שידורי ספורט(בתשלום) HD יש דבר כזה?
נרשמתי לoffsidestreams
ונרשמתי לntv
שני האתרים נחמדים מאוד.
חוויתי לא מעט buffering במחצית הראשונה של ליגת האלופות אתמול קצת מבאס לאחר מכן הסתדר.
(קשור לזה שאני משתמש ברשת אלחוטית???)
בכל מקרה אני מחפש אתרים שאפשר יהיה לראות את המשחקים באיכות HD. יש המלצות?<
תודה לעוזרים!
ונרשמתי לntv
שני האתרים נחמדים מאוד.
חוויתי לא מעט buffering במחצית הראשונה של ליגת האלופות אתמול קצת מבאס לאחר מכן הסתדר.
תודה לעוזרים!
אני צופה בליגת האלופות דרך האתר של אופ״א. אפשר לרכוש משחק תמורת 1.5 יורו והאיכות לרוב טובה.bigkatan כתב:נרשמתי לoffsidestreams
ונרשמתי לntv
שני האתרים נחמדים מאוד.
תודה לעוזרים!...
http://www.uefa.com/uefachampionsleague ... index.html
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
מהמוכרים זה רק eurosport 1 ו-2bigkatan כתב:חחח לא ממש. אבל אני לא פוסל את זה על הסף, גם ככה הפרשנים בישראל עושים כאב ראש.dima_vy כתב:אתה מבין רוסית?...
איזה ערוצים אלה?
עוד מישהו עם ערוצים באנגלית???...
כל השאר זה כל מיני ערוצי ספורט רוסים. חלק מהערוצים, כולל יורוספורט משודרים ב-HD
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

www.torrent-tv.ruמיכאלוש כתב:דימה על איזה אתר אתה מדבר?...
אם יש לך משהו שעובד על אנדרואיד ומחובר לטלויזיה הייתי ממליץ מאוד על https://play.google.com/store/apps/deta ... oller.free
האפליקציה הזאת מושכת ערוצים מאותו מקור, אבל מאוד נוחה
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

עיקרונית ללא תשלום. משתמשים רשומים יכולים לצפות ביותר ערוצים. משתמשי VIP משלמים 1 דולר לחודש בערך, מקבלים חיבור גם ל-seeds של השירות. קראת איך זה עובד בכלל? אצלי עובד חלק כולל ערוצי HD. בזמנו ביקשתי ממישהו שמחובר להוט עם מחשב מאוד חזק לבדוק את זה - אמר שאצלו מקטע...מיכאלוש כתב:כמה זה עולה בחודש?ולמה זה קצת נתקע?...
תנסה להגדיל live buffer בהגדרות של ace engine
זה באמת יהיה נדיר אם הHD יהיה חינם גם לאחר שה3 ימי VIP חינם יגמרו...זה יותר טוב מכל שירות אחר(אפילו מOFFSIDESTREAMS וNTV.MX ביחד!איכות שלא בטוח שיש בארץ... 1080p/i...עדיף לצפות באיסטרים הוא דרך זה?כי בXMBC פחות נתקע אני חושב
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

לא ניסיתי ב-xbmc. יש לי אנדרואיד דונגל שמחובר לטלויזיה, ואני רואה איתומיכאלוש כתב:זה באמת יהיה נדיר אם הHD יהיה חינם גם לאחר שה3 ימי VIP חינם יגמרו...זה יותר טוב מכל שירות אחר(אפילו מOFFSIDESTREAMS וNTV.MX ביחד!איכות שלא בטוח שיש בארץ... 1080p/i...עדיף לצפות באיסטרים הוא דרך זה?כי בXMBC פחות נתקע אני חושב...
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

בעיקרון התשלום של זה 1 דולר לחודש, אבל אצלי בלי vip רואים את כל הערוצי ספורט. יש איזה ערוץ ספציפי שאתה לא רואה או שנעלם לך?מיכאלוש כתב:דימה הסתיים לי הVIP וזה לא נותן לי גישה יותר לערוצי הספורט למה?וכמה יעלה לי?...