

בתודה מראש על העזרה
אבא מאושר ותחביבן מדוכא...
רוני

[email protected]

ride
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום מקרנים
אחראי תחום מקרנים
תגובות: 6604
שם מלא: יניב דיין
נתן תודות: 238 פעמים
קיבל תודות: 500 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

האתר מלא בחומר בפורומים. אני מציע לך להתחיל במאמר שקישורו מופיע למטה על רשת ה usenet ולאחר מכן בצע חיפוש בפורומים.

http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... le&sid=248

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #3 

היי רוני
ברוך השב.

איזו פלזמה יש לך? יכול להיות שהיא כלל לא HD READY ולכן, המאמצים שלך אולי מיותרים משהו....
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78860
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5391 פעמים

שליחה #4 

ההמלצה הכללית היא לקרוא באתר אחורה על כל הדברים שקשורים לתחביב.

ברגע שיהיה לך שאלות ספציפיות וממוקדות יותר, אפשר יהיה לעזור באופן יותר ממוקד. אם יש לך רעיון למאמרים על נושאים ספציפיים, אפשר גם לעבוד בכיוון הזה, כלומר, לנסות ולפתור לך בעיה בעיה מההתחלה דרך מאמרים באתר.

rberkner פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

המשך לבקשה....

שליחה #5 

כמו שכתבתי - עברתי, חרשתי, ניסיתי יגעתי ולא הצלחתי.

למה - הלוואי והייתי יודע - בדר"כ אני מסתדר טוב מאוד עם מחשבים וכו', אבל הפעם - פשוט לא עובד. ניסיתי כמה אתרים להורדה של קבצי NEWS אחרי שכבר קיבלתי את רשימת ה- NBZ ללא הצלחה.

בנושא MCE - אף פעם לא ראיתי (עד התערוכה) איך נראית הקלטה של תכנים למחשב. בתערוכה ניתן היה לראות דוגמאות בהדגמה של מייקרוסופט - והאיכות של הוידאו היתה די גרועה. מכוון שרבים כאן משתמשים בפונקייצת MCE עם כרטיסי טלויזיה לדוגמאת PVR 150, רציתי פעם אחת לראות את האיכות האמיתית.

הבנתי ממה שקראתי שזה כנראה לא כמו ב- Yes Max לדוגמא - אבל כמה רחוק?

האם כדאי לחכות עד שייצא כרטיס Cablecard אמיתי?

הפלזמה שלי - טושיבה "42 דגם P56 - שתי כניסות HDMI.

יש מישהו שמוכן להראות לי פעם אחת איך זה אמור להראות - אני מבטיח להתפעל...

תודה
רוני

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #6 

פשוט תקפוץ לחנות הקרובה לביתך, מרבית החנויות הרציניות מקרינות חומר HD ממילא.

אגב, המסך שלך הוא EDTV, אז לא תוכל לצפות בו באיכות HD.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

aloni
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13341
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #7 

אתה רוצה לראות הקלטה של טלויזיה או HD?
HiFiMusic IL

oshapir
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 4019
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #8 

1. מבחינת איכות הקלטה - ה-PVR 150 נותן איכות טובה. אני לא מכיר כרטיס טוב יותר כיום. יש הטוענים כי ה-ATI 550 טוב יותר אבל מדובר בהבדל זניח...מקסימום...
2. CABLECARD בארץ :lol: :lol: :lol: אני חושש שאצא לפנסיה לפני שאוכל להנות מזה... :wink:
3. כמובן ש-YESMAX מקליט באיכות טובה יותר - היות וההקלטה היא דיגיטאלית. אתה יכול לעשות אותו הדבר עם כרטיס DVB-S אבל רק לערוץ 10 ו-2 שאינם מוצפנים. היות ואין אפשרות לקליטה דיגיטאלית של תכני YES המוצפנים - אין ל-YES MAX מתחרה מבחינת האיכות. בשאר הבחינות מערכת HTPC טובה יותר מה-YES MAX
4. אני מוכן להעלות קטע שהקלטתי מהטלויזיה לאתר שלי ואתן לך לינק להורדה - בפרטי (בערב כמובן....כשאחזור הביתה).

אורן.

rberkner פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

המשך להמשך...

שליחה #9 

תודה לכל המשיבים.

הבנתי שלמרות שהטלוויזיה שלי לא HD מלא, עדין תכני HD דרך כניסת ה- HDMI יראו מצויין ובטוח כמה רמות מעל שידורים רגילים וגם טוב יותר מ- DVD רגיל.

אני גר במושב ניר צבי, כך שהחנות הקרובה למקום מגוריי זו מכולת או בשמה - צרכניה.

אני לא ממש מכיר חנויות שגם הבעלים/מוכרים מבינים וגם יש להם זמן או סבלנות לשבת 20 דקות ולהסביר - אפילו שקיבלתי עכשיו את היתרי הבנייה שלי (פוטנציאל לשידרוג המערכת)..
בכל מקרה אם משהוא מוכן להזמין אותי לראות איך זה נראה ואיך עושים את זה אני מאוד מאוד אודה לו. באמת.

תודה מראש
רוני
054-9995002

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”