MARANTZ SR7007 ב 695 אירו בהולנד... איך מביאים?
-
of1978
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- נתן תודות: 115 פעמים
- קיבל תודות: 209 פעמים
זה רסיבר שהיה לפני שנה ספינת הדגל של מרנץ והמחיר יבואן שלו בארץ הוא 11000 אלף
במידה ויש לי משהו שמה שיכול לקנות לי אותו איך הכי זול ובטוח לשלוח אותו לארץ ??
במידה ויש לי משהו שמה שיכול לקנות לי אותו איך הכי זול ובטוח לשלוח אותו לארץ ??
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason
John Patrick Mason
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
יש כמה חברות שילוח בינ"ל שאפשר לעשות איתן יבוא אישי מאירופה, ויש גם את www.mustop.co.il הישראלית.
יבוא אישי מאירופה עם Mustop לרסיבר כזה יעלה סדר גודל של €200, ולזה צריך להוסיף עוד כ-35% מיסים על עלות המוצר.
בסה"כ ייצא לך משהו כמו €1,100 - עדיין משתלם ביחס לארץ, למרות שגם כאן ה-7700 כבר בשלבי חיסול מלאי ומתומחר הרבה מתחת למחירון (עם שירות ואחריות מלאים, מה שלא תקבל ביבוא אישי מהולנד...)
יבוא אישי מאירופה עם Mustop לרסיבר כזה יעלה סדר גודל של €200, ולזה צריך להוסיף עוד כ-35% מיסים על עלות המוצר.
בסה"כ ייצא לך משהו כמו €1,100 - עדיין משתלם ביחס לארץ, למרות שגם כאן ה-7700 כבר בשלבי חיסול מלאי ומתומחר הרבה מתחת למחירון (עם שירות ואחריות מלאים, מה שלא תקבל ביבוא אישי מהולנד...)
יופי של רסיברof1978 כתב:זה רסיבר שהיה לפני שנה ספינת הדגל של מרנץ והמחיר יבואן שלו בארץ הוא 11000 אלף
במידה ויש לי משהו שמה שיכול לקנות לי אותו איך הכי זול ובטוח לשלוח אותו לארץ ??...
ליגאל סטריאוסקופ מהסנטר יש עליו מחיר מיוחד
אם נשאר עדיין..
40 שנה לך תיזכור..
-
of1978
-
- חבר ותיק

תודה על התגובות...
יש לי משהו שכרגע בהולנד שיכול לקנות אותו בעבורי וללכת איתו לדואר המקומי ולעשות משלוח שזה לדעתי הכי זול
לדעתי לא יעלה יותר מ 5500 במחיר הזה שווה לוותר על האחריות...
אני רק מנסה לברר כמה זה יעלה אבל ההולנדית שלי לא משהו וגוגל טרנסלייט קצת שובב בזמן האחרון ולא תמיד מוכן לבוא לעזרתי
מצד שני אני יכול לקנות כרטיס טיסה של הרגע האחרון לאמסטרדם לשתות קפה עם חבר שלי בסחיפול אולי עוד לבקר בכמה מקומות ולחזור לא לפני שאני אקבל החזר מע"מ של 75 יורו לערך... יצא אותו דבר + ביקור באמסטרדם + לעשות כמה דברים שאצלנו יכניסו אותי לכלא
יש לי משהו שכרגע בהולנד שיכול לקנות אותו בעבורי וללכת איתו לדואר המקומי ולעשות משלוח שזה לדעתי הכי זול
לדעתי לא יעלה יותר מ 5500 במחיר הזה שווה לוותר על האחריות...
אני רק מנסה לברר כמה זה יעלה אבל ההולנדית שלי לא משהו וגוגל טרנסלייט קצת שובב בזמן האחרון ולא תמיד מוכן לבוא לעזרתי
מצד שני אני יכול לקנות כרטיס טיסה של הרגע האחרון לאמסטרדם לשתות קפה עם חבר שלי בסחיפול אולי עוד לבקר בכמה מקומות ולחזור לא לפני שאני אקבל החזר מע"מ של 75 יורו לערך... יצא אותו דבר + ביקור באמסטרדם + לעשות כמה דברים שאצלנו יכניסו אותי לכלא
John Patrick Mason
John Patrick Mason
-
of1978
-
- חבר ותיק

ולמי שמבקר בהולנד וחשקה נפשו הנה קישור