חיברתי את ההזעקה בבית למוקד והם רוציחם לשים לי בנוסף לאפשרות חיוג למוקד גם משדר שבשעת הצורך המערכת משדרת למוקד על הפעלת גלאי.
יש למישהוא מושג מה רמת הקרינה של זה? בחברה כמובן אומרים שקרינה נמוכה ולא מסוכנת בכלל.
משדר למוקד - סכנת קרינה?
- iseeyou
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 231
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 18 פעמים
- יצירת קשר:
אם זה חשוב לך תשאל איזה דגם המשדר.
אם זה פימא יש מספר אופציות
:
GSM-200: עובד בדיוק כמו סלולר GPRS
TRU-100 DP/AP: משדר רדיו UHF תדר גבוהה: מ 470 עד 500 מגה הרץ
תדר בינוני: מ 435 עד 470 מגה הרץ
תדר נמוך: מ 400 עד 435 מגה הרץ
TRV-100 DP/AP: משדר רדיו VHF תדר גבוהה: מ 154 עד 174 מגה הרץ
תדר נמוך: מ 136 עד 154 מגה הרץ
SAT-8: עובד UHF ו VHF ללא מתאם לקו טלפון (עצמאי)
SAT-9: עובד UHF ו VHF עם מתאם לקו טלפון
לכולם אישור תקן אירופאי וישראלי אם אני לא טועה. בכל מקרה אתה צריך (אם חשוב לך) לקבל את המידע הזה מהספק שלך.
נ.ב
בתור עסק קטן ועצמאי כואב לי לראות איך לקוחות עדיין בוחרים ללכת לחברות גדולות שבדרך כלל גובות יותר ומספקות בדרך כלל פחות.
לידע כללי - 90% מהחברות הגדולות סוגרים מחיר עם הלקוח ואז שולחים "קבלן משנה" שמשלמים לו מעט ולכן הידע שלו דל, כך שלקוח לא מקבל את התמורה המירבית לכסף שלו - בדרך כלל ולא מכליל את כולם.
אם זה פימא יש מספר אופציות
:
GSM-200: עובד בדיוק כמו סלולר GPRS
TRU-100 DP/AP: משדר רדיו UHF תדר גבוהה: מ 470 עד 500 מגה הרץ
תדר בינוני: מ 435 עד 470 מגה הרץ
תדר נמוך: מ 400 עד 435 מגה הרץ
TRV-100 DP/AP: משדר רדיו VHF תדר גבוהה: מ 154 עד 174 מגה הרץ
תדר נמוך: מ 136 עד 154 מגה הרץ
SAT-8: עובד UHF ו VHF ללא מתאם לקו טלפון (עצמאי)
SAT-9: עובד UHF ו VHF עם מתאם לקו טלפון
לכולם אישור תקן אירופאי וישראלי אם אני לא טועה. בכל מקרה אתה צריך (אם חשוב לך) לקבל את המידע הזה מהספק שלך.
נ.ב
בתור עסק קטן ועצמאי כואב לי לראות איך לקוחות עדיין בוחרים ללכת לחברות גדולות שבדרך כלל גובות יותר ומספקות בדרך כלל פחות.
לידע כללי - 90% מהחברות הגדולות סוגרים מחיר עם הלקוח ואז שולחים "קבלן משנה" שמשלמים לו מעט ולכן הידע שלו דל, כך שלקוח לא מקבל את התמורה המירבית לכסף שלו - בדרך כלל ולא מכליל את כולם.