מאמר "100 דברים שאייפון לא יכול לעשות ואנדרואיד כן" הצליח להרגיז את עפר שבחר להגיב ומסביר מדוע הסלולרי הבא שלו יהיה דווקא האייפון 5s.

תסביר כאיש אבטחת מידע, מה רעה בזה? מה יש לך להסתיר?TANDBERG כתב:עופר ביומטרי הנשמר על המכשיר זו רעה חולה. כמי שמשתייך לקבוצה העוסקת באבטחת מידע - זה הדליק לי כל כך הרבה נורות אדומות.
אגב - הפונקציה הזו נפרצה כבר אחרי יומיים....

אף פעם לא החלפתי מסך ולא פאנל אחורי,drixie כתב:אני משתגע מאיך שאפל צוחקת על הלקוחות שלה והם מקבלים את זה באהבה. יש פה מישהו שלא החליף לפחות פעם אחת פאנל אחורי סדוק? פשוט בדיחה. אני חושב שהם עושים את זה בכוונה....

גם אני לעולם לא החלפתי מסך או פאנל אחורי וגם אני מהאייפון הראשוןLight כתב:אף פעם לא החלפתי מסך ולא פאנל אחורי,drixie כתב:אני משתגע מאיך שאפל צוחקת על הלקוחות שלה והם מקבלים את זה באהבה. יש פה מישהו שלא החליף לפחות פעם אחת פאנל אחורי סדוק? פשוט בדיחה. אני חושב שהם עושים את זה בכוונה....
ואני הייתי עם אייפון מהדגם הראשון...

אולי לא החלפתם, אבל ללכת עם פאנל סדוק לא כל כך אטרקטיבי.kingshoko כתב:גם אני לעולם לא החלפתי מסך או פאנל אחורי וגם אני מהאייפון הראשוןLight כתב:אף פעם לא החלפתי מסך ולא פאנל אחורי,drixie כתב:אני משתגע מאיך שאפל צוחקת על הלקוחות שלה והם מקבלים את זה באהבה. יש פה מישהו שלא החליף לפחות פעם אחת פאנל אחורי סדוק? פשוט בדיחה. אני חושב שהם עושים את זה בכוונה....
ולעולם לא הייתי עם מגן כל שהו... לא על המסך ולא על הפאנל מאחורה ולא אין לי ילדים....

מתחכם, גם סדק לא היה, לא פה ולא פה.drixie כתב:אולי לא החלפתם, אבל ללכת עם פאנל סדוק לא כל כך אטרקטיבי.kingshoko כתב:גם אני לעולם לא החלפתי מסך או פאנל אחורי וגם אני מהאייפון הראשוןLight כתב:אף פעם לא החלפתי מסך ולא פאנל אחורי,drixie כתב:אני משתגע מאיך שאפל צוחקת על הלקוחות שלה והם מקבלים את זה באהבה. יש פה מישהו שלא החליף לפחות פעם אחת פאנל אחורי סדוק? פשוט בדיחה. אני חושב שהם עושים את זה בכוונה....
ולעולם לא הייתי עם מגן כל שהו... לא על המסך ולא על הפאנל מאחורה ולא אין לי ילדים.......