הצלחתי להגיע לסיכום עם היבואן על בדיקה ( ללא עלות , פיקדון בלבד ) לדגם Forcefield 4 אצלי בבית מה שמהווה
מבחינתי יתרון גדול. קודם כל מגיע להם שאפו ענק על השירות
שאלה אחרת - מה היתרון (אם בכלל )בסאב בעל מגבר 1200 !! וואט כמו שיש בסאבים שלהם על פני סאבים אחרים מלבד
Sunfire , שלהם הגברה סטנדרטית של בין 200-400 וואט בממוצע ?
כל הכבוד ליבואן-בזמן שגם אני חיפשתי סאב הוא הציע גם לי,כל הכבוד לו.
ביום שבו הוא הציע לי קניתי כבר את הסאב שלי B& w 610. אז לא הספקתי להתרשם מהסאב שלהם .
בכל אופן הכי נכון לקנות ציוד שאנו מנסים בבית,תנסה גם את הסאב שקניתי... מעניין אותי תגובתך.
שאלה אחרת - מה היתרון (אם בכלל )בסאב בעל מגבר 1200 !! וואט כמו שיש בסאבים שלהם על פני סאבים אחרים מלבד
...
חסר כל משמעות! זאת נוסף על העובדה ש goldenear מציינים "וואטים" בלי שום ציון אם זה RMS או באיזה % עיוות. הסיבה לכך היא כמובן הרצון להציג מספר גדול ומרשים, אך זה מטעה.
...
חסר כל משמעות! זאת נוסף על העובדה ש goldenear מציינים "וואטים" בלי שום ציון אם זה RMS או באיזה % עיוות. הסיבה לכך היא כמובן הרצון להציג מספר גדול ומרשים, אך זה מטעה.
...
מאוד סביר להניח שמדובר בנתון Peak ולא בנתון RMS, וככזה הוא באמת חסר משמעות.
יותר נכון בידיים של "גולן מערכות" כמה איכותי המוצר שלהם לעומת הפרדיים PW-2200 שלי..
כי אם הוא יבייש את הפירמה אני אחסוך להם את הטרחה.
בלי קשר אם בא לכם לערוך השוואה של סאב בן 8-9 שנים , לסאבים מודרניים אתם מוזמנים.
יש לי הרגשה שהסוס הזקן שלי יחייך אחרון.
דרך אגב, אם יש לך רסיבר עם שתי יציאות לסאבים, אז זה ממש קל לעשות מבחן עיוור/ABX...
...
לא יועיל לכלום אור שני יציאות מסיבה פשוטה שאם התכנון יהיה לשים שני סאבים בשני מיקומים שונים ולבצע מבחן AB ולכבות כל פעם סאב כזה או אחר, לא יתרום לדבר מפני שסאב רגיש ביותר למיקום שלו ורגיש ביותר לעקומה כזו או אחר...
ברגע שסאב יישמע מעט בומי יותר או בעל מחסור בפירוט מאוד יכול יהיה להיות גם בגלל המיקום שהוא נמצא ויכול לסבול מההשלכה הזו...