XBMC - שמיעת אודיו דרך הטלויזיה

נטפליקס, אמאזון פריים, דיסני+, יס+ סלקוםTV, פרטנרTV, סטינג טיוי, הוט נקסט+, HBO-max, peacock, paramount plus
Erezc10 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
הצטרף: ספטמבר 2013

שליחה

הייי
לאחרונה התקנתי את תכונת XBMC הכל תקין ועובד.
כאשר אני רוצה לראות דרך הטלויזיה יש לי בעיה, במחשב יש לי 2 מסכים מחוברים בו זמנית , כאשר אני רוצה לחבר את כבל HDMI ל T.V אני מפרק את אחד המסכים.

בדרך כלל מה שאני עושה שאני רואה ציפייה ישירה, אני פשוט מעביר את החלון של הכרום למסך של ה T.V ורואה.
ב XBMC לא מצאתי דרך לגרור את התוכנה למסך אחר.
דבר שני את האודיו התוכנה משמיעה רק מהמחשב, אתמול כדי לראות תוכנית פשוט הסרתי את התקן של האודיו במחשב ואז הוא זיהה את האודיו בטלויזיה.

אודה לעזרה בנושא.

tom10
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 128
הצטרף: אוגוסט 2013

שליחה

1. לצורך העברת החלון של XBMC למסך אחר, נסה ללחוץ על "\" במקלדת ואז התובענה עובדת ממצב של מסך מלא לחלון.

2. לגבי האודיו, אין מדובר בבעיה ולא צריך להסיר דרייברים, אתה צריך להגדיר את התוכנה כלהלן: SETTINGS => SYSTEM => AUDIO OUTPUT שם אתה צריך לשנות את התקן הקול AUDIO OUTPUT DEVICE ועדיף להגדיר את יציאת האודיו AUDIO OUTPUT במצב של HDMI.

חזור אל “סטרימינג טלויזיה מהרשת”