המלצה לתנור BI ולכיריים BI
לא הבנתי מה זה להבות בגובה השיש.
קניתי תנור סימנס - הדגם הכי פשוט (541 נדמה לי), בסביבות 2600 וכיריים קונסטרוקטה (יש דגמי מקבילים של סימנס ובוש, אבל הקונ' היא עם רשתות אמייל ולא ברז יצוק - לדעתי יותר נוח לניקוי וגם יותר זול - 1500ש"ח)
קניתי תנור סימנס - הדגם הכי פשוט (541 נדמה לי), בסביבות 2600 וכיריים קונסטרוקטה (יש דגמי מקבילים של סימנס ובוש, אבל הקונ' היא עם רשתות אמייל ולא ברז יצוק - לדעתי יותר נוח לניקוי וגם יותר זול - 1500ש"ח)
לגבי תנור
מאוד ממליץ על blomberg דגם BEO7422
מאוד אסטתי, ממש קל לניקוי, מתחמם במהירות, הזכוכית בדלת גדולה ככה שאפשר לראות מה קורה בפנים בקלות יחסית.
עומד במבחני מכון התקנים האירופאי, אנחנו איתו כבר כמה שנים ועדיין לא היו בעיות בכלל.
מצרף לינק לעמוד בזאפ:
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=758377
מאוד ממליץ על blomberg דגם BEO7422
מאוד אסטתי, ממש קל לניקוי, מתחמם במהירות, הזכוכית בדלת גדולה ככה שאפשר לראות מה קורה בפנים בקלות יחסית.
עומד במבחני מכון התקנים האירופאי, אנחנו איתו כבר כמה שנים ועדיין לא היו בעיות בכלל.
מצרף לינק לעמוד בזאפ:
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=758377
shualy כתב:חשוב לי מאוד נוחות ניקיון בתנור ושיהיה איכותי מבית טוב!
לגבי הכיריים אני רוצה כיריים 5 להבות בגודל 70-90 ס"מ שהרשתות של הכיריים יהיו בגובה שיש!
תקציב 6K לשניהם.
בברכה,
אורי...
- eg99
- חבר ותיק

- תגובות: 2999
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
אני מצטרף להמלצה על בוש/סימנס/קונסטרוקטה.
אין הבדל בין המותגים, והשירות מאותו יבואן B/S/C.
מעבר לדרישות הבסיסיות שלך, היתרון הגדול שלהם הוא בגודל הפנימי והיכולת להגיע לטמפ יותר גבוהה.
לך לחנות גדולה ותשווה את הרוחב והעומק הפנימיים של תא התנור עם תנורים של חברות שונות (הגודל החיצוני דומה בכל הדגמים של כל החברות).
כשתרצה לחמם 4 תבניות לארוחה גדולה, או להכין גם מגש אנטיפסטי ענק וגם תפ"א, תגלה שהגודל הפנימי מאד חשוב.
יש לרוב הדגמים שלהם גם חימום מהיר, והם אמורים להגיע עד 250 מעלות.
אין הבדל בין המותגים, והשירות מאותו יבואן B/S/C.
מעבר לדרישות הבסיסיות שלך, היתרון הגדול שלהם הוא בגודל הפנימי והיכולת להגיע לטמפ יותר גבוהה.
לך לחנות גדולה ותשווה את הרוחב והעומק הפנימיים של תא התנור עם תנורים של חברות שונות (הגודל החיצוני דומה בכל הדגמים של כל החברות).
כשתרצה לחמם 4 תבניות לארוחה גדולה, או להכין גם מגש אנטיפסטי ענק וגם תפ"א, תגלה שהגודל הפנימי מאד חשוב.
יש לרוב הדגמים שלהם גם חימום מהיר, והם אמורים להגיע עד 250 מעלות.
ערן