רכישת סאב יד שניה לעומת חדש
-
OBIONE1
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 551
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
אני מתלבט בין רכישת סאב יד שניה של פרדיים מדגם pw2200 v1 בעלות של 1800 שח בן כ9-10 שנים לבין רכישתת סאב חדש מאחתת מחברות ה factory direct מארצות הברית.
הדגמים שדי התקבעתי עליהם הם :
3000 שח כולל כל ההוצאות - Svs pb1000
Svs pb-12nds - כולל כל ההוצאות4200 אחרי
עלות הסאב היא 559 $ מעריך שכולל הכל כ 3700 שח - Hsu vtf3 mk4
שמעתי בזמנו את הפרדיים והוא בהחלט סאב מרשים.
החלל הוא חלל הכולל סלון פינת אוכל ומטבח במימדים של 5מטר על 10 מטר
מה יתן את התמורה הטובה ביותר בהתחשב במחיר ובגודל החלל .
הדגמים שדי התקבעתי עליהם הם :
3000 שח כולל כל ההוצאות - Svs pb1000
Svs pb-12nds - כולל כל ההוצאות4200 אחרי
עלות הסאב היא 559 $ מעריך שכולל הכל כ 3700 שח - Hsu vtf3 mk4
שמעתי בזמנו את הפרדיים והוא בהחלט סאב מרשים.
החלל הוא חלל הכולל סלון פינת אוכל ומטבח במימדים של 5מטר על 10 מטר
מה יתן את התמורה הטובה ביותר בהתחשב במחיר ובגודל החלל .
אם תוריד את המחיר של ה pw2200 ל 1500, אפשר לומר שזו תמורה נאה למחיר (במידה ושמור כראוי). מה שכן, אם אתה לא לחוץ על מחיר, ה pb12 יעניק ביצועים יותר מרשימים.
-
OBIONE1
- חבר פעיל במיוחד

אם נעזוב רגע את עניין המחיר כיצד משתווה הפרדיים ל pb12 ?
האם אתה שמעת את שני הסאבים הללו?
כי מבחינת נתונים טכנים הם די דומים למעט עוצמת הגברה גבוהה יותר ל svs , לפרדיים 250 וואט לעומת 400 ל svs.
האם אתה שמעת את שני הסאבים הללו?
כי מבחינת נתונים טכנים הם די דומים למעט עוצמת הגברה גבוהה יותר ל svs , לפרדיים 250 וואט לעומת 400 ל svs.
בעולם האמיתי אין משמעות לנתונים האלו, ועוצמת המגבר לא אומרת דבר על ביצועי הסאב.
כמו שציינתי, ה pb12 בהחלט עדיף מבחינת ביצועים.
כמו שציינתי, ה pb12 בהחלט עדיף מבחינת ביצועים.
רשמת שדגם ה pb12 יוצא 4200 כולל הכל, אבל זה לא יוצא הגיוני. לפי החישוב הזה המשלוח יוצא קצת מעל 100$... לדעתי המחיר הסופי של הדגם הזה צריך לצאת קצת יותר מ 5000. אם רוצים בסכום הזה לרכוש בארץ סאב שמסוגל לסגור 20hz באופן סביר (כמו ה pb12), האופציה הכי קרובה לדעתי היא ה GoldenEar Forcefield 5.אילו דגמים היית ממליץ לבחון אילו הייתי רוצה לרכוש סאב בארץ ?
או שאין מתחרים ל svs ברמות מחיר הללו?...
לא באופן אישי. אגב, רשמת שהמחיר של ה HSU הוא 570$ אבל באתר שלהם רשום 700$.כמו כן האם יש לך התנסות עם hsu ?...
ה VTF3 MK4 אמור להפיק ביצועים כמעט זהים לאלו של ה pb12.
-
OBIONE1
- חבר פעיל במיוחד

מרוב חישובים ודגמים כבר נהיה לי סלט בראש - אתה צודק בנוגע ל bp12
בנוגע ל goldenear אולי סוגר hz20 אבל השאלה באיזו עוצמה.
בכל הנוגע לבאס ( ומכוניות) אני עדיין בדעה של there's no replacement for displacement
לגבי ה hsu טעיתי והכוונה היא לדגם vtf2 mk4 .
בנוגע ל goldenear אולי סוגר hz20 אבל השאלה באיזו עוצמה.
בכל הנוגע לבאס ( ומכוניות) אני עדיין בדעה של there's no replacement for displacement
לגבי ה hsu טעיתי והכוונה היא לדגם vtf2 mk4 .
ה 10 אינץ' עשה יופי של עבודה במבחן הסאבים שעשיתי, ככה שדגם ה 12 לא יכול להיות פחות טוב. אני ממליץ עליו רק במידה ואתה רוצה לרכוש בארץ, אחרת ה SVS עדיף לדעתי. אם אתה מחפש ביצועים יותר טובים בעבור מעט יותר $$$, יש גם את ה XV15 של Powersound (החברה הזו הוקמה על ידי המייסד של SVS).בנוגע ל goldenear אולי סוגר hz20 אבל השאלה באיזו עוצמה....
- shigidar
- עוסק בתחום

- תגובות: 434
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 36 פעמים
ברור לכל שיחידות ההגברה שהיו בשימוש לפני 10 שנים ( פותחו לפני 12 שנים +/-) לא תואמות את המקובל כיום. כל זאת מבלי לקחת בחשבון את המהפכה שעבר תחום הקולנוע הביתי בעשר השנים האחרונות ומבלי לקחת בחשבון עייפות חומרים. אנשים שרוכשים מגברים בני 10 ויותר לרוב משפצים אותם, אנשים כמעט ולא רוכשים רמקולים יד שנייה בני עשר ויותר. אתה בעצם עומד לרכוש שילוב של מגבר עם רמקול ...
בתקציבים שרשמת אתה יכול למצוא בארץ סאב כדומאת R370HD מתצוגה או אולי אפילו חדש במחירים ממש טובים כיוון שהסדרה עומדת להתחלף. שווה בדיקה IMHO.
בתקציבים שרשמת אתה יכול למצוא בארץ סאב כדומאת R370HD מתצוגה או אולי אפילו חדש במחירים ממש טובים כיוון שהסדרה עומדת להתחלף. שווה בדיקה IMHO.
.בתקציבים שרשמת אתה יכול למצוא בארץ סאב כדומאת R370HD מתצוגה או אולי אפילו חדש...
הבעיה בהמלצה הזו היא הדגם שרשמת. ה pw2200 "יאכל" אותו, כן, אפילו שהוא הרבה יותר ישן.
חוץ מזה, פותח השרשור שוקל גם אופציות בתקציב גבוה מזה, ככה שזה לא ממש הנושא.
-
OBIONE1
- חבר פעיל במיוחד

האמת שאם מוכר הסאב היה מתגמש במחיר הייתי קונה אותו בלי לחשוב בכלל.
אולם הוא מקובע על מחיר של 1800 שח, למרות שאמרתי לו שלדעתי הסאב לא שווה יותר מ 1400/1500 שח.
לטענתו מוכר בגלל האישה, אבל מתחת ל1800 כבר ישאיר אותו)( וכנראה ימשיך לריב עם האישה
).
אולם הוא מקובע על מחיר של 1800 שח, למרות שאמרתי לו שלדעתי הסאב לא שווה יותר מ 1400/1500 שח.
לטענתו מוכר בגלל האישה, אבל מתחת ל1800 כבר ישאיר אותו)( וכנראה ימשיך לריב עם האישה
א. אני לא רב עם האישה
. היא כבר נכנעה מזמן ונתנה לי את זכות הבחירה.
ב. לא הייתי מוכר את הסאב הזה בשום פנים ואופן גם ב 2,500 ש״ח כי אני באמת חושב שצריך להשקיע
כפול מזה על מנת להתקדם לסאב טוב יותר , הסיבה היא שאני עובד דירה ומקטין באופן משמעותי את המערכת
רמקולים כולה.
ג. הדוגמא של שיגדר לסאב שהוא הביא העלתה בי גיחוך . מכת באס של הפראדיים ורק מהרוח המוניטור אודיו
הזה עף באוויר.
מסכים חלקית שישנו שינוי בתחום ההגברה בסאבים בשנים האחרונות.. אבל מפה ועד מהפכה ?
לא מסכים , וגם האוזניים שלי לא הסכימו ששמעתי סאבים חדישים , חתיכים , קומפקטיים כדי לרצות את האישה..
אבל לתת באס כמו שצריך הם לא ממש עושים. ( מדובר על סאבים עד 5k ש״ח בקנייה בארץ)
עכשיו לפותח השרשור - אם אתה מעוניין להתקדם איתי ואתה באמת רוצה את הסאב, 100 או 200 ש״ח לא צריכים
להפריד בינינו. אבל את זה אני משאיר לפרטי.
חג שמח.
ב. לא הייתי מוכר את הסאב הזה בשום פנים ואופן גם ב 2,500 ש״ח כי אני באמת חושב שצריך להשקיע
כפול מזה על מנת להתקדם לסאב טוב יותר , הסיבה היא שאני עובד דירה ומקטין באופן משמעותי את המערכת
רמקולים כולה.
ג. הדוגמא של שיגדר לסאב שהוא הביא העלתה בי גיחוך . מכת באס של הפראדיים ורק מהרוח המוניטור אודיו
הזה עף באוויר.
מסכים חלקית שישנו שינוי בתחום ההגברה בסאבים בשנים האחרונות.. אבל מפה ועד מהפכה ?
לא מסכים , וגם האוזניים שלי לא הסכימו ששמעתי סאבים חדישים , חתיכים , קומפקטיים כדי לרצות את האישה..
עכשיו לפותח השרשור - אם אתה מעוניין להתקדם איתי ואתה באמת רוצה את הסאב, 100 או 200 ש״ח לא צריכים
חג שמח.
-
OBIONE1
- חבר פעיל במיוחד

א.שמח בשבילךLiorShap כתב:א. אני לא רב עם האישה. היא כבר נכנעה מזמן ונתנה לי את זכות הבחירה.
רמקולים כולה.
הזה עף באוויר.
חג שמח....
ב.האמת אני עברתי לדירה קטנהיותר לפני חודש וחצי אבל חלל ההאזנה גדל והבאס מהקדמיים שלי כבר לא מספיק
ג.מסכים איתך,שמעתי אותו בעבר.
בנוגע להגברה היתה התקדמות וזאת עקב כניסה חזקה של ההגברה הדיגיטאלית,ובנוסף נכנס גם אלמנט ה dsp וה eq .
רק תיקון קטן - הכוונה שלך היא להגברה מסוג Class D או PWM. לא מדובר במגברים "דיגיטלים"כניסה חזקה של ההגברה הדיגיטאלית...
הייתי שמח אם תוכל לומר איפה אפשר לרכוש את ה- SVS PB12-NSD ב-5000 ש"ח ???HazooM כתב:רשמת שדגם ה pb12 יוצא 4200 כולל הכל, אבל זה לא יוצא הגיוני. לפי החישוב הזה המשלוח יוצא קצת מעל 100$... לדעתי המחיר הסופי של הדגם הזה צריך לצאת קצת יותר מ 5000. אם רוצים בסכום הזה לרכוש בארץ סאב שמסוגל לסגור 20hz באופן סביר (כמו ה pb12), האופציה הכי קרובה לדעתי היא ה GoldenEar Forcefield 5.אילו דגמים היית ממליץ לבחון אילו הייתי רוצה לרכוש סאב בארץ ?
לא באופן אישי. אגב, רשמת שהמחיר של ה HSU הוא 570$ אבל באתר שלהם רשום 700$.כמו כן האם יש לך התנסות עם hsu ?...
ה VTF3 MK4 אמור להפיק ביצועים כמעט זהים לאלו של ה pb12....
כולל משלוח ומיסים עד הבית ?.
רצ"ב קישור, זה אמור לעלות לך (אם תבחר בהובלה ימית) כ 5000 ש"ח כולל מיסיםmovieman כתב:הייתי שמח אם תוכל לומר איפה אפשר לרכוש את ה- SVS PB12-NSD ב-5000 ש"ח ???HazooM כתב:רשמת שדגם ה pb12 יוצא 4200 כולל הכל, אבל זה לא יוצא הגיוני. לפי החישוב הזה המשלוח יוצא קצת מעל 100$... לדעתי המחיר הסופי של הדגם הזה צריך לצאת קצת יותר מ 5000. אם רוצים בסכום הזה לרכוש בארץ סאב שמסוגל לסגור 20hz באופן סביר (כמו ה pb12), האופציה הכי קרובה לדעתי היא ה GoldenEar Forcefield 5.אילו דגמים היית ממליץ לבחון אילו הייתי רוצה לרכוש סאב בארץ ?
ה VTF3 MK4 אמור להפיק ביצועים כמעט זהים לאלו של ה pb12....
כולל משלוח ומיסים עד הבית ?....
https://www.svsound.com/subwoofers/view ... kVZpoYvnqU
-
OBIONE1
- חבר פעיל במיוחד

אתה צריך להשתמש בשירות של חברות כמו mustop או buy2usa אשר נותנות לך כתובת בארהב ,אתה שולך לכתובת זו את מוצר ויש לך אפשרות דרך שירות זה לבחור בין הובלה ימית או אוירית.movieman כתב:חברת SVS עושים הובלה ימית ??
או שאני צריך למצוא חברה שתבצע את ההובלה הנ"ל ?
ומה ההפרש להובלה באוויר ??
אשמח אם תתן דוגמה לחברות שעושות הובלה ימית ו/או אווירית...
הנה קישור למחשבון של buy2usa אשר מחשב לך את כל העלויות
http://usa.buy2.co.il/buy2usa/HowMuch?h ... &width=900