זה תלוי במתקן אבל ברוב המתקנים הפשוטים החלק שמחובר לקיר הוא כמו סולם עם 2 או יותר שלבים והחלק שמחובר למסך (יש שניים כאילה) יש לו זיזים והזיזים פשוט נכנסים לשלבים ונתפסים. מאוד פשוט. להרים בשני הצדדים, לא להחזיק ברמקולים ולהוריד (לא לשכוח לנתק כבלים).
הסתייגות קלה: יש למתקנים התקן נגד גניבה, מין פס שעובר דרך השלבים והזיזים ומונע את הפעולה המתוארת מעלה. אני בספק רב מאוד אם המתקין שלך השתמש בזה אבל תציץ, אולי תגלה שכן. אם יש, תצטרך למשוך אותו לפני שתוכל להרים את המסך. דבר נוסף: להתקן נגד גניבה יש מקום למנעול. אני בטוח שלא שמו לך מנעול אם לא ביקשו ממך אקסטרה כסף ונתנו לך את המפתח למנעול...
את הפעולה רצוי לעשות בשניים. מסכי פלאזמה כבדים ורגישים מאוד למכות. ושוב: לא לאחוז ברמקולים. אתה תמצא את עצמך עם שני רמקולים בידיים ופלאזמה מנופצת על הריצפה.
אתה בטוח שבשביל לחבר כבל אתה צריך להוריד את המסך? למה?
קצת לתקן אותכם הרמקולים נמצאים למטה ולא נשלפים ככה שאין לך מה לפחד הם לא יברחו לך . וכן עדיף להוריד אם עוד מישהו למרות שאני הורדתי לבד ולכמה שניות זה לא סיפור גדול .
אצלי זה מעצבן
יש לי קווים כאלה שעולים ויורדים כמו גלים
שאני רואה ממיר
והקול לא נקי יש רעש מגעיל ברקע
שאני מחבר DVD ופליישטיישן או כל מקור הכל רואים טוב
ותDVD אני מחבר עם אותם חוטים של הממיר ה RCA
אצלי בסוף של המוט נעילה, יש חור שדרכו אמורים להעביר את המנעול - אני לא רואה שום שימוש אחר לחור הזה.
ב manual רשום בפירוש שהחור נועד למטרה הזאת.
אבל אין לי מושג איך מכניסים לשמה את המנעול.
חברה אתם התחרפנתם על הראש איזה מנעול ואיזה בטיח מי יגנוב לכם את הפלזמה יקחו את המפתחות של האוטו ויברחו הכי הרבה ישימו לנו נבוטה בראש ויברחו . השתגעתם לגמרי .