אני כרגע בתהליך של בדיקה, סקר שוק, ולראות מי נגד מי ומה מומלץ
רציתי ממכם המלצה לזוג מדפיים+מגבר ..
נתונים :
תקציב :4500 בלי חריגות כי אני לוקח את המחיר הזה אחרי הערכה של ההנחות שאני יקבל על מזומן והתמקחויות עם המוכר...
גודל החדר : די קטן 2.7 על 3.2 מטר
מוזיקה : 80 % אלקטרונית 20 % עברית ...
דרישות : באס חזק ועמוק (עד כמה שאפשר להוציא ממדפיים) אבל אם זה בא על ידי חשבון שהאיכות יורדת אז לא....
וליום : שומע בדרך כלל על וליום די גבוהה (אני יתן דוגמא - כרגע המערכת שיש לי מגיע ברסיבר ל37 אז אני שומע ב 30
הקנה מידה לא db אלא סתם מספרם שעולים ).... סתם שבערך תדעו
ושלא בוליום גבוהה יתחיל לעשות לי רעשים לא רצויים
נצילות: שיהיה נציל כמה שיותר כי בחדר כזה קטן אני לא רוצה להגביר את הוליום כול כך הרבה כדי לשמוע את כול הטווח תדרים ...
אני יודע שהתגובה הראשונה שאני יקבל זה להסתובב בחנויות אבל אני כרגע בלי אוטו אז אני מעדיף לקחת רשימה של רמקולים שממליצים לי פה ולעלות לרכבת לתל אביב ולשמוע אותם ( אני מהדרום )
אני חושב שבעתיד אני יקנה סאב וופר בסביבות המחירים 1500-2000 אבל הסיכויים הם 65 אחוז כן ו35 אחוז לא
אז גם חשוב לי שיהיה מגבר עם יציאה של סאב וופר
לגבי יד שנייה , רמקולים אני בכלל לא מעדיף מיד שנייה כי אני לא יודע מה עבר אליהם אלא אם כן הם מבעל מקצוע או אפילו אחד ששומע מוזיקה קלאסית / גאז או וליום נמוך יחסית ( ככה לפי דעתי נוצר פחות בלאי ברמקולי)
ומגבר אין לי בכלל בעיה.... רק שלא יהיה "זקן"
לגבי הזמנה מחול , אין לי בעיה להזמין רמקולים מחול אבל עצם זה שאני לא מקבל אחריות אז לפחות שתיהיה שוות ערך ל1100 שקל הוזלה בעלות מהארץ
מגבר , פחות מעדיף מחול עם כול העניין של המטח החשמלי
אני יודע שזה לא תקציב לרמקולים ממש איכותיים אבל אין לי להוציא עכשיו 15000 + ואני לא אחד שחשוב לו שהצליל של הגיטרה או הפסנטר שישמע ככה ולא ככה .. כי אחרי הכול אני לא שומע מוזיקה כזאת...
עברתי בשלוש חנויות עד עכשיו ומכול הרמקולים ששמעתי האהבתי הכי הרבה
רמקולים : polk audio tsi 200
מגבר : yamaha ax 397
אבל אני לא רוצה שתגידו רק אם הם טובים לי או לא אלא תתנו לי עוד המלצות לרמקולים
ועוד סתם שאלה ... האם אני אוכל לחבר סנטר למגבר כזה ??
תודה רבה.. ושבוע טוב
וסליחה על החפירה...