קניית רסיבר סוני באמזון DE
שלום לחברי הפורום,
אני מעוניין לשדרג את הרסיבר שברשותי (יאמהה RX-V471)
מסקירת הפורום כאן דיי גיבשתי את דעתי לרכוש באמזון DE את הרסיבר של סוני-STR-DN840
כעת אני רואה שעד סוף דצמבר הם נותנים מתנה למי שרוכש רסיבר HT של סוני - מקבל רמקולים חינם של מאגנט
Magnat Vector 205 2.5-way bass reflex speaker 300 watts (units) mocca
בחישוב שביצעתי באתר (הגעה עד כמעט הזמנה כדי לקבל תחשיב סופי כולל מיסים ומשלוח) יוצא שאני משלם כ 1000 ש"ח על הרמקולים.
1.האם מישהו מכיר את הרמקולים הנ"ל?
2.האם הם שווים את המחיר? (1000 ש"ח)
תודה מראש
אני מעוניין לשדרג את הרסיבר שברשותי (יאמהה RX-V471)
מסקירת הפורום כאן דיי גיבשתי את דעתי לרכוש באמזון DE את הרסיבר של סוני-STR-DN840
כעת אני רואה שעד סוף דצמבר הם נותנים מתנה למי שרוכש רסיבר HT של סוני - מקבל רמקולים חינם של מאגנט
Magnat Vector 205 2.5-way bass reflex speaker 300 watts (units) mocca
בחישוב שביצעתי באתר (הגעה עד כמעט הזמנה כדי לקבל תחשיב סופי כולל מיסים ומשלוח) יוצא שאני משלם כ 1000 ש"ח על הרמקולים.
1.האם מישהו מכיר את הרמקולים הנ"ל?
2.האם הם שווים את המחיר? (1000 ש"ח)
תודה מראש
היי חבר'ה,
אני מקווה שלא הרגזתי מישהו פה כי אף אחד עדיין לא הגיב...
האם הניסוח לא טוב או שפשוט הרמקולים לא מוכרים פה ולכן אין התייחסות ?
אשמח גם לקבל חוות דעת על הרסיבר שאני מתכוון לקנות. יש כבר למישהו את הסוני STR DN 840 כדי לקבל התרשמות ?
אני מקווה שלא הרגזתי מישהו פה כי אף אחד עדיין לא הגיב...
האם הניסוח לא טוב או שפשוט הרמקולים לא מוכרים פה ולכן אין התייחסות ?
אשמח גם לקבל חוות דעת על הרסיבר שאני מתכוון לקנות. יש כבר למישהו את הסוני STR DN 840 כדי לקבל התרשמות ?
היי חבר'ה,
עשיתי "פדיחה" קטנה-מסתבר שמקבלים רק יחידה אחת .בגלל תרגום של גוגל כרום באתר אמזון גרמניה חשבתי שמדובר בזוג רמקולים (התרגום כתב לי ( SPEAKERS ברבים)
ולכן בהזמנה סימנתי 1 כי חשבתי שיגיע זוג רמקולים.בפועל הגיע רק יחידה אחת...
אם מישהו מתכונן להזמין את הרסיבר של סוני ולא מעוניין ברמקולים אשמח אם יוכל להזמין ולקבל חינם רמקול אחד ואני אשלם לו עבור המשלוח והמיסים.
אשמח לקבל את עזרתכם.
עשיתי "פדיחה" קטנה-מסתבר שמקבלים רק יחידה אחת .בגלל תרגום של גוגל כרום באתר אמזון גרמניה חשבתי שמדובר בזוג רמקולים (התרגום כתב לי ( SPEAKERS ברבים)
ולכן בהזמנה סימנתי 1 כי חשבתי שיגיע זוג רמקולים.בפועל הגיע רק יחידה אחת...
אם מישהו מתכונן להזמין את הרסיבר של סוני ולא מעוניין ברמקולים אשמח אם יוכל להזמין ולקבל חינם רמקול אחד ואני אשלם לו עבור המשלוח והמיסים.
אשמח לקבל את עזרתכם.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
תנסה לפעול מול אמזון שישלחו לך עוד רמקול.ton כתב:היי חבר'ה,
ולכן בהזמנה סימנתי 1 כי חשבתי שיגיע זוג רמקולים.בפועל הגיע רק יחידה אחת...![]()
אשמח לקבל את עזרתכם....
אמזון זה לא שירות הלקוחות שאתה "רגיל" אליו.
ובכל זאת - זה שירות לקוחות ברמה אחרת.
הם מבינים לקוחות שעשו טעויות, ובאים לקראתם.
(מכיר מישהו
שלא ראה באותיות הקטנות ששירות Amazon Prime מתחדש אוטומטית במחיר של 79$. שלחתי מייל, ותוך רבע שעה החיוב בוטל בתוספת התנצלות).
הם מבינים לקוחות שעשו טעויות, ובאים לקראתם.
(מכיר מישהו
וו נעמט מען א ביסלע מזל ??
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אסף - כביכול הרמקול היה במחיר מבצע - עכשיו אם הוא ייכנס זה לא אמור לתת לו במחיר המבצע. אני לא מצפה שאמזון ישלחו לו רמקול מתנה, רק שיתנו לו אותם התנאים.