Loewe = פשיטת רגל אבל לא סוף הסיפור
-
עלי_שביט
-
- גורו

- תגובות: 250
יצרנית הטלוויזיות האיכותית מגרמניה פתחה בהליכי חדלות פירעון ובקשה את הגנת בית המשפט לאחר שהנהלת החברה הציגה תוכנית הבראה והמשך הפעילות. לווה תפסיק לייצר מקלטי טלוויזיה ותתמקד מעתה בפתוח ואספקה של מערכות פלטפורמה בידוריות.
עם סגירת קווי היצור של החברה נותרה למעשה רק METZ ליצרנית היחידה של מקלטי טלוויזיה בגרמניה.
עם סגירת קווי היצור של החברה נותרה למעשה רק METZ ליצרנית היחידה של מקלטי טלוויזיה בגרמניה.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- dgent
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2221
יש גם את TELEFUNKEN שעדיין מוכרת מקלטים בשפע אבל מסתבר שהיא לא לגמרי גרמנית מאז 2009
:$
http://www.telefunken.com/company/partner-alliance/
:$
http://www.telefunken.com/company/partner-alliance/
- idabari
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1886
זו החברה שטענה שהפלזמה מתה....
- dor8
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4835
ובגלל זה פשטה רגל?idabari כתב:זו החברה שטענה שהפלזמה מתה.......
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78945
- שם מלא: עפר לאור
עצוב אבל צפוי עם כל הקשיים של כל היצרניות בתחום הטלוויזיה. זה תחום שהמחירים ירדו מהר מדי וכולם מפסידים...
- boazj
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2374
זה מראה מה קורה לחברות שנכשלות בלהתאים את עצמם לסביבה עסקית משתנה.
זה רוב החברות בד"כ....ואכן תהליכי השינוי בחברה קשים.
זה רוב החברות בד"כ....ואכן תהליכי השינוי בחברה קשים.
- Anton
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 466
זה קורה לא רק בעולם הטכנולוגיה, אבל בעולם הטכנולוגיה זה הכי מודגש.
אנשים קונים מוצרים יותר זולים כיוון שהם כבר לא מצפים שהמוצר ישאר אצלהם שנים, ובכלל התרגלנו לדרוש מחיר ולא איכות. (לא רק בישראל)
כל החברות שמנסות להציע איכות ממש מתקשות (שוב לא רק במוצרים טכנולוגיים).
בסוף ישארו רק חברות שמציעות מוצרים בעלי איכות בינונית, ואז הן יוכלו גם להעלות את המחיר, או להוריד את האיכות עוד יותר.
אנשים קונים מוצרים יותר זולים כיוון שהם כבר לא מצפים שהמוצר ישאר אצלהם שנים, ובכלל התרגלנו לדרוש מחיר ולא איכות. (לא רק בישראל)
בסוף ישארו רק חברות שמציעות מוצרים בעלי איכות בינונית, ואז הן יוכלו גם להעלות את המחיר, או להוריד את האיכות עוד יותר.
הבלוג שלי: https://antonfunwithmedia.blogspot.com/ (ביקורות\המלצות לסדרות, סרטים, מוזיקה וקולנוע בייתי)
ערוץ Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCSjcbV ... vvvNFOSuLQ?
ערוץ Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCSjcbV ... vvvNFOSuLQ?
- uv2u
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 796
עצוב. ממש עצוב.
חברת LOEWE הובילה ללא עוררין את שוק המסכים במשך עשרות שנים וסימנה תמיד חדשנות ואיכות יוצאות דופן.
סדרת ה-ACONDA שלהם מהווה את שיא הפיתוח והיצירה של טכנולוגית השפורפרות ולמרות שלמרבית הקוראים פה היא נראית כמוצג פרה-היסטורי, התמונה שלה לא נופלת מהרבה מסכים מודרניים.
המעבר למסכים הדקים סימן את תחילת המשבר הקשה של החברה שהלכה ואיבדה את נתח השוק שלה ולא הצליחה לשחזר את ההצלחה בשוק ה-CRT.
מסתבר שבתחום המסכים הדקים, איכות התמונה לא מספיק מדברת לצרכנים וחברות שמתמקדות במסכי פרמיום אינן שורדות (ע"ע פיוניר).

חברת LOEWE הובילה ללא עוררין את שוק המסכים במשך עשרות שנים וסימנה תמיד חדשנות ואיכות יוצאות דופן.
סדרת ה-ACONDA שלהם מהווה את שיא הפיתוח והיצירה של טכנולוגית השפורפרות ולמרות שלמרבית הקוראים פה היא נראית כמוצג פרה-היסטורי, התמונה שלה לא נופלת מהרבה מסכים מודרניים.
המעבר למסכים הדקים סימן את תחילת המשבר הקשה של החברה שהלכה ואיבדה את נתח השוק שלה ולא הצליחה לשחזר את ההצלחה בשוק ה-CRT.
מסתבר שבתחום המסכים הדקים, איכות התמונה לא מספיק מדברת לצרכנים וחברות שמתמקדות במסכי פרמיום אינן שורדות (ע"ע פיוניר).
- MartinHSabag
-
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- borisa
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 27
מה בדיוק צריכה לעניין אותנו הצרכנים ההצלחה העיסקית של החברה?
מה שצריך לעניין אותנו זה ביצועי המוצר.
מה שצריך לעניין אותנו זה ביצועי המוצר.
- hipoo
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2125
- שם מלא: hipoo
מוצרים זולים?????Anton כתב:זה קורה לא רק בעולם הטכנולוגיה, אבל בעולם הטכנולוגיה זה הכי מודגש.
בסוף ישארו רק חברות שמציעות מוצרים בעלי איכות בינונית, ואז הן יוכלו גם להעלות את המחיר, או להוריד את האיכות עוד יותר....
במקרה של הארץ זה היה נכון אם מחירי הטלויזיות היו ריאלים כמו בחו"ל רק שאצלנו היבואנים וכל מי שקשור בצורה כלשהי ליבוא מנסה להרוויח מצורה חזירית על הגב של הצרכן.
מחירים יקרים בעשרות מונים מכל מקום אחר!
דוגמא קטנה
טלויזיה שקניתי עכשיו עולה בארץ משהו כמו 15K קניתי ב 2500$
איך אומרים "אז שלא יעבדו עליכם" אלק'
* עובדה ידועה היא, שהאנשים שהכי רוצים לשלוט על אנשים הם, מעצם העניין, הכי פחות מתאימים לעשות זאת.
כל אחד שמסוגל להגיע לכך שיתמנה לנשיא, אסור בשום אופן להרשות לו לקבל את התפקיד.
- bariko
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9327
Hipoo
לא בטוח שכל האשמה נופלת רק על היבואנים.
קיים בישראל גם מיסוי כבד מאוד, הגורם להתייקרות המוצרים בצורה ניכרת.
אינני יודע איך המצב בהשוואה למדינות אחרות בחו"ל.
לגבי Loewe, אותי אישית מצער לשמוע על כל חברה שנכנסת לקשיים, ונאלצת לקפל פסי ייצור...
לגבי Loewe, אותי אישית מצער לשמוע על כל חברה שנכנסת לקשיים, ונאלצת לקפל פסי ייצור...
- hipoo
-
- חבר ותיק

המיסוי עלה רק לאחרונה...bariko כתב:Hipoo
לגבי Loewe, אותי אישית מצער לשמוע על כל חברה שנכנסת לקשיים, ונאלצת לקפל פסי ייצור......
לתרבות החזירות הישראלית (אני נתקל בזה גם אצל ישראלים שחיים בחו"ל) אין גבולות, ואני לא מדבר רק על תחום הקולנוע הביתי, אני מדבר על תחומים אחרים, תראו את המחירים של מוצרי המזון שאין עליהם פיקוח למשל...
* עובדה ידועה היא, שהאנשים שהכי רוצים לשלוט על אנשים הם, מעצם העניין, הכי פחות מתאימים לעשות זאת.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
עוד דוגמא לחזירות של היבואנים בארץ - קרם לחות פשוט של Nivea בקופסה העגולה של 250 מ"ל עולה בארץ בין 37 ש"ח בסופרמרקט זול ל-52 ש"ח בסופרפארם, ובברלין 2.25 יורו - כ-11 ש"ח.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- Star-Blazer
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1104
לא משנה זה עצוב.
נשאר עם הבינונימים בסוף. בדיוק כמו שקרה ל - CRT.
נשאר רק הזבל הסיני בסוף.
חבל...
נשאר עם הבינונימים בסוף. בדיוק כמו שקרה ל - CRT.
נשאר רק הזבל הסיני בסוף.
חבל...
- bariko
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9327
המיסוי היה תמיד גבוה.hipoo כתב:המיסוי עלה רק לאחרונה...bariko כתב:Hipoo
לגבי Loewe, אותי אישית מצער לשמוע על כל חברה שנכנסת לקשיים, ונאלצת לקפל פסי ייצור......
לתרבות החזירות הישראלית (אני נתקל בזה גם אצל ישראלים שחיים בחו"ל) אין גבולות, ואני לא מדבר רק על תחום הקולנוע הביתי, אני מדבר על תחומים אחרים, תראו את המחירים של מוצרי המזון שאין עליהם פיקוח למשל......
אך כאמור אין לי מספיק נתונים בכדי להשוות למצב בחו"ל...
- dgent
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2221
תפסיקו לאכול את הלוקשים שמאכילים אתכם בארץ...pixies כתב:עוד דוגמא לחזירות של היבואנים בארץ - קרם לחות פשוט של Nivea בקופסה העגולה של 250 מ"ל עולה בארץ בין 37 ש"ח בסופרמרקט זול ל-52 ש"ח בסופרפארם, ובברלין 2.25 יורו - כ-11 ש"ח....
תנסה לבדוק כמה מתוך ה 10,000+ ישראלים בברלין עובדים בעבודה נורמלית (בלי קשר להשוואה שבחור שממלצר אפילו חי בנוחות גדולה מהארץ...).
- hipoo
-
- חבר ותיק

על איזה חודשים אתה מדבר?dgent כתב:תפסיקו לאכול את הלוקשים שמאכילים אתכם בארץ...pixies כתב:עוד דוגמא לחזירות של היבואנים בארץ - קרם לחות פשוט של Nivea בקופסה העגולה של 250 מ"ל עולה בארץ בין 37 ש"ח בסופרמרקט זול ל-52 ש"ח בסופרפארם, ובברלין 2.25 יורו - כ-11 ש"ח....
תנסה לבדוק כמה מתוך ה 10,000+ ישראלים בברלין עובדים בעבודה נורמלית (בלי קשר להשוואה שבחור שממלצר אפילו חי בנוחות גדולה מהארץ...)....
אני לא חי בארץ!
מה שכתבתי זה מניסיון אישי!
- MartinHSabag
-
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
הנה דוגמא קלאסית ללמה זה צריך לעניין אותך....כי כשחברה פושטת רגל אז אין המשכיות, אין תמיכה, אין חלפים וכו.borisa כתב:מה בדיוק צריכה לעניין אותנו הצרכנים ההצלחה העיסקית של החברה?
מה שצריך לעניין אותנו זה ביצועי המוצר....
לא אומר שזה מה שייקרה במקרה של לווה בכלל ולווה בארץ בפרט, רק אומר שאיכות זה לא ערובה בהכרח להצלחה בשוק בסופו של דבר.