תשתית CAT7 - שקעים ?

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
MarioMan פותח השרשור
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3539
שם מלא: יונתן פת-יה
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #1 

אני רוצה להעביר מנקודה מרכזית בבית ל-2 חדרים כבלי רשת על בסיס תשתית פנויה (טלפון - במקום החוט הקיים) עם עדיפות ל-2 כבלים בכל נקודה ולא אחד, במידה ויכנסו בצינור (מדובר בצינור שרשורי ירוק פשוט, כך שעם קצת מאמץ אני מניח שיכנסו).

לעניין הזה אני מעוניין להשתמש בכבל CAT7 S/FTP היות שיש לי גליל 100 מטר ממנו וגם כחשיבה לעתיד למרות שברור לי שכנראה אני אעבור דירה הרבה לפני שבאמת יהיה לנו משהו שידרוש תשתית כזו.

בכל אופן, אני לא סגור על נושא השקעים עצמם - כרגע יש לי שם גוויס. ממה שאני מבין, לגוויס ניתן להשיג רק עד CAT6. אז מה בעצם עושים? משתמשים בשקע keystone של CAT6A (לא מצאתי דבר כזה שקע CAT7 בכלל) וממנו מוציאים מגשר קצר ל-CAT6 של הגוויס ?

JEXY
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 12241
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 625 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

אכן, אתה צריך שקע קיסטון שמיועד לCAT6A... עולה קצת יותר יקר אבל החיבור יותר נוח ויציב.

בכל אופן, תלוי בתשתית שלך, יכול להיות ששני כבלים CAT7 בכלל לא יכנסו בצינור...
G-Media
יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע, תקשורת מחשבים וחשמל חכם.
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
בעל הסמכה בתכנון והקמת תשתית על בסיס טכנולוגייה HDBaseT

Smartnetworks
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 203
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 16 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #3 

ניתן להשיג קיסטונים של CAT6A ומתאמים לגוויס, האפשרות הפחות טובה היא ללחוץ באמצעות לוחץ קרונה כבל CAT7 לקיסטונים של CAT5E (דורש קצת הפעלת כוח).
Smart Networks
פתרונות תקשורת
www.smartnetworks.co.il

Star-Blazer
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1104
נתן תודות: 38 פעמים
קיבל תודות: 33 פעמים

שליחה #4 

אני בניתי בית כשכל תשתית הרשת עוברת גם על CAT7. השתמשתי בקיסטונים של 6A. אין בעיה להכניס אותם לגוויס. אם אתה רוצה חנות יחסית זולה אתה יכול לחפש ב - mediagalaxy בחיפה (תעשה גוגל) יש לי איתם נסיון מצוין ולא יקרים מדי. שקעים של CAT7... הון תועפות.
ללחוץ CAT 7 ל - 5 ממש קשה עד בלתי אפשרי

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”