Toshiba 32WL66
-
avielmalka
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 11
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
איך הטלוויזיה הזאת? כדאית? הלכתי לאופיס דיפו ושם היו להם רק סרטי די.וי.די ולא כבלים..
ויש הרבה ביקורות טובות על הטלוויזיה הזאת.. אתם ממליצים לי עליה?
ואומרים גם שאין לה חיבור סקארט? זה נכון? זה חובה שיהיה סקארט? למה הוא משמש בעצם
ויש הרבה ביקורות טובות על הטלוויזיה הזאת.. אתם ממליצים לי עליה?
ואומרים גם שאין לה חיבור סקארט? זה נכון? זה חובה שיהיה סקארט? למה הוא משמש בעצם
הטלויזיה מצויינת.
יש 2 דגמים מיבוא מקביל שנמכרות בארץ. אחת תוצרת אנגליה עם חיבור scart, והשניה תוצרת אינדונזיה ללא חיבור זה. הדגם שנמכר ע"י היבואן הרשמי ניופאן הוא האינדונזי.
היתרון של ה-scart הוא שחלק מהממירים של Yes/Hot מכילים חיבור כזה, ושימוש בו נותן תמונה יותר איכותית מחיבור svideo. (אני אישית לא הבחנתי בהבדל).
בדגם האנגלי יש גם חיבור hdmi נוסף. hdmi זה חיבור באיכות גבוהה (HD) שיהיה נפוץ מאד בעתיד. כרגע הוא לא הכי שימושי. חוץ מזה הטלויזיות זהות.
אופיס דיפו קצת יקרנים, לא ?
יש 2 דגמים מיבוא מקביל שנמכרות בארץ. אחת תוצרת אנגליה עם חיבור scart, והשניה תוצרת אינדונזיה ללא חיבור זה. הדגם שנמכר ע"י היבואן הרשמי ניופאן הוא האינדונזי.
היתרון של ה-scart הוא שחלק מהממירים של Yes/Hot מכילים חיבור כזה, ושימוש בו נותן תמונה יותר איכותית מחיבור svideo. (אני אישית לא הבחנתי בהבדל).
בדגם האנגלי יש גם חיבור hdmi נוסף. hdmi זה חיבור באיכות גבוהה (HD) שיהיה נפוץ מאד בעתיד. כרגע הוא לא הכי שימושי. חוץ מזה הטלויזיות זהות.
אופיס דיפו קצת יקרנים, לא ?
-
avielmalka
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 11
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
כן..אני לא מתכנן לקנות מהם או משהו ..למרות שהם עשו לי מחיר די טוב..
ועוד משו יש לי בכלל אפשרות להשיג את הדגם האנגלי בארץ? ואם כן מאיפה?
ועוד משו יש לי בכלל אפשרות להשיג את הדגם האנגלי בארץ? ואם כן מאיפה?
אפשר גם מניופאן - אני קניתי דרכם עם אחריות מלאה 4 שנים.
(הם מביאים - או לפחות הביאו - מספר מועט של הדגם האנגלי)
תנסה ישירות דרכם או דרך חנות מורשית שלהם כמו BIG BOX
ההבדל המהותי היחיד הוא כניסת HDMI נוספת אם אתה צריך. אני לא ראיתי הבדל בין SCART ל-S-VIDEO ואפילו לCOMPOSITE שמדובר בערוצים בעלי איכות שידור נמוכה כמו ערוץ 1, 2 ו-3
(הם מביאים - או לפחות הביאו - מספר מועט של הדגם האנגלי)
תנסה ישירות דרכם או דרך חנות מורשית שלהם כמו BIG BOX
ההבדל המהותי היחיד הוא כניסת HDMI נוספת אם אתה צריך. אני לא ראיתי הבדל בין SCART ל-S-VIDEO ואפילו לCOMPOSITE שמדובר בערוצים בעלי איכות שידור נמוכה כמו ערוץ 1, 2 ו-3