Sss במקום s
- Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
- נתן תודות: 339 פעמים
- קיבל תודות: 366 פעמים
העיקר שנפתרה הבעיה והפסקתם לריב כאן,כי המריבות הללו לא מתאימות לאתר הזה,אלא לאתרים אחרים.ובאופן אישי,כמחזיק בשלושה פטיפונים שונים מאוד אחד מהשני(פרוג'קט,לנקו L75 וטכניקס SL-1210MK5) היה מאוד מעניין אותי להשוות בינהם לבין טורנס משופץ בכהלכה.
Vintage audio is a way of life
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
- shigidar
- עוסק בתחום

- תגובות: 434
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 36 פעמים
לא התאפקתי ולכן,

אני יודע ממקורות מוסמכים (אבא, דודים ומשפחה ) שכאשר אין אלכוהול שתו אפטרשייב וזה עבד מצוייןניצלתי את ההזדמנות וניקיתי את המחט בעדינות עם מברשת, בלי אלכוהול, (אפטרשייב עובד?😳)...
- tnsilver
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4166
- נתן תודות: 619 פעמים
- קיבל תודות: 1301 פעמים
לא הייתי חושב על זה גם עוד מיליון שנים. תודה על השיתוף! בסוף כולנו למדנו ממך.wr1 כתב:גיליתי שהמפסק הבורר בין mm ל mc בפונו סטייג׳,
סובל ממגע קצת רופף! והפלא ופלא, קצת משחקים איתו וה-s חזר להיות s!!!...
נ.ב. באיזה אפטר שייב מדובר? (מי יודע? אולי אני אתקע פעם בלי אלכוהול בבית...
מה אלכס? מקורבים לצאר אתם? רומנופים? אצלנו בפרולטריון המשפחתי כשלא היה אלכוהול היו מכינים מקליפות של תפו"א, לחם יבש ואפילו גזעים של עץ! שתו אפטר שייב... וואלה יופי. טייקונים!shigidar כתב:אני יודע ממקורות מוסמכים (אבא, דודים ומשפחה ) שכאשר אין אלכוהול שתו אפטרשייב וזה עבד מצויין...
- shigidar
- עוסק בתחום

- תגובות: 434
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 36 פעמים
יש מצב, סבא וסבתא מצד אבא בשנות השלושים "נאספו" כי היו שייכים ל"איטלגנציה" ומאז כמובן נעלמו, סבא מצד אמא בילה בנעימים 14 שנים ליד איזה נהר אלוהים יודע איפה וחזר דפוק לחלוטין מבחינה בריאותית וזה אחרי שהיה ב"חוות בריאות" ...מה אלכס? מקורבים לצאר אתם? רומנופים?...
אבל אני נסעתי בימי הסטודנט שלי על סוסיתא ( זה היה בסוף שנות השמונים, כך שזה היה טרנטה כבר הרבה שנים אז) אז כנראה שלא העבירו לי את אוצרות הצאר