שאלה לגבי 2 אפליקציות לאייפון (tv side view , imediashare )

כל מה שנוגע לפלטפורמות הניידות של אפל - אייפון, אייפוד, שעון אפל
שלח תגובה
conure פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 59
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

יש לי טלווזיה חדשה של סוני והורדתי את האפליקציה TV SIDE VIEW שאפשר להשתמש בה בתור שלט וזה הרבה יותר נוח מהשלט המקורי,הבעיה היא שאני לא מצליח להפעיל את האפליקציה (IOS 7 IPHONE 5 ) .
אחרי שהורדתי את האפליקציה ונכנסתי אליה מבקשים ממני לבחור מאיפה אני,אני לוחץ ישראל ואז אני עובר למסך שהכותרת שלו היא END-USER LICENSE AGREEMENT ולמטה יש לי אופצייה לאשר או לדחות,הבעיה היא שההסכם עצמו לא מופיע ולמטה אני יכול רק ללחוץ על "לדחות" ואני לא יכול "לאשר" את ההסכם....בגלל זה אני לא יכול להשתמש באפליקציה
מישהו מנוסה עם האפליקציה הזאת ויכול לתת לי טיפ איך לסדר את זה?

יש לי עוד שאלה לגבי אפליקציה שניקראת IMEDIASHARE - מישהו מכיר אותה?
אני יכול להשתמש בה מבלי לחשוש שהיא לא מאובטחת או משהו כזה? כי צריך לתת לה הרשאה לגישה לכל התמונות\סרטים וכל מה שיש לי באייפון ואני חושש שזה יכול להיות מסוכן קצת

תודה וחג שמח לכולם (Y)

conure פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #2 

מישהו יכול בבקשה לענות לי על השאלות?

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78921
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5398 פעמים

שליחה #3 

Imediashare מוכרת ובטוחה.

לגבי השאלה השניה - כנראה שאתה צריך להמתין לעדכון של האפליקציה ל iOS 7. נסה לגלול למטה עד הסוף, אולי אז תוכל לאשר את ההסכם.

conure פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #4 

oferlaor כתב:Imediashare מוכרת ובטוחה.

לגבי השאלה השניה - כנראה שאתה צריך להמתין לעדכון של האפליקציה ל iOS 7. נסה לגלול למטה עד הסוף, אולי אז תוכל לאשר את ההסכם.
...
תודה רבה,
הבעיה שיש לי באפליקציית tv side view היא שההסכם עצמו לא מופיע,פשוט לא כתוב כלום ולמטה יש את האפשרות לאשר או לדחות שאפשר ללחוץ שם רק על לדחות את ההסכם...כניראה שזאת באמת בעיה של IOS 7

שלח תגובה

חזור אל “אפל - iPhone / iPad”