עזרה ביבוא מגרמניה. ****עדכון**** המכונה הגיעה
שלום לכולם,
אשמח לעזרה ביבוא ממכונת קפה מאיבי גרמניה.
למישהו יש נסיון עם addressgermany שמשמשת ככתובת וירטואלית? הם גם משחררים מהמכס בישראל ועושים
את כל העבודה למשל כמו BUY2USA?
מצאתי מוכר ששולח לישראל תמורת 89 יורו ו5 יורו לביטוח. השאלה אם זה כדאי ובטוח כי אני לא
רוצה להגיע למצב שאני צריך לשחרר את המכונה מהמכס ולהתעסק עם טפסים פשוט אין לי זמן.
שאלה אחרונה בנוגע למע"מ באיבי איך זה עובד? איך מורידים את המע"מ? רשום למטה ב SHIPPING
VAT price: 19.0% (included in the listed price).
If you have questions about this VAT tax, please contact the seller. The actual VAT requirements and rates may vary depending on the final sale
תודה
אשמח לעזרה ביבוא ממכונת קפה מאיבי גרמניה.
למישהו יש נסיון עם addressgermany שמשמשת ככתובת וירטואלית? הם גם משחררים מהמכס בישראל ועושים
את כל העבודה למשל כמו BUY2USA?
מצאתי מוכר ששולח לישראל תמורת 89 יורו ו5 יורו לביטוח. השאלה אם זה כדאי ובטוח כי אני לא
רוצה להגיע למצב שאני צריך לשחרר את המכונה מהמכס ולהתעסק עם טפסים פשוט אין לי זמן.
שאלה אחרונה בנוגע למע"מ באיבי איך זה עובד? איך מורידים את המע"מ? רשום למטה ב SHIPPING
VAT price: 19.0% (included in the listed price).
If you have questions about this VAT tax, please contact the seller. The actual VAT requirements and rates may vary depending on the final sale
תודה
נערך לאחרונה על ידי golango ב 15/10/2013 18:32, נערך פעם 1 בסך הכל.
- The-Fox
- חבר ותיק

- תגובות: 2046
- נתן תודות: 29 פעמים
- קיבל תודות: 183 פעמים
אתה לא אמור לשלם את המע"מ שכלול במחיר מכיוון ואתה לא נמצא במדינה מאירופה.
ברוב אתרי המכירות האירופאים, המערכות שלהם יודעות להוריד את זה לבד, תדבר עם המוכר שידאג להוריד את ה 19% מע"מ.
על מכונות קפה אין מכס במידה והמכונה מיוצרת באחת מהמדינות שלישראל יש הסכם סחר איתה, למשל מאירופה (איטליה או גרמניה במקרה של מכונות קפה, אתה צריך לשלם רק מע"מ.
על מנתץ להבטיח את זה, מומלץ לצרף טופס EUR1 עם המכונה, שזהו טופס הצהרה כי המכונה אכן מיוצרת באירופה וזה יחסוך ממך אחרי זה התעסקות עם המכס במידה והם ידרשו ממך מכס על המכונה.
במידה ואתה לא מעוניין להתעסק עם המכס, אתה יכול פשוט לבקש שישלחו לך את זה עם Fedex או DHL, הם יטפלו בשחרור, אבל זה יעלה לך אקסטרה.
גם המשלוח יהיה יותר יקר, וגם ידרשו ממך עמלות נוספות בארץ, על עמילות מכס, שינוע ושאר תעריפים.
במידה והמוכר הסכים לשלוח את זה לארץ במחיר סביר (כמו אצלך) שירות כמו BUY2USA מיותר מכיוון ואתה גם תהיה חייב במע"מ הגרמני, 19% ואחרי זה תצתרך להזדקות עליו (אני לא בטוח שזה אפשרי) וגם תשלם עלויות נוספות שניתן לחסוך אותן, בקיצור: מיותר.
ברוב אתרי המכירות האירופאים, המערכות שלהם יודעות להוריד את זה לבד, תדבר עם המוכר שידאג להוריד את ה 19% מע"מ.
על מכונות קפה אין מכס במידה והמכונה מיוצרת באחת מהמדינות שלישראל יש הסכם סחר איתה, למשל מאירופה (איטליה או גרמניה במקרה של מכונות קפה, אתה צריך לשלם רק מע"מ.
על מנתץ להבטיח את זה, מומלץ לצרף טופס EUR1 עם המכונה, שזהו טופס הצהרה כי המכונה אכן מיוצרת באירופה וזה יחסוך ממך אחרי זה התעסקות עם המכס במידה והם ידרשו ממך מכס על המכונה.
במידה ואתה לא מעוניין להתעסק עם המכס, אתה יכול פשוט לבקש שישלחו לך את זה עם Fedex או DHL, הם יטפלו בשחרור, אבל זה יעלה לך אקסטרה.
גם המשלוח יהיה יותר יקר, וגם ידרשו ממך עמלות נוספות בארץ, על עמילות מכס, שינוע ושאר תעריפים.
במידה והמוכר הסכים לשלוח את זה לארץ במחיר סביר (כמו אצלך) שירות כמו BUY2USA מיותר מכיוון ואתה גם תהיה חייב במע"מ הגרמני, 19% ואחרי זה תצתרך להזדקות עליו (אני לא בטוח שזה אפשרי) וגם תשלם עלויות נוספות שניתן לחסוך אותן, בקיצור: מיותר.
עדכון: נקנתה מליטה סולו מילק אוטומטית מאיביי
לגביי המע"מ הוא רשם שהוא לא יכול להוריד אותו מכיוון שהמשלוח הוא במחיר הפסד (מה הקשר??)
החלטתי לקנות בכל זאת עקב המחיר וגם את המע"מ שאשלם בארץ אקבל חזרה בגלל שזה לעסק
המוכר מאיטליה והמשלוח כנראה ב UPS ככה הבנתי.
אני אמור לקבל מספר מעקב מחר ואמשיך לעדכן מה קורה
החלטתי לקנות בכל זאת עקב המחיר וגם את המע"מ שאשלם בארץ אקבל חזרה בגלל שזה לעסק
המוכר מאיטליה והמשלוח כנראה ב UPS ככה הבנתי.
אני אמור לקבל מספר מעקב מחר ואמשיך לעדכן מה קורה
Re: עדכון: נקנתה מליטה סולו מילק אוטומטית מאיביי
לא רשמת שהייבוא הוא מגרמניהgolango כתב: המוכר מאיטליה והמשלוח כנראה ב UPS ככה הבנתי....
תתנחם לפחות שבמשלוח המחיר הגיוני (במידה והחבילה בין 20-31.5 קילו)
http://www.dhl.de/en/paket/preise.html
עכשיו קיבלתי מייל עם מספר מעקב
בגלל שלא הקדמתי וביקשתי שישלח דרך UPS הוא שלח לי בדואר EMS. אני מניח שזאת טעות
הייתי מעדיף בראש שקט לשלם עוד קצת שלא יתקע במכס.
הבנתי נכון שזה דואר בינלאומי של המדינה שבה אתה קונה?
תודה על התגובה המפורטת. להבא אבקש שישלחו טופס EUR1 עם הפריט הבא שאזמין..
אני אבקש ממנו שישלח את הטופס EUR1 במייל כדי שלא אתעכב במכס.
אגב כשרשמתי יבוא מגרמניה זו הייתה המטרה אבל פספסתי את המועד כי המכירה כבר נסגרה עד שעשיתי משהו.
בכל מקרה משלוח עלה לי 35 יורו.
הייתי מעדיף בראש שקט לשלם עוד קצת שלא יתקע במכס.
הבנתי נכון שזה דואר בינלאומי של המדינה שבה אתה קונה?
תודה על התגובה המפורטת. להבא אבקש שישלחו טופס EUR1 עם הפריט הבא שאזמין..
אני אבקש ממנו שישלח את הטופס EUR1 במייל כדי שלא אתעכב במכס.
אגב כשרשמתי יבוא מגרמניה זו הייתה המטרה אבל פספסתי את המועד כי המכירה כבר נסגרה עד שעשיתי משהו.
בכל מקרה משלוח עלה לי 35 יורו.
טובת אז המכונה הגיעה
קודם כל טעיתי לגביי דואר EMS.
לגונן ששלח לי תגובה- מסתבר שזו לא בירוקרטיה בכלל. גם אני דאגתי
מרגע ששלח את המכונה קיבלתי עדכונים כל הזמן באחת האפליקציות מעקב דואר ( באיטלקית אמנם אבל אפשר להבין מה כל סטטוס) וגם באתר של הדואר עם מספר מעקב.
אחרי ששיחררו לי את המכונה מהמכס תוך יום תיאמתי עם דואר שליחים
מתי מגיעים אליי לבית.
הגיעו יום למחרת (כלומר היום) וכבר פתחתי והשתמשתי בה.
מוציאה קפה מצויין מתחממת מהר בדיוק מה שרציתי
אני אעלה תמונות בהקדם.
לגביי המחיר למי שתוהה אז שילמתי מע"מ 450 ש"ח ושחרור מהמכס 129 ל EMS
לגונן ששלח לי תגובה- מסתבר שזו לא בירוקרטיה בכלל. גם אני דאגתי
מרגע ששלח את המכונה קיבלתי עדכונים כל הזמן באחת האפליקציות מעקב דואר ( באיטלקית אמנם אבל אפשר להבין מה כל סטטוס) וגם באתר של הדואר עם מספר מעקב.
אחרי ששיחררו לי את המכונה מהמכס תוך יום תיאמתי עם דואר שליחים
מתי מגיעים אליי לבית.
הגיעו יום למחרת (כלומר היום) וכבר פתחתי והשתמשתי בה.
מוציאה קפה מצויין מתחממת מהר בדיוק מה שרציתי
אני אעלה תמונות בהקדם.
לגביי המחיר למי שתוהה אז שילמתי מע"מ 450 ש"ח ושחרור מהמכס 129 ל EMS
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
תתחדש. איזו מכונה זאת וכמה בסוף היא עלתה עד לבית?
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
melitta solo milk
הוספתי עדכון עם השם באחת התגובות האמת
היא עלתה עד לבית 3050 ש"ח
אחרי השוואות וטעימות עם סאקו xsmall ו איניטליה ובקריאה בפורום הזה ובעוד 2 מקומות
על המליטה הבנתי שזאת המכונה.
עכשיו אני יכול לקנות קפה בקילו וככה יש לי יותר אופציות מאשר לטחון בחנות רבעים...
אהה ויש לי בבית סוף סוף ריח של קפה טרי כמעט כל הזמן
.
המקינטה עוברת לתיק לטיולים

אחרי השוואות וטעימות עם סאקו xsmall ו איניטליה ובקריאה בפורום הזה ובעוד 2 מקומות
עכשיו אני יכול לקנות קפה בקילו וככה יש לי יותר אופציות מאשר לטחון בחנות רבעים...
אהה ויש לי בבית סוף סוף ריח של קפה טרי כמעט כל הזמן
אתרוגים אחרי סוכות אבל לדעתי דרך האתר הזה היית יכול להשיג בזול יותר:
http://www.mediamarkt.de/mcs/product/ME ... 18401.html
319 יורו, לפני משלוח.
לבאים אחריך
http://www.mediamarkt.de/mcs/product/ME ... 18401.html
319 יורו, לפני משלוח.
לבאים אחריך
Re: melitta solo milk
·אני מעוניינת לקנות כזאת מכונה. אני יודעת שעברו כמה שנים מאז הרכישה שלך.האם אתה עדיין מרוצה ממנה?golango כתב:הוספתי עדכון עם השם באחת התגובות האמת![]()
אהה ויש לי בבית סוף סוף ריח של קפה טרי כמעט כל הזמן.
...
אשמח לחוות דעת עדכנית.
תודה