שלום יש לי זוג רמקולים של CV מדפיים XLS6 ואני מתכוון לקנות השבוע זוג קדמי של הסט XLS 12
הלכתי לחנות לחפש רסיבר מתאים ..
בהתחלה שמעתי את ה-marantz nr1504 שהצליל שהוא מפיק ממש נפלא !!
אבל המוכר אמר לי שהוא לא מספיק חזק בשביל הXLS 12
המוכר המליץ לי לקנות רסיבר של PIONEER VSX-823-K והוא אמר שהוא "יפתח" את הXLS 12 כמו שצריך..
מהניסיון שלי עם הפיונר (PIONEER VSX-522-K ) יש לו צליל ממש מתכתי והמיד שלו יותר מידי חזק
ולא משנה כמה שיחקתי בהגדרות הוא לא נתן לי את התחושה שציפיתי לה.
האם כדאי לקנות את הPIONEER VSX-823-K או ללכת על הmarantz nr1504 ?
אולי תוכלו להמליץ לי על דגם של marantz שמספיק עוצמתי בשביל הXLS 12 ?
תודה רבה לכל העוזרים !!
בחירת רסיבר מתאים לרמקולים CV
-
benperetz
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 43
- rosh1
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 131
מציע לך לגשת לחנות של היבואן סיריוס - שם תוכל לשמוע את אותם רמקולים בדיוק עם מבחר מגברים ורסיברים (פשוט לא ראיתי את הרמקולים הללו ביותר מדי חנויות מתמחות).
לי יש את אותם רמקולים בדיוק עם רסיבר ישן מ2009 - rx-V465 של ימאהה ואני בסה"כ מרוצה מהסאונד בהשוואה לאונקיו 616 וימאהה 3020. אני מתכוון לבצע שדרוג לאחר שאבצע סבב שמיעה נוסף - הפעם עם מרנץ 7007, NAD 757 וימאהה 2020.
יש גם אתר של משתמשי סרווין - יכול לעזור http://cerwin-vega-fans.com/
בהצלחה
לי יש את אותם רמקולים בדיוק עם רסיבר ישן מ2009 - rx-V465 של ימאהה ואני בסה"כ מרוצה מהסאונד בהשוואה לאונקיו 616 וימאהה 3020. אני מתכוון לבצע שדרוג לאחר שאבצע סבב שמיעה נוסף - הפעם עם מרנץ 7007, NAD 757 וימאהה 2020.
יש גם אתר של משתמשי סרווין - יכול לעזור http://cerwin-vega-fans.com/
בהצלחה
- epony
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
rosh1 כתב:מציע לך לגשת לחנות של היבואן סיריוס - שם תוכל לשמוע את אותם רמקולים בדיוק עם מבחר מגברים ורסיברים (פשוט לא ראיתי את הרמקולים הללו ביותר מדי חנויות מתמחות)....
- dani1597
-
- חבר שרק התחיל

יש סיבה שאתה רוצה רסיבר בעיקר?
הציוד שלי:
Cerwin Vega! XLS 12(רצפתיים)
Cerwin Vega! XLS 12 S(סאב)
NAD c356bee(מגבר)
Cerwin Vega! XLS 12(רצפתיים)
Cerwin Vega! XLS 12 S(סאב)
NAD c356bee(מגבר)
-
benperetz
-
- חבר שרק התחיל

כן, נורא חשוב לי לבנות מערכת קולנוע ביתית ולא רק סטריאו כי זה ישמש לי גם לסרטיםdani1597 כתב:יש סיבה שאתה רוצה רסיבר בעיקר?...
אם לא הייתי מכוון לXLS 12 והייתי מסתפק בלהכין את המערכת רק מ2 זוגות של XLS6 אז הייתי פשוט קונה את ה Marantz NR1504
אבל בגלל שאני גם רוצה להשתמש בXLS 12 אז אני צריך רסיבר חזק
כרגע הכיוון הוא Marantz SR6007
יש דעה לגביו ?
- HazooM
-
- כתב

- תגובות: 6805
רסיבר חזק יותר אולי ישמע יותר נקי בעוצמות גבוהות, אבל לא בגלל שה xls12 הם גדולים, להיפך - ה xls12 הם רמקולים רגישים מהממוצע, ולכן דווקא לא זקוקים למגבר חזק על מנת "להישמע חזק".אבל בגלל שאני גם רוצה להשתמש בXLS 12 אז אני צריך רסיבר חזק...
- dani1597
-
- חבר שרק התחיל

מסכים איתך 100% הרמקולים האלו מאוד מאוד נצילים!HazooM כתב:רסיבר חזק יותר אולי ישמע יותר נקי בעוצמות גבוהות, אבל לא בגלל שה xls12 הם גדולים, להיפך - ה xls12 הם רמקולים רגישים מהממוצע, ולכן דווקא לא זקוקים למגבר חזק על מנת "להישמע חזק".אבל בגלל שאני גם רוצה להשתמש בXLS 12 אז אני צריך רסיבר חזק......