קפה ב-5 שקלים: הצרכנים התנפלו
- NEGRO
- עוסק בתחום קפה

- תגובות: 1098
- נתן תודות: 95 פעמים
- קיבל תודות: 252 פעמים
כמו שאמרתי כששאלו אותי על הקפסולות החלופיות, אם המוצר יהיה לפחות כמו מוצרים מתחרים אז הוא יצליח, אם המוצר רע אז למחיר אין משמעות, בעיני לפחות. אני מאמין או רוצה להאמין שהמהלך שלו דווקא יהיה מועיל לבתי הקלייה הטובים בארץ, אולי זה ידחף בעלי בתי קפה להבין שאיכות המוצר תוכל לבדל אותם והם יכולים לדרוש מחיר על מוצר באמת איכותי.
- netivi
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 880
- נתן תודות: 1060 פעמים
- קיבל תודות: 29 פעמים
הבנתי שהם מחפשים זכיינים....
שמעתי אותו היום ברדיו. תותח!
מבחינתי הוא כאילו "רמי לוי של הקפה".
הוא סיפר שאתמול הגיע אליו אבא עם 5 ילדים וסגר ארוחת ערב לכולם ב 85 שקל.
הוא סיפר שספקים שעובדים איתו ביקשו להשאר בעילום שם ולא להתפרסם ( מפחדים מהרשתות הגדולות)
מבחינתי הוא כאילו "רמי לוי של הקפה".
הוא סיפר שאתמול הגיע אליו אבא עם 5 ילדים וסגר ארוחת ערב לכולם ב 85 שקל.
הוא סיפר שספקים שעובדים איתו ביקשו להשאר בעילום שם ולא להתפרסם ( מפחדים מהרשתות הגדולות)
"Cigars change thoughts into dreams."
(Victor Marie Hugo 1802-1885)
(Victor Marie Hugo 1802-1885)
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
בארץ אין משמעות לטעם של הקפה. חוץ מארקפה לאף רשת אין קפה נורמלי וזה לא מפריע לאף אחד.
אנשים מחפשים אווירה, שרות, ארוחת בוקר גדולה... הקפה ממש לא משנה. מישהו פעם טעם אספרסו של קפה הילל? ג'ו?
אנשים מחפשים אווירה, שרות, ארוחת בוקר גדולה... הקפה ממש לא משנה. מישהו פעם טעם אספרסו של קפה הילל? ג'ו?
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
אהבתי בסירטון המרואיין אומר שפחית קולה עולה שקל-שתיים לעסק בבטחה, כאילו שאתמול הזמין משטח הביתה. (כיום החברה המרכזית למשקאות מוכרת פחית קולה ב 3.9 כולל מע"מ ופיקדון)
שתיית קפה מרובה עלולה לגרום ל......שתיית קפה נוספת....
http://www.secretocafe.co.il
http://www.secretocafe.co.il
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
השוק לא נשאר אדיש....
[pressrelease]
מבצע חסר תקדים בקניון רחובות:
קפה בטייק אווי ב-5 ₪ בלבד
קניון רחובות, מקבוצת קניוני מליסרון, ממשיך לפנק את קהל לקוחותיו ויוצא במבצע אטרקטיבי ומפנק במיוחד: קפה בטייק אווי ב-5 ₪ בלבד.
בין הרשתות המשתתפות במבצע: קפה ג'ו, קפה גרג, מאפה נאמן ופרש קיטשן.
תוקף המבצע: 01/10-15/10/2013
[/pressrelease]
[pressrelease]
מבצע חסר תקדים בקניון רחובות:
קפה בטייק אווי ב-5 ₪ בלבד
קניון רחובות, מקבוצת קניוני מליסרון, ממשיך לפנק את קהל לקוחותיו ויוצא במבצע אטרקטיבי ומפנק במיוחד: קפה בטייק אווי ב-5 ₪ בלבד.
בין הרשתות המשתתפות במבצע: קפה ג'ו, קפה גרג, מאפה נאמן ופרש קיטשן.
תוקף המבצע: 01/10-15/10/2013
[/pressrelease]
אני חושב שזאת אחלה יוזמה ומקווה שגם הראייה העסקית נכונה והם יצליחו, לו רק בשביל להשפיע על כל השוק שבאמת כבר מתומחר בצורה מוגזמת למדי.
אני יודע שאם יפתח סניף ליד מקום העבודה שלי, אז בטוח אקנה שם כמה פעמים בשבוע (בתנאי שהקפה טוב כמובן...).
אני יודע שאם יפתח סניף ליד מקום העבודה שלי, אז בטוח אקנה שם כמה פעמים בשבוע (בתנאי שהקפה טוב כמובן...).
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
אני מאמין שבעלי עסקים אחרים לא כל כך אהבו את זה ,והם "ידאגו" שכץ לא ילקק דבש.
הריי מסחרית הוא יגרום נזק והפסדים לעצמאים אחרים.
אבל מקדונלדס מוכרת קפה בפחות ב4.90 שח,ואף אחד לא יצא מגידרו.
כוס מיץ סחוט,או סנדוויצון ב5 שקל ,זה עדיין,לא תחליף הולם ל"יציאה" לגרג או קפה קפה ואחרים.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
היום שתיתי קפה בתחנת רענון בכביש מהיר באיטליה- 1.05 יורו= קצת פחות מ5 שקל, לא הקפה הטוב של חיי אבל הרבה יותר טוב מהלל ארומה ושות!
בקיצור אפשרי בהחלט ואפשר גם להרוויח נקווה שיוערר קצת אתהשוק אבל קשה לי להאמין שיהיה שינוי עמוק בשוק.
בארץ מחיר זול ישר מרתיע ואנשים ואמרים 5 שקל קפה בטח *** קפה המציאות יכולה להיות רחוקה מאוד.
בקיצור אפשרי בהחלט ואפשר גם להרוויח נקווה שיוערר קצת אתהשוק אבל קשה לי להאמין שיהיה שינוי עמוק בשוק.
בארץ מחיר זול ישר מרתיע ואנשים ואמרים 5 שקל קפה בטח *** קפה המציאות יכולה להיות רחוקה מאוד.
במקרה שמעתי גם את הראיון הבוקר בגלי צה"ל. הוא תיאר בצורה מאוד ברורה למה אנחנו משלמים 17 שקל על כוס קפה בתחנת רכבת.. או בכל מיני חנויות רגילות ומעצבנות במחירים לעומת איכות.
חמישה שקלים הולכים על השכרת המקום, חמשיה שקלים הולכים לעזריאלי (זאת הדוגמא שהוא נתן) שני שקלים +- עלות הקפה, וכל השאר הולך לאנשים שעובדים ומעבידים והוצאות שוטפות.
אנחנו יכולים להיות בטוחים שהמוצרים שלו יהיו טובים (אני מתכוון לירקות ופירות) וסביר שרמת הקפה שלו תהיה בינונית כי הוא יעסיק אנשים שבסך הכל רוצים לעשות כסף ולא בהכרח ינסו ללמוד אודות הקפה. המחיר פשוט יותר הוגן. גם על הקפה הוא ירוויח למרות שזה "רק" חמישה שקלים.
הוא באמת בא לשבור את השוק הזה של חנויות הנוחות. הלוואי שהמחירים ירדו בכל הרשתות המושחטות שגוזלות קרוב לעשרים שקלים על קרואסון וקפה מחיילים או קצת יותר כסף מאזרחים רגילים.
שורה תחתונה, אני שמח שזה קורה.
חמישה שקלים הולכים על השכרת המקום, חמשיה שקלים הולכים לעזריאלי (זאת הדוגמא שהוא נתן) שני שקלים +- עלות הקפה, וכל השאר הולך לאנשים שעובדים ומעבידים והוצאות שוטפות.
אנחנו יכולים להיות בטוחים שהמוצרים שלו יהיו טובים (אני מתכוון לירקות ופירות) וסביר שרמת הקפה שלו תהיה בינונית כי הוא יעסיק אנשים שבסך הכל רוצים לעשות כסף ולא בהכרח ינסו ללמוד אודות הקפה. המחיר פשוט יותר הוגן. גם על הקפה הוא ירוויח למרות שזה "רק" חמישה שקלים.
הוא באמת בא לשבור את השוק הזה של חנויות הנוחות. הלוואי שהמחירים ירדו בכל הרשתות המושחטות שגוזלות קרוב לעשרים שקלים על קרואסון וקפה מחיילים או קצת יותר כסף מאזרחים רגילים.
שורה תחתונה, אני שמח שזה קורה.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
אוטוגריל נותנים בראש לכל הרשתות בארץ - לא חוכמה...urich כתב:היום שתיתי קפה בתחנת רענון בכביש מהיר באיטליה- 1.05 יורו= קצת פחות מ5 שקל, לא הקפה הטוב של חיי אבל הרבה יותר טוב מהלל ארומה ושות!
....
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
חזרתי לפני שבוע מסיציליה-כנ"ל כמו באיטליה,ולא רק באוטוגריל המחירים לכוס אספרסו/הפוך שפויים.כמו כן יש מחיר לשתיה על הבר/לקחת ומחיר אחר יותר יקר לישיבה.זה הקונספט של "קופיקס",ללא ישיבה על כוס קפה 3 שעות עם לפטופ-קח וסע=תחלופה מהירה וכמות יותר גדולה של אנשים.
באיטליה יש רגולציה על המחיר של אספרסו בעמידה אם אני לא טועה (משהו כמו יורו) אז זה לא חכמה
קראתי איפושהו שזה גרם לירידה משמעותית באיכות חומר הגלם שהם קונים, וכתוצאה מכך באיכות הקפה שהם מגישים. לא יודע אם זה נכון.
שתיתי שם רק בשד"ת של רומא והיה סבבה לגמרי.
קראתי איפושהו שזה גרם לירידה משמעותית באיכות חומר הגלם שהם קונים, וכתוצאה מכך באיכות הקפה שהם מגישים. לא יודע אם זה נכון.
שתיתי שם רק בשד"ת של רומא והיה סבבה לגמרי.