3D דרך HTPC לא רואה?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
לא נתת מספיק פרטים כדי שנוכל לעזור לך. סוג הקובץ, תוכנה, וכו.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
תן לינק לסרטון יוטיוב כזה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
הסמארט של המסך יודע לקחת את הפורמט הרצוי מיו-טיוב, ככל הנראה Side by side ולסדר אותו במסך.
דרך המחשב, תבחר את הפורמט הזה ותגיד לטלויזיה (דרך השלט) שאתה משדר Side by side.
במסך, לעיתים הוא מזהה שמדובר בתוכן 3D אוטומטית גם בתוכן half (תלוי בשם של הקובץ או משהו כזה).
חוץ מזה, דרך המחשב, אם אתה רואה bluray ב 3D אתה צריך תוכנה שיודעת לשדר את זה, למשל Power DVD.
אם מדובר על תוכן Half Over Under או Side by Side תשדר את זה למסך כאילו זה סרט FullHD רגיל ותשתמש בשלט כדי "להגיד" למסך מה לעשות עם התוכן מבחינת 3D.
בשביל כתוביות עם עומק אתה יכול להשתמש במדריך הזה:
http://sbs-3d.blogspot.co.il/2012/12/blog-post_28.html
אני לא ממליץ לעשות embedding של הכתוביות לסרט (השלב שמשתמשים בו ב MKVmerge), כי לפעמים זה דופק או האודיו קצת. אני שם כתוביות idx/sub או sup באותו שם בספרייה של הסרט ומנגן את זה. sup נתמך ב XBMC ו idx/sub ב MPC-HC (שבו אפשר להגיע לאיכות הכי טובה אבל עם קצת מאמץ).
דרך המחשב, תבחר את הפורמט הזה ותגיד לטלויזיה (דרך השלט) שאתה משדר Side by side.
במסך, לעיתים הוא מזהה שמדובר בתוכן 3D אוטומטית גם בתוכן half (תלוי בשם של הקובץ או משהו כזה).
חוץ מזה, דרך המחשב, אם אתה רואה bluray ב 3D אתה צריך תוכנה שיודעת לשדר את זה, למשל Power DVD.
אם מדובר על תוכן Half Over Under או Side by Side תשדר את זה למסך כאילו זה סרט FullHD רגיל ותשתמש בשלט כדי "להגיד" למסך מה לעשות עם התוכן מבחינת 3D.
בשביל כתוביות עם עומק אתה יכול להשתמש במדריך הזה:
http://sbs-3d.blogspot.co.il/2012/12/blog-post_28.html
אני לא ממליץ לעשות embedding של הכתוביות לסרט (השלב שמשתמשים בו ב MKVmerge), כי לפעמים זה דופק או האודיו קצת. אני שם כתוביות idx/sub או sup באותו שם בספרייה של הסרט ומנגן את זה. sup נתמך ב XBMC ו idx/sub ב MPC-HC (שבו אפשר להגיע לאיכות הכי טובה אבל עם קצת מאמץ).
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
כמו שהסברתי לך גם אם כרטיס המסך שלך תומך ב 3D, יוטיוב והדפדפן לא תומכים בזה באמת. אתה צריך לשדר למסך Side by side ולהגיד לטלויזיה שזה מה שאתה משדר. המסך כבר יעשה את העיבוד ל 3D.
אם יש לך HDMI מהלוח, אז מעבדי אינטל מדור 2 של Core (מספר הדגם מתחיל ב 2 והוא iX-2yyy) ומעלה אז יש תמיכה ב 3D במחשב.
כמו שכתבתי קודם, בשביל לעשות את ההמרה במחשב עצמו, צריך תוכנה יעודית כמו PowerDVD. ב XBMC גרסה 13 שתצא מתישהו תהייה תמיכה לזה גם.
אני ממליץ לעשות את ההמרה מ SBS ל 3D במסך.
אם יש לך HDMI מהלוח, אז מעבדי אינטל מדור 2 של Core (מספר הדגם מתחיל ב 2 והוא iX-2yyy) ומעלה אז יש תמיכה ב 3D במחשב.
כמו שכתבתי קודם, בשביל לעשות את ההמרה במחשב עצמו, צריך תוכנה יעודית כמו PowerDVD. ב XBMC גרסה 13 שתצא מתישהו תהייה תמיכה לזה גם.
אני ממליץ לעשות את ההמרה מ SBS ל 3D במסך.