מחפש פטיפון מדגם technics mk2 שמור במצב טוב!
אימייל [email protected]
תודה וחג שמח!
מחפש פטיפון technics mk2 שמור!!
- tnsilver
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4166
- נתן תודות: 619 פעמים
- קיבל תודות: 1301 פעמים
מוני שיהיה בהצלחה. הפטפון מבוקש מאוד. רק תיקון קטן, הערה או הארה (אם תרצה)...
בפטפונים ה-Mk הוא המקבילה העברית לסימן (Mark) כמו בטנק המרכבה למשל, סימן 2 וכ"ו, והכוונה היא לגרסה מחודשת של אותו הדגם. הפטפון הכי ידוע של Technics הוא דגם 1200 שנקרא בסלנג האמריקאי '12 ואפסים' (twelve & O's) ויש לו מספר סימנים. דגם נוסף, עליון בסדרה, הוא ה-1210 ואני מניח שכוונתך אליו... 
- RobotCop
- חבר ותיק

- תגובות: 1579
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 347 פעמים
בוקר טוב.
סתם כי אני קצת פוץ:
1. עד 2005 או 2006 היו שני דגמים, 1200 (כסוף) ו1210 (שחור) -שניהם זהים כמעט לגמרי.
2. מתישהו בשנים האלו הפך ה1210 ל1200 Black
3. MkII היא הגרסא הפופולרית ביותר בין הגרסאות שיצאו, יש הטוענים שה Pitch Control של הII הוא הטוב ביותר.
4. הגרסאות הבאות (Mk3D ו Mk5g ועוד כמה) הוסיפו שיפור באנטי סקייטינג, ללא קליק בנקודת האפס של ה Pitch וכפתור Bypass, מספר דיג'יים שאני מכיר לא אוהבים את ה 3 וה 5 בכלל.
5. מסתבר שיש גם Mk4 שיועד לשוק האודיופילי ביפן (באדיבות וויקיפדיה, אני לא ראיתי כזה בחיים...)
5. כיף של פטיפון, קיבלתי אחד לפני מספר ימים.
שבת שלוש.
סתם כי אני קצת פוץ:
1. עד 2005 או 2006 היו שני דגמים, 1200 (כסוף) ו1210 (שחור) -שניהם זהים כמעט לגמרי.
2. מתישהו בשנים האלו הפך ה1210 ל1200 Black
3. MkII היא הגרסא הפופולרית ביותר בין הגרסאות שיצאו, יש הטוענים שה Pitch Control של הII הוא הטוב ביותר.
4. הגרסאות הבאות (Mk3D ו Mk5g ועוד כמה) הוסיפו שיפור באנטי סקייטינג, ללא קליק בנקודת האפס של ה Pitch וכפתור Bypass, מספר דיג'יים שאני מכיר לא אוהבים את ה 3 וה 5 בכלל.
5. מסתבר שיש גם Mk4 שיועד לשוק האודיופילי ביפן (באדיבות וויקיפדיה, אני לא ראיתי כזה בחיים...)
5. כיף של פטיפון, קיבלתי אחד לפני מספר ימים.
שבת שלוש.