אני עושה בימים אלו את הצעדים הראשונים שלי בתחום אחרי שהחלטתי לוותר בקרוב על ה-Yes.
המטרה העיקרית שלי היא לאפשר צפייה בסרטים וסדרות מהמחשב או בסטרימינג מהאינטרנט.
עברתי על הפורום ועל המון חומר באינטרנט אבל נשארו לי כמה נקודות פתוחות ואני אשמח אם תוכלו לעזור.
לפני שאגע בנקודות אני רק אגיד שאתמול קניתי באיביי Raspberry Pi (מודל B 512) וכרטיס SD בנפח 4GB של Transcend (מכאן) - אני מקווה שזה יספיק בשביל מה שאני צריך.
אני אשמח אם תוכלו לתת את דעתכם על הנקודות הבאות, ניסיתי לתמצת כמה שאפשר:
עידן+
אני מעוניין לצפות בערוצים 1, 2 ו-10 שאפשר לקלוט בעידן+. השאלה היא איך זה מתחבר עם ה-RPI וה-XBMC?
אני צריך לקנות דונגל שמתחבר ל-PRI? איך אני צופה בערוצים האלו? מה חשוב לבדוק לפני שקונים? יש המלצה על דגם מסויים?
מערכת הפעלה - RaspBMC או OpenELEC
אני לא מצליח לעמוד על ההבדלים בין 2 מערכות ההפעלה. בהנחה שאני מעוניין בעיקר לצפות בסרטים, סדרות ובתוכן מהאינטרנט (סטרימינג) מה הכי יתאים לי ולמה?
שלט
אני רוצה לשלוט בכל העסק מהספה. אני יודע שיש אפליקציה לסמארטפון אבל אני בהחלט מעדיך שלט ייעודי לטובת העניין. יש המלצה לשלט שיעבוד טוב מול ה-RPI? אולי עדיך מקלדת אלחוטית עם פד לעכבר? משהו אחר?
שידורי ספורט
אני חובב ספורט מושבע. כבר השלמתי עם העובדה שכדי לראות כדורגל ישראלי בשבת אני אצטרך ללכת לחבר או לפאב הקרוב אבל מה לגבי שידורים של ליגת אלופות, כדורגל אנגלי, NBA וכו'?
יש פתרון (אפילו בתשלום) שיבטיח לי איכות צפייה טובה של שידורי ספורט? משהו שיעבוד איכשהו עם XBMC?
מצטער אם בלבלתי כאן מושגים או שאלתי שאלות לא ברורות כל כך - ניסיתי כמה שיותר. מזכיר לכם שאני חדש בכל הענייין הזה