התייעצות לפני קניה: חלונות 7 או 8
צהריים טובים,
אבקש את עזרתכם לגבי מערכת ההפעלה בקניית מחשב נייח חדש.
כיום יש לי XP, חשבתי לעלות לחלונות 8 אבל ממש אין לי צורך בכל הטררם של האפליקציות, האריחים וכו'.
יתרה מזאת זה אף מאיים מעט.... משום כך אולי כדאי להתקין את חלונות 7.
אסכם זאת בשתי שאלות:
1. מה הן החסרונות ב-7 ?
2. מה הן החסרונות ב-8 (שלא טופלו בעדכון 8.1) ?
אשמח לכל מידע מועיל
חצרוני
אבקש את עזרתכם לגבי מערכת ההפעלה בקניית מחשב נייח חדש.
כיום יש לי XP, חשבתי לעלות לחלונות 8 אבל ממש אין לי צורך בכל הטררם של האפליקציות, האריחים וכו'.
יתרה מזאת זה אף מאיים מעט.... משום כך אולי כדאי להתקין את חלונות 7.
אסכם זאת בשתי שאלות:
1. מה הן החסרונות ב-7 ?
2. מה הן החסרונות ב-8 (שלא טופלו בעדכון 8.1) ?
אשמח לכל מידע מועיל
חצרוני
- roypeles
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3058
- שם מלא: רואי
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 95 פעמים
אני רכשתי מחשב חדש לפני מספר חודשים עם 7. גם לי נראה מאיים כל העניין החדש הזה, ונסיתי לדחות את המעבר.
אם אתה ב xp, המעבר ל 7 יהיה לך טבעי. בגדול אין לה יותר מדי חסרונות ועל מחשב עם נתונים סטנדרטים היא מאוד חלקה.
כמו כן, יש כמה שנים טובות שהיא תזכה בטח לתמיכה במקרוסופט.
כמו שאמרו מעלי - אפשר בכמה צעדים פשוטים לתת ל 8 מראה והרגשה של 7, עם שולחן בית וכפתור התחל, ועובדה שזה מה שעושים רובם.
לא תתאכזב מה 7.
אם אתה ב xp, המעבר ל 7 יהיה לך טבעי. בגדול אין לה יותר מדי חסרונות ועל מחשב עם נתונים סטנדרטים היא מאוד חלקה.
כמו כן, יש כמה שנים טובות שהיא תזכה בטח לתמיכה במקרוסופט.
כמו שאמרו מעלי - אפשר בכמה צעדים פשוטים לתת ל 8 מראה והרגשה של 7, עם שולחן בית וכפתור התחל, ועובדה שזה מה שעושים רובם.
לא תתאכזב מה 7.
חצרוני !
אם אתה הולך לכיוון גרסת PRO אז יש פתרון מצויין עבורך .
אם תרכוש גרסת פרו - מיקרוסופט מאפשרת לך להתקין עד 2 גרסאות אחורה חוקיות עם הרשיון הנ"ל על אותו המחשב.
לדוגמה:
אם קנית WIN 8.1 PRO , אתה תוכל להתקין: WIN 8 או WIN7 או VISTA .
כמובן שרק אחד מהם.
אם תרכוש באופן חוקי את ה- WIN8 PRO , תוכל כרגע להתקין את WIN7 PRO ובעתיד תוכל לפרמט את המחשב ולהשתמש באותו רישיון ולהתקין WIN8 PRO .
אם אתה הולך לכיוון גרסת PRO אז יש פתרון מצויין עבורך .
אם תרכוש גרסת פרו - מיקרוסופט מאפשרת לך להתקין עד 2 גרסאות אחורה חוקיות עם הרשיון הנ"ל על אותו המחשב.
לדוגמה:
אם קנית WIN 8.1 PRO , אתה תוכל להתקין: WIN 8 או WIN7 או VISTA .
כמובן שרק אחד מהם.
אם תרכוש באופן חוקי את ה- WIN8 PRO , תוכל כרגע להתקין את WIN7 PRO ובעתיד תוכל לפרמט את המחשב ולהשתמש באותו רישיון ולהתקין WIN8 PRO .