טיפול בשריטות על מכסה פטיפון

פורום המיועד לציוד אודיו וינטאג' על כל סוגיו וכן אודיו אנלוגי - פטיפונים, ויניל וטייפים
שלח תגובה
yosis3 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 314
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #1 

בזמנו נכתבו מס.פוסטים בנושא
מישהו יכול לעזור בנושא?
כיצד מטפלים בעניין?

dragon
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 157
נתן תודות: 173 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

נו, אז מה נכתב באותם פוסטים?

שליחה #2 

אני חוזר על מה שאני יודע וכבר כתבתי - ווקס/פוליש למכוניות יכול לעזור, בעיקר אם השריטות קלות ושטחיות (משתמשים בו אותו דבר כמו למכונית). נגד שריטות יותר עמוקות, רחבות וכד' אין הרבה מה לעשות.
.Anything can be done, but it's only done if it's done

tnsilver
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4166
נתן תודות: 619 פעמים
קיבל תודות: 1301 פעמים

שליחה #3 

פרספקס הוא חומר נבזי. עצם ניסיון הליטוש של פרספקס עלול לגרום לעכירותו עקב החום שנוצר בחיכוך. שיוף של פרספקס בנייר ליטוש רטוב לצבע רכב (מס' 2000) הוא בערך הדבר היחידי שיכול לסייע, אך מדובר בעבודה איטית, סיזיפית ומתישה. העיקרון הוא שיוף רטוב ואיטי מסביב לשריטות כדי 'לאכול' את המשטח עד עומק השריטות. עם זאת, זה כמעט בלתי אפשרי בכלים ביתיים ובגבולות הסבלנות הסבירה.

'בראסו', Peek, Shine, ומשחות ליטוש כלי כסף למיניהן (תודה לתום ישועה על המידע) מסייעות ב'טישטוש' השריטות העמוקות ואפשר להגיע לתוצאות מרשימות, אך הן אינן נפטרות מהשריטות. וקס ופוליש לרכב, לאחר הטיפול במשחות, מחזירים את הברק המקורי לפרספקס ויוצרים אשליה של חידוש. בגדול, אם השריטות מרובות ועמוקות - פשוט אין הרבה מה לעשות. מסירה לבית מלאכה מתמחה היא אולי האופציה האחרונה. יש, למיטב ידיעתי, מישהו ברחוב מוזס בתל-אביב - אך איני מכירו.

yosis3 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 314
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #4 

מדובר במס.קטן של שריטות שטחיות.נראה לי שמה שנכתב יכול לספק.אדווח לאחר סיום.

שלח תגובה

חזור אל “וינטאג' ואנלוגי”