אני רוצה להעביר מנקודה מרכזית בבית ל-2 חדרים כבלי רשת על בסיס תשתית פנויה (טלפון - במקום החוט הקיים) עם עדיפות ל-2 כבלים בכל נקודה ולא אחד, במידה ויכנסו בצינור (מדובר בצינור שרשורי ירוק פשוט, כך שעם קצת מאמץ אני מניח שיכנסו).
לעניין הזה אני מעוניין להשתמש בכבל CAT7 S/FTP היות שיש לי גליל 100 מטר ממנו וגם כחשיבה לעתיד למרות שברור לי שכנראה אני אעבור דירה הרבה לפני שבאמת יהיה לנו משהו שידרוש תשתית כזו.
בכל אופן, אני לא סגור על נושא השקעים עצמם - כרגע יש לי שם גוויס. ממה שאני מבין, לגוויס ניתן להשיג רק עד CAT6. אז מה בעצם עושים? משתמשים בשקע keystone של CAT6A (לא מצאתי דבר כזה שקע CAT7 בכלל) וממנו מוציאים מגשר קצר ל-CAT6 של הגוויס ?
תשתית CAT7 - שקעים ?
- Smartnetworks
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 203
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 16 פעמים
- יצירת קשר:
ניתן להשיג קיסטונים של CAT6A ומתאמים לגוויס, האפשרות הפחות טובה היא ללחוץ באמצעות לוחץ קרונה כבל CAT7 לקיסטונים של CAT5E (דורש קצת הפעלת כוח).
- Star-Blazer
- חבר ותיק

- תגובות: 1104
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
אני בניתי בית כשכל תשתית הרשת עוברת גם על CAT7. השתמשתי בקיסטונים של 6A. אין בעיה להכניס אותם לגוויס. אם אתה רוצה חנות יחסית זולה אתה יכול לחפש ב - mediagalaxy בחיפה (תעשה גוגל) יש לי איתם נסיון מצוין ולא יקרים מדי. שקעים של CAT7... הון תועפות.
ללחוץ CAT 7 ל - 5 ממש קשה עד בלתי אפשרי
ללחוץ CAT 7 ל - 5 ממש קשה עד בלתי אפשרי