הובלת רמקולים מארה"ב לישראל.
-
yanivol
- חבר ותיק

- תגובות: 2755
- שם מלא: yanivol
- נתן תודות: 135 פעמים
- קיבל תודות: 97 פעמים
יש למישהו נסיון בהובלת רמקולים לישראל?
הובלה ב ECONOMY של FED EX תעלה כ 1400 דולר.
אני מחפש פתרון זול יותר אפילו אם ההובלה תיקח יותר זמן.
תודה מראש לעונים.
הובלה ב ECONOMY של FED EX תעלה כ 1400 דולר.
אני מחפש פתרון זול יותר אפילו אם ההובלה תיקח יותר זמן.
תודה מראש לעונים.
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא
הכי זול זו הובלה דרך הים. יש חברות כמו ushops וצריכות להיות גם חברות מקומיות בארה"ב.
-
yanivol
- חבר ותיק

האתר ushops מפנה לאתר buy2usa. הובלה ימית מוערכת ע"פ חישוב עם מחשבון העלויות תעלה כ 1650 דולר.HazooM כתב:הכי זול זו הובלה דרך הים. יש חברות כמו ushops וצריכות להיות גם חברות מקומיות בארה"ב....
יותר יקר מ FEDEX
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 157
- נתן תודות: 173 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
לפי המחיר שקיבלת, אלה כנראה רמקולים גדולים מאד או כבדים מאד (או גם וגם). ככל הזכור לי הובלה ימית כבר לא מוצעת כלל ע"י USPS (שירות הדואר האמריקני) ומה שנשאר זה רק להשוות תעריפים בין חברות השילוח השונות כמו FedEx, UPS, וגם USPS הנ"ל (הם בד"כ הכי זולים).
.Anything can be done, but it's only done if it's done
מה גודל ומשקל האריזה שאתה רוצה להובילהובלה ימית מוערכת ע"פ חישוב עם מחשבון העלויות תעלה כ 1650 דולר....
-
yanivol
- חבר ותיק

כל רמקול לפי הצהרת יצרן שוקל 19 ק"ג "משקל נפחי" יוצא הרבה יותר בערך 50.מה גודל ומשקל האריזה שאתה רוצה להוביל אני בשוק! ?...
USPS הציעו משהו כמו 250$ לכל רמקול. אני ממתין לתשובה מהמוכר אם הוא מוכן לשלוח דרכם.
-
yanivol
- חבר ותיק

ביקשתי מהם הצעת מחיר. מחכה לתשובה.ride כתב:תבדוק את החברה הזו http://www.globus-intr.co.il/default.aspx...
נראה לי שמה שעשית ב by2usa זה להתסכל על המחיר שכולל את הכל (משלוח/מיסים/מחיר מוצר).yanivol כתב:כל רמקול לפי הצהרת יצרן שוקל 19 ק"ג "משקל נפחי" יוצא הרבה יותר בערך 50.מה גודל ומשקל האריזה שאתה רוצה להוביל אני בשוק! ?...
USPS הציעו משהו כמו 250$ לכל רמקול. אני ממתין לתשובה מהמוכר אם הוא מוכן לשלוח דרכם....
אם מחשבים משקל של 100ק"ג (נפחי או עצמי), המשלוח הימי יוצא 421$.
- tnsilver
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4166
- נתן תודות: 619 פעמים
- קיבל תודות: 1301 פעמים
לא בדקתי הרבה זמן אבל בתקופה שניסיתי לבצע את אותו טריק בדיוק הסתבר לי שהובלה ימית, רחמנא ליצלן, יקרה יותר מהובלה אווירית במקרים האלה. הסיבה נעוצה בשיטת התמחור על-פי 'נפח' בתחום הספנות במקום בתמחור על-פי 'משקל' הנהוג בתחום האווירי - ובמסים הרבים (והמוזרים) הכרוכים בהובלה כזו. הצעות שקיבלתי בזמנו היו מגוחכות.
הדרך הטובה ביותר היא למצוא מכרים ישראלים שחוזרים הביתה עם מכולה. זה לוקח זמן. כל שאר הדרכים הופכות את העסקה הזו שעיקרה הובלת רמקולים במחיר תחת $500 למצחיקה מבחינה צרכנית.
הדרך הטובה ביותר היא למצוא מכרים ישראלים שחוזרים הביתה עם מכולה. זה לוקח זמן. כל שאר הדרכים הופכות את העסקה הזו שעיקרה הובלת רמקולים במחיר תחת $500 למצחיקה מבחינה צרכנית.