Sss במקום s

פורום המיועד לציוד אודיו וינטאג' על כל סוגיו וכן אודיו אנלוגי - פטיפונים, ויניל וטייפים
Kosh
סמל אישי של משתמש
גורו וינטאג'
גורו וינטאג'
תגובות: 4069
נתן תודות: 339 פעמים
קיבל תודות: 366 פעמים

שליחה #61 

העיקר שנפתרה הבעיה והפסקתם לריב כאן,כי המריבות הללו לא מתאימות לאתר הזה,אלא לאתרים אחרים.ובאופן אישי,כמחזיק בשלושה פטיפונים שונים מאוד אחד מהשני(פרוג'קט,לנקו L75 וטכניקס SL-1210MK5) היה מאוד מעניין אותי להשוות בינהם לבין טורנס משופץ בכהלכה.
Vintage audio is a way of life

Retro audio is good for you

ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100

shigidar
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 434
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #62 

לא התאפקתי ולכן,
ניצלתי את ההזדמנות וניקיתי את המחט בעדינות עם מברשת, בלי אלכוהול, (אפטרשייב עובד?😳)
...
אני יודע ממקורות מוסמכים (אבא, דודים ומשפחה ) שכאשר אין אלכוהול שתו אפטרשייב וזה עבד מצויין :) :) :)
תשמע, תקשיב, תהנה.
חנות המוסיקה של הצפון
www.shigidar.com

tnsilver
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4166
נתן תודות: 619 פעמים
קיבל תודות: 1301 פעמים

שליחה #63 

wr1 כתב:גיליתי שהמפסק הבורר בין mm ל mc בפונו סטייג׳,
סובל ממגע קצת רופף! והפלא ופלא, קצת משחקים איתו וה-s חזר להיות s!!!
...
לא הייתי חושב על זה גם עוד מיליון שנים. תודה על השיתוף! בסוף כולנו למדנו ממך. (f)

נ.ב. באיזה אפטר שייב מדובר? (מי יודע? אולי אני אתקע פעם בלי אלכוהול בבית... :lol: )
shigidar כתב:אני יודע ממקורות מוסמכים (אבא, דודים ומשפחה ) שכאשר אין אלכוהול שתו אפטרשייב וזה עבד מצויין
...
מה אלכס? מקורבים לצאר אתם? רומנופים? אצלנו בפרולטריון המשפחתי כשלא היה אלכוהול היו מכינים מקליפות של תפו"א, לחם יבש ואפילו גזעים של עץ! שתו אפטר שייב... וואלה יופי. טייקונים! :mrgreen: כשלא היה איך להכין או אם היה קר מידי - שתו אצלנו אצטון וטרפנטין ואנטי פריז מהרדיאטורים של הז'יגולי של הקומיסרים בצבא האדום! (6)

shigidar
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 434
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #64 

מה אלכס? מקורבים לצאר אתם? רומנופים?
...
יש מצב, סבא וסבתא מצד אבא בשנות השלושים "נאספו" כי היו שייכים ל"איטלגנציה" ומאז כמובן נעלמו, סבא מצד אמא בילה בנעימים 14 שנים ליד איזה נהר אלוהים יודע איפה וחזר דפוק לחלוטין מבחינה בריאותית וזה אחרי שהיה ב"חוות בריאות" ...

אבל אני נסעתי בימי הסטודנט שלי על סוסיתא ( זה היה בסוף שנות השמונים, כך שזה היה טרנטה כבר הרבה שנים אז) אז כנראה שלא העבירו לי את אוצרות הצאר :)
תשמע, תקשיב, תהנה.
חנות המוסיקה של הצפון
www.shigidar.com

שלח תגובה

חזור אל “וינטאג' ואנלוגי”