בעיות קליטת WIFI באייפון 5
לבתי יש אייפון 5 , לי יש גלקסי S3.
שמתי לב לבעייה הבאה שהיא קונסיסטנטית וקורית במקומות שונים:
האייפון 5 לא קולט WIFI כשהסיגנל חלש מידי, למרות שהגלקסי קולט ללא בעייה.
לדוגמא, בבית יש מקומות מרוחקים מהראוטר שהאייפון לא יכול להתחבר משם.
זה לא רק ספציפית בבית, כי בטיול שהיינו עכשיו בכמה מלונות עם סיגנל חלש אני הצלחתי להתחבר והאייפון אפילו לא זיהה את הרשת.
האם זו בעייה ידועה והאם יש מה לעשות כדי לשפר את הקליטה?
שמתי לב לבעייה הבאה שהיא קונסיסטנטית וקורית במקומות שונים:
האייפון 5 לא קולט WIFI כשהסיגנל חלש מידי, למרות שהגלקסי קולט ללא בעייה.
לדוגמא, בבית יש מקומות מרוחקים מהראוטר שהאייפון לא יכול להתחבר משם.
זה לא רק ספציפית בבית, כי בטיול שהיינו עכשיו בכמה מלונות עם סיגנל חלש אני הצלחתי להתחבר והאייפון אפילו לא זיהה את הרשת.
האם זו בעייה ידועה והאם יש מה לעשות כדי לשפר את הקליטה?
משה
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
האם מעבר ל"יש אות\אין אות" ביצעת קצת בדיקות?
ניסית לבטל את ה3G ב2 המכשירים, ובנקודה שהאייפון כביכול "לא קולט" והסמסונג כן - לנסות לצפות בסרטון כלשהו ביוטיוב ולראות שבאמת הסמסונג קולט?
לפעמים מד הקליטה מראה שיש אות אבל לא באמת מצליח לקבל נתונים, ולכן יכול להיות שהגלקסי 'משקר'
לי יש אייפון 5 אני חייב לציין שהקליטת WIFI שלו איכותית מאוד.
מעבר לכך, באייפון 4 שלי פעם נשבר המסך, והחליפו לי לחלופי, מסתבר שאחד הברגים בפנים חיוני מאוד לקליטת הWIFI וברגע שנגעו בפלאפון הקליטה כבר לא הייתה כמו שהטלפון הגיע מהיצרן... אח"כ הלכתי וסידרו לי גם את זה..
אז האופצייה השנייה שאני רואה שאולי האייפון נפל מתישהו ?
והאופציה השלישית היא - שהגלקסי פשוט קולט יותר טוב בתנאים הספצייפים האלו של הדירה שלך..
ניסית לבטל את ה3G ב2 המכשירים, ובנקודה שהאייפון כביכול "לא קולט" והסמסונג כן - לנסות לצפות בסרטון כלשהו ביוטיוב ולראות שבאמת הסמסונג קולט?
לפעמים מד הקליטה מראה שיש אות אבל לא באמת מצליח לקבל נתונים, ולכן יכול להיות שהגלקסי 'משקר'
לי יש אייפון 5 אני חייב לציין שהקליטת WIFI שלו איכותית מאוד.
מעבר לכך, באייפון 4 שלי פעם נשבר המסך, והחליפו לי לחלופי, מסתבר שאחד הברגים בפנים חיוני מאוד לקליטת הWIFI וברגע שנגעו בפלאפון הקליטה כבר לא הייתה כמו שהטלפון הגיע מהיצרן... אח"כ הלכתי וסידרו לי גם את זה..
אז האופצייה השנייה שאני רואה שאולי האייפון נפל מתישהו ?
והאופציה השלישית היא - שהגלקסי פשוט קולט יותר טוב בתנאים הספצייפים האלו של הדירה שלך..
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
תנסה את מה שרשום למעלה, אך קח בחשבון שלפעמים אכן יש בעיה, ללא קשר לגורם חיצוני:
https://discussions.apple.com/message/22542029#22542029
כפי שאתה יכול לקרוא בקישור, במקרים מסוימים אפל יחליפו לך את המכשיר.
https://discussions.apple.com/message/22542029#22542029
כפי שאתה יכול לקרוא בקישור, במקרים מסוימים אפל יחליפו לך את המכשיר.
מדובר בתופעה מובהקת, וכפי שכתבתי, זה לא רק בביתי.tomer953 כתב:האם מעבר ל"יש אות\אין אות" ביצעת קצת בדיקות?
לפעמים מד הקליטה מראה שיש אות אבל לא באמת מצליח לקבל נתונים, ולכן יכול להיות שהגלקסי 'משקר'...
הגלקסי אכן מתחבר ואפשר לגלוש דרכו. אגב, גם האייפאד מצליח להתחבר באותם מיקומים, ולכן אני לא מייחס לS3 תכונה ייחודית.
כשהWIFI יותר חזק, אין בעייה גם באייפון.
משה