Guy1860 כתב:epony
1. דווקא התככונתי לומר מתעמר. התכוונתי לומר שברצוני להכנס בך בנושא זה.
...
אז אתה באמת לא יודע עברית כי למשפט "מתעמר על כך" אין שום משמעות בעברית. עצוב.
Guy1860 כתב:2. אני עדיין סבור שעקב התפקוד שלך בתחום אין בזכותך ללגלג על אחרים שבאופן ברור מבינים הרבה יותר ממך ולא ראוי שתתתן עיצות בנושא. צר לי אבל באמת אין לי מושג מדוע עשית סט אפ כל כך איום. אשמח עזור לך לתקן.
...
תראה לי בבקשה איפה אני מלגלג על אחרים?
מי שמלגלג פה זה אתה.
מי שפונה לגופו של אדם זה אתה.
מי שאין לו מענה לטיעונים מבוססים ומסומכים היטב אשר שומטים את הרצפה מתחת לרגליו זה אתה.
מי שלא ראוי שבכלל יהיה חבר בפורום הזה, לא כל שכן להגיב בו ועוד לגופו של אדם, זה אתה.
עכשיו, אם יש לך סימוכין להמלצה מדוע אינטרקונקט עם התנגדות של 75 אוהם, נשמח לראות אותה. אם כל מה שיש לך זה נסיונות פאתטיים להעליב חברים בפורום, אז עדיף לכולם - כולל אותך - שתחזור "הביתה" לפורום של נמר...
Guy1860 כתב:3. אין לי מושג מי זה נבו. מילה שלי.
...
זה נבו:
http://www.dtown.co.il/forum/members/kyroz.html - אתה מכיר אותו היטב כי הוא פתח את השרשור האחרון שמתלכלך על הפורום הזה אצל נמר...
נ.ב. רצ"ב הסבר מדוע ניתן ואף רצוי להשתמש באינטרקונקט דיגיטלי גם ביישומים אנלוגיים
[left]
Cable impedance is only relevant at high frequencies where the cable length becomes comparable with the wavelength of the signal. In the case of digital audio, the frequency of the stream is in excess of 1.4MHz, so RF conditions apply if the cable length gets over a couple of hundred metres. Nevertheless, it is good practice that for digital audio, the cable be 75 ohms impedance, as that's the sending and terminating impedance.
For analogue audio, impedance is completely irrelevant until cable lengths get in the many hundreds of metres. Originally, professional audio used 600 ohms as a standard impedance, as this was taken from telephony, which sent analogue signal over hundreds of kilometers, so impedance was important. For domestic audio use, or even professional use these days, cable impedance is irrelevant.
75 ohms unbalanced cables can be used equally for digital or analogue audio, as can 110ohm balanced cables. In fact, it is sensible for all cables to be either 75 ohms or 110 ohms, as then they can be used equally for analogue or digital, over any distance.
...
[/left]