מסך הנעילה של הגלקסי S4
-
avilior
- חבר ותיק

- תגובות: 1629
- נתן תודות: 191 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
שלום חברים,
מאז שעברתי מאייפון לגלקסי תמיד הפריע לי שמסך הנעילה בגלקסי הוא פשוט גרוע לדעתי זה אחד הדברים הכי חשובים שצריך בטלפון נייד. כל אפליקציה שניסיתי (וניסיתי את כולן לדעתי) למסך הנעילה פשוט לא עובדת כמו שצריך ונשארתי עם מסך הנעילה המקורי.
מה שאני צריך זה דבר מאוד פשוט. שההתראות יופיעו בצורה דומה לזו שבאייפון. האם מישהו מצא אפליקציה נורמלית שעושה את העבודה חלק בלי באגים?
מאז שעברתי מאייפון לגלקסי תמיד הפריע לי שמסך הנעילה בגלקסי הוא פשוט גרוע לדעתי זה אחד הדברים הכי חשובים שצריך בטלפון נייד. כל אפליקציה שניסיתי (וניסיתי את כולן לדעתי) למסך הנעילה פשוט לא עובדת כמו שצריך ונשארתי עם מסך הנעילה המקורי.
מה שאני צריך זה דבר מאוד פשוט. שההתראות יופיעו בצורה דומה לזו שבאייפון. האם מישהו מצא אפליקציה נורמלית שעושה את העבודה חלק בלי באגים?
-
avilior
- חבר ותיק

- תגובות: 1629
- נתן תודות: 191 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
היי ליאור,LiorShap כתב:גם אני משתמש במקורי. אבל להבדיל , זה דבר מאוד שולי עבורי..
מדוע זה כל כך חשוב בעינייך ?...
זה חשוב עבורי מטעני נוחות. הורגלתי באייפון שמסך הנעילה היה מציג שיחות, הודעות והודעות וואטס אפ במסך אחד. כאן כדי לראות את המידע אני צריך לגלול את וילון ההתראות ובעיניי זה פחות נח. יותר מעצבן זה העובדה שכל האפליקציות שמתיימרות לעשות דבר פשוט כזה לא עובדות כראוי וחבל. זה אחד מהדברים היחידים שגורמים לי להתגעגע לאייפון..