קראתי אשכולות ישנים בהאתר,ועלו לי מספר שאלות,והן:
1)קודם כל מהו ההבדל בין אוזניות IN EAR לאוזניות קשת מבחינת שמיעה?כלומר בגלל שיש לשני האוזניות צורות שונות שומעים שונה,האם ישנו הבדל גדול אם הן כבכל "עם אותה טכנולוגיה(אני מבין שהן לא,אבל נניח)"?
2)את התקציב אני יכול למתוח ל1200 שקל,שזה כולל מגבר,שאותו לא ציינתי באשכול שלי(שאליו לא ממש נתייחס כרגע).
וחשבתי על מגבר FIIO E12,בגלל מה שנרשם אליו בפורום+ אוזניות,שכרגע אני לא בטוח מה אני רוצה..
ישלי אוזניות GR06,שבהן אני מאזין דרך SANSA CLIP+ (קובץ FLAC)..
אם אני אעלה לאוזניות GR01+מגבר FIIO E12,האם הנגן שלי יהיה צוואר בקבוק רציני,או שהנגן לא משחק פה תפקיד משמעותי?
3)בינתיים אני לא סגור על איזה אוזניות ללכת בגלל מספר גורמים,שהם:
א)עוד מעט יהיה יום שישי שחור בחלק מהחנויות,ואולי תהיה מבצע מסויימת,שתשחק תפקיד חשוב,וכתוצאה מכך בסוף אני אקנה אוזניות,שלרגע זה אני בכלל לא מתכנן בגלל המחיר,שכרגע הן יכולות לעלות מעל לתקציב,שהקצנתי לאוזניות..
ב)עוד לא יצא לי להאזין לאוזניות קשת במחירים אלו,ולכן אני לא יודע איך הן נשמעות לעומת IN EAR.
3)חשבתי גם על VSONIC GR01,שכרגע עולות באייבי קרוב ל200 דולר,וזה נכנס לתקציב.
ראיתי גם בפורום את האוזניות האלו(TDK BA-200):
http://usa.buy2.co.il/BUY2USA/amazon
שמחירם מסתכם ב700 שקל,האם יכול להיות שהן מזויפות?כי המחיר שלהם באייבי 210$+- דולר.
נניח ואני אקנה זוג אחד מהאוזניות,שהבאתי פה+מגבר FIIO12,מה דעתך על השילוב הזה?
את הסנסה קליפ אני גם אחליף,אבל לא בפחות מחצי שנה מעכשיו,ולכן אם הוא יהיה צוואר בקבוק,אך נסבל זו לא בעיה ממש..
דרך אגב איזה נגן לרגע זה מומלץ עד 500~600 שקל(חשבתי על ICOWON בגלל האקולייזרים רבים)?כמובן שהזמנה מאייבי,אמזון וכל האתר אחר,שניתן להזמין ממנו לא תהיה בעיה.
את ההודעה הזו שלחתי למשתמש מסויים בפורום,אבל הסתבר,שאני לא יכול לשלוח הודעות,כי אני משתמש חדש..
ולכן יכולות להיות טעיות פה ושם..