אני יודע שהשאלה לא בהכרח מתאימה לפורום הספציפי אך כששקלתי אם לפתוח בפורום טלויזיות או סרטים .... החלטתי שאנשי הסטרימינג יעזרו לי הכי הרבה ושלהם יש את הנסיון במקרה שלי.
1.אז רכשתי סמסמונג 55' 6400 , הטלויזיה תומכת תלת מימד וריאיתי בה סרטים ללא תרגום.
לאחרונה ניסיתי להקרין סרט ולהצמיד אליו כתוביות מוכנות SUP (יש לי גם את הרגילות שלו) אך לצערי הטלויזיה כנראה לא מזהה את הכתוביות או שאני צריך לעשות משהו אחר? שימו לב אני מחובר עם הארד דיסק ישירות זה הפתרון הכי נוח לי
2.
ברשותי יש גם PS3 ואני משתמש ב PS3 Media Server במחשב מרוחק המחובר אלחוטית בלבד לPS3 ,החיבור האלחוטי שלי הוא 11N דרך הנתב של HOT (HOTBOX( -
אני לא משתמש ב PS3 Media Server לאחרונה מכיוון שאני חייב להוריד את האיכות של הסרט בעזרת הPS3 Media Server בכדי שהסרט ירוץ חלק (אינני זוכר איזה הגדרה שיניתי אך היא הייתה קשורה לאיכות) ולכן האיכות הגבוהה ביותר היא חיבור הארד דיסק נייד למכשיר ה TV שלי.
3.יש לי לפטופ עם HDMI אך הוא איננו חזק דיו בכדי להריץ 1080 ללא תקיעות... אולי אני צריך תוכנה קלה יותר אך אני משתמש ב VLC 720 עובד סביר 1080 נתקע לעיתים .
לסיכום אני לא יכול לחבר באופן חוטי כרגע את הPS3 ואני אשמח לשמוע מבעלי נסיון מה עלי לעשות מוכן להשתמש בכל האופציות שיש לי , יכול להיות שבקינפוג שונה או תוכנה אחרת הכל יעבוד חלק.
תודה רבה