תיקון רסיבר NAKAMICHI AV-8
שלום מקווה שאני בפורום הנכון,
ברשותי רסיבר בן כ 10 שנים אולי יותר שהחל לקרטע - לפעמים הצליל נשמע עמום ולפעמים משדר רק לרמקול אחד - כאשר אני משחק מעט עם כפתור ה TONE שלו ואז מצליח להגיע למצב בו הצליל חוזר להשמע טוב.
שאלתי היא האם לדעתכם יש טעם להשקיע בתיקון שלו או שעדיף פשוט להחליף לחדש - הרסיבר משמש אותי בעיקר למוסיקה.
תודה,
יורם
ברשותי רסיבר בן כ 10 שנים אולי יותר שהחל לקרטע - לפעמים הצליל נשמע עמום ולפעמים משדר רק לרמקול אחד - כאשר אני משחק מעט עם כפתור ה TONE שלו ואז מצליח להגיע למצב בו הצליל חוזר להשמע טוב.
שאלתי היא האם לדעתכם יש טעם להשקיע בתיקון שלו או שעדיף פשוט להחליף לחדש - הרסיבר משמש אותי בעיקר למוסיקה.
תודה,
יורם
למה אף אחד לא מדבר על הנדסת אקלים?
תלוי כמה יעלה לתקן. רסיבר טוב, שווה ערך מודרני יעלה לך כמה אלפים, אז תעשה את השיקול שלך.
אם הוא משמש אותך בעיקר למוזיקה, ליתרונות של רסיבר חדש אין כ"כ ערך מוסף עבורך (מיתוג HDMI, אפסקייל, חיבור רשת וכו').
הייתי בהחלט בודק עלות תיקון.
אם הוא משמש אותך בעיקר למוזיקה, ליתרונות של רסיבר חדש אין כ"כ ערך מוסף עבורך (מיתוג HDMI, אפסקייל, חיבור רשת וכו').
הייתי בהחלט בודק עלות תיקון.
היי יורם
לדעתי לא צריך להיות פזיז ולקנות חדש
ואם השימושים שלך הם למוזיקה בלבד אז עדיף ללכת
לתכנאי טוב ואמין שיבדוק ויעריך את התקון
בהצלחה
לדעתי לא צריך להיות פזיז ולקנות חדש
ואם השימושים שלך הם למוזיקה בלבד אז עדיף ללכת
לתכנאי טוב ואמין שיבדוק ויעריך את התקון
בהצלחה
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
שלום.
לפי תאור התקלה נשמע כאילו הבעיה אינה חמורה.
נראה כי מדובר בבלאי או לכלוך בפוטנציומטרים של הווליום או בלאנס או טון או כולם.
זה דבר בהחלט אפשרי אחרי שימוש של 10 שנים והניקוי / החלפה של הפוטנציומטרים התקולים אמור להיות פשוט וזול יחסית.
תמצא מעבדה אמינה ותמסור לתיקון.
בהצלחה.
לפי תאור התקלה נשמע כאילו הבעיה אינה חמורה.
נראה כי מדובר בבלאי או לכלוך בפוטנציומטרים של הווליום או בלאנס או טון או כולם.
זה דבר בהחלט אפשרי אחרי שימוש של 10 שנים והניקוי / החלפה של הפוטנציומטרים התקולים אמור להיות פשוט וזול יחסית.
תמצא מעבדה אמינה ותמסור לתיקון.
בהצלחה.