שלום לכולם ,
ברשותי מכונת נמוקס דל אופרה שמשמשת אותי מספר שנים , לרוב לקפוצ'ינו . אני בעצמי לא שותה אספרסו
והאמת אין לי תשובה למה , תמיד שאני מנסה בבית עם פולי קפה של בריסטוט ( אדום) , הקפה חמוץ לי .
אני לא ממש יודע מה אני מחפש בקפה , אילו טעמים , ומה נחשב קפה טוב ( חליטה טובה של המכונה)
כמו ביין , הרבה מדברים על הטעם ( עפיצות , פירותיות , טעמי עץ למינהם) , בהחלט טעמתי יין שאהבתי , בדרך כלל
מייקבי בוטיק ( בקבוקים של 60 שקל עד 100 שקל) .
בכל אופן , גם אני רוצה להשתדרג עם המכונה , חלקכם הגדול בטח יגיד למה לך אם אתה בכלל לא יודע מה הבדלי הטעם ממכונות E61 לבין מכונות פשוטות יותר.
בכל אופן , מה אני צריך לעשות בכדי לשפר את הטעם , היכן לדעתכם ניתן לטעום קפה משובח כדי שהוא יהיה הרפרנס לקפה טוב, אני יודע שזה עניין של טעם וריח וטעימה של עשרות סוגי קפה , אבל איפה ואיך כדאי להתחיל .
נראה לי שנמנעתי מאספרסו טוב בשל הניסיון המועט שיש לי , אני יכול לשתות אספרסו אבל לא תמיד הוא טעים לי ואני עדיין לא יודע מה הסיבה :
1. אולי אני פשוט לא מתחבר לטעם של קפה חזק מרוכז
2. עדיין לא טעמתי קפה מספיק טוב
אשמח לתגובתכם
טעימת קפה
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
תתחיל בלקנות קפה ישראלי טרי. יש לך את נגרו, סקרטו ועוד.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
סבבה אין לי בעיה עם קפה ישראלי ,
היכן אני שיג את הקפה שהצעת , ויותר חשוב היכן אני טועם קפה אספרסו ברמה גבוהה ( אני מתכוון
למקום שמבין בקפה) , אני חייב איזה רפרנס כדי לפחות להבין את הטעם שכולם מתלהבים ממנו .
אני מבין שזה עניין של טעם וריח , אבל תנו שם של מקום או מספר מקומות שלדעתכם הקפה שם מצויין
היכן אני שיג את הקפה שהצעת , ויותר חשוב היכן אני טועם קפה אספרסו ברמה גבוהה ( אני מתכוון
למקום שמבין בקפה) , אני חייב איזה רפרנס כדי לפחות להבין את הטעם שכולם מתלהבים ממנו .
אני מבין שזה עניין של טעם וריח , אבל תנו שם של מקום או מספר מקומות שלדעתכם הקפה שם מצויין
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
תגגל על: נגרו, סקרטו, אפילו קפה מארקפה יהיה מצוין רק יקר מדי.
יש גם את קפה בוטיק, קפה אנין - כולם קולים לפי הזמנה.
יש גם את קפה בוטיק, קפה אנין - כולם קולים לפי הזמנה.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)