מחפש אתר להזמנת וויטמינים מחול עם משלוח מועט ביותר
- deleteduser1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1253
- שם מלא: רוצה שתמחקו אותי
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 181 פעמים
אני מזמין באופן קבוע מvitacost.
משלוח של קופסת ויטמינים (270 קפסולות) עולה כ10 דולר. זמן המשלוח הוא בדכ עשרה ימים
משלוח של קופסת ויטמינים (270 קפסולות) עולה כ10 דולר. זמן המשלוח הוא בדכ עשרה ימים
iHerb לוקחים רק 4$ למשלוח לארץ (עד משקל מסויים), מה שמספיק בשביל כמה קופסאות ויטמינים וכאלה.
- deleteduser1
-
- חבר ותיק

הסתכלתי עכשיו לגבי הויטמינים שאני קונה. המשלוח אכן יותר זול אבל המוצר עצמו יותר יקר. בסהכ יוצא אותו מחיר. מניח שזה שונה לגבי כל מוצר. (31 דולר מול 36 דולר בערך במקרה שלי)HazooM כתב:iHerb לוקחים רק 4$ למשלוח לארץ (עד משקל מסויים), מה שמספיק בשביל כמה קופסאות ויטמינים וכאלה....
שווה להשוות לפי המוצרים עצמם.
תודה על המידע בלכל מקרה.
בקניה כמותית הכי משתלם, מנסיוני, דרך VITACOST. (ואם כבר קונים ויטמינים מארה"ב, חבל לא לקנות כמות - עד תקרת המכס).
בIHERB המשלוח ב4$ מוגבל למשקל של 1.8 ק"ג.
המוצרים בVITACOST משמעותית יותר זולים כך שבסה"כ זה משתלם.
בנוסף, עבור משתמש חדש, ישנה הנחה של 10$ בהזנת קופון.
בנוסף, עבור משתמש חדש, ישנה הנחה של 10$ בהזנת קופון.
Bad decisions make good stories
- deleteduser1
-
- חבר ותיק

מסכים, בנוסף אחרי כל קניה מקבלים קופון הנחה של 5% לקניות מעל 50 דולר (לא הרבה אבל נחמד מאד)onyx2 כתב:בקניה כמותית הכי משתלם, מנסיוני, דרך VITACOST. (ואם כבר קונים ויטמינים מארה"ב, חבל לא לקנות כמות - עד תקרת המכס).
בנוסף, עבור משתמש חדש, ישנה הנחה של 10$ בהזנת קופון....
ואיפה אני מקבל את הקופון כשמשתמש חדש?onyx2 כתב:בקניה כמותית הכי משתלם, מנסיוני, דרך VITACOST. (ואם כבר קונים ויטמינים מארה"ב, חבל לא לקנות כמות - עד תקרת המכס).
בנוסף, עבור משתמש חדש, ישנה הנחה של 10$ בהזנת קופון....
- deleteduser1
-
- חבר ותיק

https://www.vitacostrewards.com/j4M1Uiftomeryyy כתב:ואיפה אני מקבל את הקופון כשמשתמש חדש?onyx2 כתב:בקניה כמותית הכי משתלם, מנסיוני, דרך VITACOST. (ואם כבר קונים ויטמינים מארה"ב, חבל לא לקנות כמות - עד תקרת המכס).
בנוסף, עבור משתמש חדש, ישנה הנחה של 10$ בהזנת קופון.......
* למען הגילוי הנאות - אם תשתמש בלינק זה גם אני אקבל קופון 10 דולר על זה שהפניתי אותך לאתר
ראיתי שמעל 50 דולר משלוח חינם בויטה קוסט.eyalron כתב:https://www.vitacostrewards.com/j4M1Uiftomeryyy כתב:ואיפה אני מקבל את הקופון כשמשתמש חדש?onyx2 כתב:בקניה כמותית הכי משתלם, מנסיוני, דרך VITACOST. (ואם כבר קונים ויטמינים מארה"ב, חבל לא לקנות כמות - עד תקרת המכס).
בנוסף, עבור משתמש חדש, ישנה הנחה של 10$ בהזנת קופון.......
* למען הגילוי הנאות - אם תשתמש בלינק זה גם אני אקבל קופון 10 דולר על זה שהפניתי אותך לאתר...
כמה עולה משלוח אם אני מזמיןם מתחת ל 50?
למי שמזמין מ vitacost, שימו לב שפה ושם יש מבצעים של "שני בחצי מחיר" וכדומה, אז שווה לבדוק טוב לפני הזמנה.
נו זה המון.....psibeast כתב:אני מניח שזה תלוי פריט, משקל חבילה וכולי.
אני הזמנתי כרגע פריט ששוקל 1.1 קילו (צנצנת כזאת של אבקת חלבון) והמשלוח עלה לי משהו כמו 12 דולר....
אני הזמנתי 4 מוצרים וזה יצא לי 20 דולר.
זה מטורף אני מעדיף להזמין באתר אחר ששם המשלוח הוא הרבה יותר זול
- BreezeNET
- חבר ותיק

- תגובות: 1757
- שם מלא: אבי כהן
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 111 פעמים
אני קונה ב- vitaminworld , הם מה שנקרא "חנות המפעל" (בין היצרנים הגדולים בעולם),מחיר משלוח 20$ אבל המוצרים שלהם במחיר זול והמבחר עצום...... האתר גם די נח ומסודר יפה