עובר מ100מגה HOT ל100מגה מבזק (NGN - VDSL) שאלה בקשר למודם והראוטר

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
Leifman פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 65
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

בגדול אני עכשיו יושב על HOTBOX (רק כמודם, חלילה להשתמש בו כראוטר גם) וראוטר של TP-LINK שקניתי בעצמי בזמנו כשעברתי ל100מגה של HOT...
בתיכנון הוא לקנות את המודם VDSL 699U מהבזק סטור ולחבר אותו לאותו הראוטר שלי שתומך ב100מגה ומביא לי את ה100מגה עם הוט...
אמורה להיות בעיה "להגדיר" את הVDSL 699U שיתחבר לראוטר שלי?

Leifman פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #2 

אה ואני אוסיף שהראוטר שלי הוא TP-Link TLWR841N לא שזה אמור לשנות משהו, הוא מקבל לי את ה100 מגה מהוט בלי בעיה וממנו בעיות אף פעם לא היו לי (להפך אני מאוד אוהב את התפריט שלו וקל מאוד לשחק באופציות שלו בפתיחת פורטים וכו')

NetCHEIF
סמל אישי של משתמש
גורו רשתות
גורו רשתות
תגובות: 2678
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 595 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #3 

אין עם הגדרת ה-699 שום בעיה מהותית - אתה מגדיר חייגן PPPOE עם שם המשתמש והסיסמא שלך אצל ה-ISP וזהו.
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.

Leifman פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #4 

NetCHEIF כתב:אין עם הגדרת ה-699 שום בעיה מהותית - אתה מגדיר חייגן PPPOE עם שם המשתמש והסיסמא שלך אצל ה-ISP וזהו.
...
לא בדיוק ממה שהבנתי, אחרי שקראתי אין ספור אשכולות בפורום המדהים הזה הבנתי שצריך קודם כל להגדיר את המודם כ"Bridge" שזה לא בעיה (וראיתי את הקישור למדריך של בזק שזה עניין של כמה דקות)
ואז כמו שאמרתה לסדר בראוטר PPPOE (שאף פעם לא השתמשתי בו, בעבר היה לי L2TP ועכשיו DYNAMIC מן הסתם אבל אני מניח שלא תהיה בעיה) וכמו שאמרתי שם וסיסמה...
נקווה שהמרחק שלי מהמרכזייה\ארון (שאני אדע היום מה הוא) לא יהווה בעיה ושהכל יעבוד :)
תודה רבה NetCHIEF

Leifman פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #5 

אגב, איך אנשים פה בפורום מביאים את ה"נתונים" של הקו שלהם?
כמו בתמונה הזאת לדוגמא:
[img2=550x716]http://up383.siz.co.il/up3/4mtknzdm3vdm.png[/img2]
זה ספציפי לראוטר\מודם של הD-Link שבזק מספקים?
יש איזה דרך דומה לראות את הנתונים דרך המודם (699)? או דרך ההגדרות של ראוטרים של TP LINK?
כי בוודאות אני ארצה לראות את הנתונים של הקו שלי

NetCHEIF
סמל אישי של משתמש
גורו רשתות
גורו רשתות
תגובות: 2678
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 595 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #6 

המידע הזה ספציפי למודם/ראוטר של DLINK. אם תרצה לראות את נתוני הקו שלך ב-699 תצטרך לעשות זאת לפני שאתה הופך אותו ל-BRIDGE. כפי שכתבתי לך, ההגדרות פשוטות - לגבי בעיות מרחק וכיוב' זה כבר לא קשור להגדרות אלא לתנאים הפיזיים שלך.
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.

Leifman פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #7 

NetCHEIF כתב:המידע הזה ספציפי למודם/ראוטר של DLINK. אם תרצה לראות את נתוני הקו שלך ב-699 תצטרך לעשות זאת לפני שאתה הופך אותו ל-BRIDGE. כפי שכתבתי לך, ההגדרות פשוטות - לגבי בעיות מרחק וכיוב' זה כבר לא קשור להגדרות אלא לתנאים הפיזיים שלך.
...
תודה רבה על מה שהוספתה... לא היה לי מושג שאפשר לראות את ההגדרות רק לפני שאני הופך אותו לBRIDGE, אם לא הייית קורא את התגובה שלך לא הייתי רואה תהגדרות אף פעם (כי תיכננתי ישר לעשות את המעבר לBRIDGE דבר ראשון כשאני מחבר אותו) עכשיו אני בטוח אחכה אם זה וקודם אבדוק את נתוני הקו (אני לא מאמין שיהיה קשה למצוא איפה בהגדרות של ה699 רואים את זה)
זהו עכשיו רק נותר לחכות לעשות את המעבר (שאמור לקרות לקראת 10 בבוקר היום, אז עוד שעתיים-שלוש)

MrYair
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3843
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 373 פעמים

שליחה #8 

ב 699 אתה יכול לראות את הנתוני קו שלך גם אחרי שאתה מגדיר אותו כי ברידג'
פשוט חבר אותו למחשב וכנס ל 10.0.0.138

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”